[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Гонзо намери виновните за загубата от ЦСКА.

Мнениеот Gonzi_407 » 01 мар 2011 14:59

Captain Stottlemeyer написа:Най-напред, не съм сигурен, доколко написаното във вестника отговаря на истината. С това не искам да упрекна автора на темата, напротив - той представя материала и казва своето мнение, с което до голяма степен съм съгласен. Според мен Сержиньо Грийн задължително трябва да се върне в халфовата линия. Ако Иво Иванов не става за "Левски" (защо ли го купихме тогава) просто трябва да се търси друг човек в центъра на защитата. Йовов е на години и вече издиша, но Йовов даде всичко от себе си по време на мача и може да бъде пример за по-младите. Тасевски можеше да даде повече от себе си, а не да наблюдава мача отблизо. Явно е, че Митрев още не умее да командва защитата (справка: първия гол), но и другите вратари не са се сработили. Огнянов няма място в "Левски" - да го преотстъпват някъде, ако излъжат някого да го купи - супер! :lol: Киров трябва да играе по-често, за да "диша във врата" на Дани Младенов, който май реши че е сигурен титуляр и не си дава много зор. Нищо не мога да кажа за Матондо, при положение че левият крак му служи, за да се подпира, слизайки от колата, а Ясен и Гонзо го слагат ляво крило на мястото на Жо. :o И накрая: Ясен и Гонзо. Да не забравяме, че с тях имахме сравнително успешна есен и за една бройка не излязохме от групата в ЛЕ. Нека да не правим крайни оценки на базата на един мач. Вярвам, че още следващия уикенд ще се коригираме срещу "железничарите". Само "Левски" ! :)

Ако не беше ясен сега 100% щяхме да сме в ЛЕ!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Monev
Контакти:

Мнениеот Monev » 01 мар 2011 15:04

е нали имахте наи големиа треньор и наи големиа директор бе

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 мар 2011 15:08

Gonzi_407 написа:Ако не беше ясен сега 100% щяхме да сме в ЛЕ!!!

Да бе. Левски всяка година играе напролет в евротурнирите, че сега Ясен ни провали... Айде няма нужда от глупости вече...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот bobbi » 01 мар 2011 15:17

От 20 години ходя на мачове на любимия ми Левски,но по-голям срам,и по-голяма болка от съботната победа на ЦСКА до сега не бях търпял,ако щете ми вярвайте обаче още не може да ми мине! Дъщерями е на 15 години и на Герена в събота рева като пеленаче. Незнам кой е виновен за загубата обаче скоро няма да отида на стадиона,поне докато не ги видя тия лигльовци да играят като мъже и със сърце!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 мар 2011 15:20

bobbi написа:От 20 години ходя на мачове на любимия ми Левски,но по-голям срам,и по-голяма болка от съботната победа на ЦСКА до сега не бях търпял,ако щете ми вярвайте обаче още не може да ми мине! Дъщерями е на 15 години и на Герена в събота рева като пеленаче. Незнам кой е виновен за загубата обаче скоро няма да отида на стадиона,поне докато не ги видя тия лигльовци да играят като мъже и със сърце!

Дано скоро и се случи да плаче по-същият начин, но от радост!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 мар 2011 15:41

bigbonusprize написа:
Gonzi_407 написа:Ако не беше ясен сега 100% щяхме да сме в ЛЕ!!!

Да бе. Левски всяка година играе напролет в евротурнирите, че сега Ясен ни провали... Айде няма нужда от глупости вече...

Всеки един грамотен треньор нямаше да загуби в белгия! Да не говорим за "надиграването" със Спортинг! Все глупости нали?
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 мар 2011 15:47

Gonzi_407 написа:Всеки един грамотен треньор нямаше да загуби в белгия! Да не говорим за "надиграването" със Спортинг! Все глупости нали?

Кой е този всеки грамотен треньор. Как за 25 години случихме само на 1 такъв, който ни прати в историята и мечтите?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 мар 2011 15:58

Един Георги Василев грамотен треньор ли е?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2011 16:40

bigbonusprize написа:
Gonzi_407 написа:Всеки един грамотен треньор нямаше да загуби в белгия! Да не говорим за "надиграването" със Спортинг! Все глупости нали?

Кой е този всеки грамотен треньор.

Люпко Петрович устройва ли те? Аз съм далеч от мисълта да кажа, че точно в еди кой си мач нещата щяха да са други... просто като цяло щяхме да вземем точни и навън... както и да е минало заминало
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 мар 2011 16:51

bigbonusprize написа:

Кой е този всеки грамотен треньор. Как за 25 години случихме само на 1 такъв, който ни прати в историята и мечтите?

Колко искаш да ти изброя? Грозни, Абрамчик (лично за мен единствения при който имахме физическа подготовка, но го бойкотираха) Херо, Любко (под условие) НО не и яската! Ти само виж днес кой се е карал на отбора - ГОНЗО??!?!?!?!?! Къде е треньора?
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Върни се в “Архив”