Колега да приемем хипотетично, че се повторешее нахлуването на фенове от Мездра. При резултат 0-1 или 1-3 се прекратява мача и се присъжда победа на Левски. После какво щяхте да казвате че това са били провокатори за да бие Левски, синьото бфс има пръст в тая работа, Министър-председателя и кой ли не още. Никога няма да има угодия.
пп: видя ли какво стана на дербито в Кипър през миналата седмица? Така че не казвайте че полицията са били неадекватни. И последно във всяка друга Европейска или световна държава посегателство на органите на реда се наказва със затвор.
Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Господин, Главен комисар, аз също вярвам
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
ss_killer написа:Колега да приемем хипотетично, че се повторешее нахлуването на фенове от Мездра. При резултат 0-1 или 1-3 се прекратява мача и се присъжда победа на Левски. После какво щяхте да казвате че това са били провокатори за да бие Левски, синьото бфс има пръст в тая работа, Министър-председателя и кой ли не още. Никога няма да има угодия.
пп: видя ли какво стана на дербито в Кипър през миналата седмица? Така че не казвайте че полицията са били неадекватни. И последно във всяка друга Европейска или световна държава посегателство на органите на реда се наказва със затвор.
+1
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....
Някои хора бъркат демокрацията и свободата със свободия и анархия.Грешката на полицията е в пропускателния режим и прекаленото изчакване да се допотроши стадиона.Трябваше яко да ги подкарат още с първите изстъпления.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Мечтая да дойде денят в който по медиите ще се чува следната новина : Полицията ликвидира и последните дрогирани и пияни лумпени на стадиона ! 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
Мнението ви за проявите на "феновете" и на "полицията"?
Здравейте! Мисля, че е нужно да обсъдим проявите на "феновете" и на "полицията" във Вечното Дерби.
Не случайно съм използвал кавички.
От една страна ми е много трудно да разбера как лумпен отишъл на мач , за да подкрепя любимия си, както твърди, отбор единственото нещо, което прави е да руши стадиона и да хвърля бетонни блокове по полицаи. Освен това тези "фенове" обстрелваха другите сектори с ракети! Както обикновенно имаше бомбички и димки и т.н. Не искам да бъда разбран грешно, фен съм на ЦСКА, мнението ми за тези олигофрени е, че те НЕ са. НЕ си фен когато отиваш на стадион за да се биеш. Не си фен когато си бил на мач на своя отбор, а не си спомняш нищо от мача, защото си бил пиян или друсан или и двете. Заради тях 3 000 души не можаха да се израдват като хората на една много сладка победа.
От друга страна къде е "полицията"???? Как за 20-25 години органите на реда не можаха да се научат да предотвратяват такива неща??? Репортера на Господари на Ефира успя да вкара на стадиона щафета шпеков салам, скрита зад колана му и под блузата. Човека мина през два или три пропусквателни пункта. "Проверката", която му направиха беше леко погалване по раменете и по външната част на краката. Ами ако на мястото на салама имаше пистолет, граната, бомба ???? Как се пееше в онази трагикомична песен "истината днес е само тази - родната полиция ни пази" Освен това много ли е трудно да не се допускат на стадиона хора във видимо нетрезво състояние? Половината от тези гаменчета отиват на мач мъртво пияни или надрусани и това им личи от километри!!! Не можеше ли полицията да се намеси преди да се напълни сектора. От репортажите се вижда, че още първите, които влизат в сектора почват да къртят и да трошат. Показаваха един "голЕм ПиЧ" как нанася около 20 ритника на една тонколона, не можаха ли да го хванат за лявото ухо и да го изритат.
И така заради 50-100-200 надрусани или пияни маймуни цял сектор не гледа, половин сектор яде бой.
Не случайно съм използвал кавички.
От една страна ми е много трудно да разбера как лумпен отишъл на мач , за да подкрепя любимия си, както твърди, отбор единственото нещо, което прави е да руши стадиона и да хвърля бетонни блокове по полицаи. Освен това тези "фенове" обстрелваха другите сектори с ракети! Както обикновенно имаше бомбички и димки и т.н. Не искам да бъда разбран грешно, фен съм на ЦСКА, мнението ми за тези олигофрени е, че те НЕ са. НЕ си фен когато отиваш на стадион за да се биеш. Не си фен когато си бил на мач на своя отбор, а не си спомняш нищо от мача, защото си бил пиян или друсан или и двете. Заради тях 3 000 души не можаха да се израдват като хората на една много сладка победа.
От друга страна къде е "полицията"???? Как за 20-25 години органите на реда не можаха да се научат да предотвратяват такива неща??? Репортера на Господари на Ефира успя да вкара на стадиона щафета шпеков салам, скрита зад колана му и под блузата. Човека мина през два или три пропусквателни пункта. "Проверката", която му направиха беше леко погалване по раменете и по външната част на краката. Ами ако на мястото на салама имаше пистолет, граната, бомба ???? Как се пееше в онази трагикомична песен "истината днес е само тази - родната полиция ни пази" Освен това много ли е трудно да не се допускат на стадиона хора във видимо нетрезво състояние? Половината от тези гаменчета отиват на мач мъртво пияни или надрусани и това им личи от километри!!! Не можеше ли полицията да се намеси преди да се напълни сектора. От репортажите се вижда, че още първите, които влизат в сектора почват да къртят и да трошат. Показаваха един "голЕм ПиЧ" как нанася около 20 ритника на една тонколона, не можаха ли да го хванат за лявото ухо и да го изритат.
И така заради 50-100-200 надрусани или пияни маймуни цял сектор не гледа, половин сектор яде бой.
Решението: БЕЗ ГОСТУВАЩА АГИТКА
За да спрем тъпия спор за изпочупения сектор, за полицията, за организацията на домакините, решението е по пример от ПСЖ - Марсилия и Панатинайкос - Олимпиакос, да няма гостуваща агитка. Това трябва да го реши БФС, не полицията или телевизията.
когато има толкова многобройни пропуски от страна на полицията по организиране на безопасно провеждане на футболна среща, то е съвсем ясно, че в такъв случай има нещо гнило и нещо режисирано!
но проблема е, че клубовете са първите органи, които трябва да покажат желание за раздяла с тези вандали, които изникват на всеки мач в агитките! фен-клубовете също трябва да посочат вратите на тези рушители, от които клуба търпи само финансови загуби!
явно отново се чака да се случи някаква трагедия, за да се задействат разни законови лостове! аз и сина ми ще я чакаме тая трагедия пред телевизора, защото неискам да се окажем някое от главните действащи лица в нея, а именно някои от труповете!
но проблема е, че клубовете са първите органи, които трябва да покажат желание за раздяла с тези вандали, които изникват на всеки мач в агитките! фен-клубовете също трябва да посочат вратите на тези рушители, от които клуба търпи само финансови загуби!
явно отново се чака да се случи някаква трагедия, за да се задействат разни законови лостове! аз и сина ми ще я чакаме тая трагедия пред телевизора, защото неискам да се окажем някое от главните действащи лица в нея, а именно някои от труповете!

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
А аз питам защо не се намеси прокуратурата за олигофрените ГА, П*тко, Кольо , Ефрем и т.н. псевдожурналисти, които директно сеят омраза и подбуждат към насилие, защото те също имат огромна вина за цялото насилие по стадионите 

Мисля,че темата се поизчерпа, но все пак предвид важността й, я слагам в архив 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]