Мнениеот santiliana » 18 апр 2009 16:19
Не мога да разбера каква е тази истерия от страна на моите приятели- сините фенове-около треньорския пост.Сега се носи слуха, че Дуци щял да става треньор на отбора.И се започва една олелия до бога - този е никакъв,нямал опит,незнам си още какво.Момчета, стъпете вече на земята и вижте истината в очите - а ние кои сме?! Защо трябва да се заблуждаваме, че някой известен и титулован треньор ще поеме Левски.Стига сме живяли в някаква "приказка", защото видяхте до къде стигнахме - до дъното.Нима когато Мъри пое Левски е имал дори и минимален опит като клубен треньор?! - Не, но това не му попречи да постигне успехите, на които всички сме се радвали.Друг е въпроса, че той има много нисък лимит на треньорските си възможности- предвидлив и бих казал страхлив треньор е и затова беше освободен от отбора ни миналата година.Ами нормално, при положение, че изоставаме от "чорбата" с 16 точки, човека, който си дава парите за издръжката на този отбор, да потърси някаква промяна.Ето и сега, Локото ни нанесоха такъв резил насред Герена, а ще чакаме Кокъла сам да си тръгне - няма начин- да си тръгва час по- скоро.Що се касае до Дуци - според мен има страшно много хляб в него - умен е, интелигентен е, следи съвременните тенденции във футбола и най- важното в днешно време в треньорството- психолог и тактик.Умее да "гъделичка" мотивацията на играчите, а това е голямо богатство.Това, че е нямал лиценз "ПРО" няма абсолютно никакво значение, нима Хицфелд, Рехагел,Петрович,Венгер и мн. други са го имали навремето, но това не им пречи да се превърнат в легенди в тази професия.Същевременно Дуци е много млад и амбициозен човек, който носейки дяволската сръбска жилка може да донесе много повече успехи на Левски от Мъри дори. Затова, аз съм "за" него, да видим нещо ново и нестандартно. Убеден съм, че ще се справи. САМО ЛЕВСКИ !!!!!!!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!NEVER BACK DOWN !