Captain Stottlemeyer написа:Най-напред, не съм сигурен, доколко написаното във вестника отговаря на истината. С това не искам да упрекна автора на темата, напротив - той представя материала и казва своето мнение, с което до голяма степен съм съгласен. Според мен Сержиньо Грийн задължително трябва да се върне в халфовата линия. Ако Иво Иванов не става за "Левски" (защо ли го купихме тогава) просто трябва да се търси друг човек в центъра на защитата. Йовов е на години и вече издиша, но Йовов даде всичко от себе си по време на мача и може да бъде пример за по-младите. Тасевски можеше да даде повече от себе си, а не да наблюдава мача отблизо. Явно е, че Митрев още не умее да командва защитата (справка: първия гол), но и другите вратари не са се сработили. Огнянов няма място в "Левски" - да го преотстъпват някъде, ако излъжат някого да го купи - супер!Киров трябва да играе по-често, за да "диша във врата" на Дани Младенов, който май реши че е сигурен титуляр и не си дава много зор. Нищо не мога да кажа за Матондо, при положение че левият крак му служи, за да се подпира, слизайки от колата, а Ясен и Гонзо го слагат ляво крило на мястото на Жо.
И накрая: Ясен и Гонзо. Да не забравяме, че с тях имахме сравнително успешна есен и за една бройка не излязохме от групата в ЛЕ. Нека да не правим крайни оценки на базата на един мач. Вярвам, че още следващия уикенд ще се коригираме срещу "железничарите". Само "Левски" !
Ако не беше ясен сега 100% щяхме да сме в ЛЕ!!!