Гледайте сега какво ще ме карате да пиша...
Както писа един човек по-горе,доста мъже могат само да си мечтаят да бъдат силни и достойни колкото някои жени.В повечето случаи мъжете са тези,които се оливат с алкохол,вършат жестокости и престъпления.Вечните простотии не ги споменавам.В измами и игрички също вярвам,че те водят.Самото заглавие е супертъпо и ограничено.И ме накара да правя нещо което мразя-да поставям хората под общ знаменател,но на такова заглавие....
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гонзо-футболистът мъж и директора жена!!!
Стига глупости, дайте на Гонзо още няколко сезона време за да сглоби отбора, тогава 1000% ще мачкате наред!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Стига с тая смяна в последните минути на мача с Лил.Самата смяна бе много правилно направена,искам да ви попитам всичките който критикувате смяната какво щяхте да кажете ако мача бе завършил по същия начин но треньора не бе направил последната смяна-щяхте да ругаете отново защото ако я е бил направил щял да спечели време и е можело да не ни вкарат гол.Така,че поне затова спрете да плюете просто кофти касмет и това е
Много майни ви се насъбраха в отбора батков гонзо ясен ... е кво очаквате да се получи ?
james написа:Много майни ви се насъбраха в отбора батков гонзо ясен ... е кво очаквате да се получи ?
Батков пък какво общо има с Пловдив?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
добре бе специалсити,смяната с Лил беше лошо стечение на обстоятелстата въпреки че направи ротация и разестти отбраната като върна Гриин в халфовата линия и осра всичко за 5 мин ,ами с Калмар мача........ами това че всеки мач играем без вътрешни халфове така наречените опорни,това че отбора не може да задържа топката,защитиниците не могат да я изнесат а халфовете се крият като мишки зад противниковите играчи и ги е страх да влезнат в едно единоборство като мъже!
А бе,това левскарите сте много особена порода хора.Батков толкова време ви бута с всевъзможни средства напред,а вие само го плювате.Ако не ви беше уредил тази година щяхте да гледате евротурнирите по телевизора,а тая прословута смяна-това беше най-правилния ход в момента,на вашия Мъри като треньор в Ловеч му вкараха за една минута 2 гола вместо да направи смени.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
- el_galaktiko
- Контакти:
нещо всеки следващ коментар си противоречи с предния на един Гонзо му бил крив на друг Ясен на трети Баткоф . Първо Гонзо се води спортно технически директор. Мн хора твърдят че той реди състав и такива работи само че никои не дава 1 доказателство за това, така че какво е виновен Гонзо че Ясен неможе даги подреди и научи как да играят. Второ Досега никои не казваше нищо лошо против него сега изведнъж след 1 загуба (вярно можеби най-неприятната ако има въобще приятна загуба) гонзо даси ходи и кой ше доиде на негово място някой който мисли как даси прибере заплатата ида си хване пътя все си мисля че на тоя човек поне му пука за отбора и съм сигурен че на него муе не по малко неприятно от всички нас след тая загуба. Трето ако батков несе беше стискал а беше извадил пари за 1 по добър треньор и преди ясен да доиде др шеси говорехме сега.
Всъщност за мен единствената грешка на гонзо е продажбата на Жо ако това го прави жена ....
Всъщност за мен единствената грешка на гонзо е продажбата на Жо ако това го прави жена ....
- Captain Stottlemeyer
xxxx написа:А някой може ли да обясни каква е тая излишна демонстрация на власт тренировките да са закрити
Stoyan1802 ти го е обяснил много добре няколко поста по-горе. Това не е излишна демонстрация на власт а много уместна мярка. Ако бях на мястото на Ясен и Гонзо също щях да я приложа.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
james написа:Много майни ви се насъбраха в отбора батков гонзо ясен ... е кво очаквате да се получи ?
А ти случайно да си чувал, че едни от най-добрите футболисти на България са излезли точно от Пловдив и пловдивските футболни школи?! Само едно име ще ти посоча, за другите оставям на теб да се ограмотиш: Христо Стоичков.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ