Thsmith написа:говорим за 26 000 седящи места бре...2500 в клетката остават 23 500 ... ако са 15 хил излиза, че е 1/3 та от стадиона е била празна ... което не ми се вижда така...
общо зрителите заедно с чорбарите и ония розовите според мен бяха към 20 хил . Не че има кой знае какво значение...
За мен лично има значение, защото ми е писнало да се подхвърлят разни "напомпани" числа за посещаемостта на даден мач. Реално запълнените места не отговарят на това, което се вижда по ТВ-то или на стадиона, когато погледнеш към съседните сектори. Много от хората (особено в сектор Б) са или през седалка, или на двама души се пада седалка и половина, но се получава зрителна измама и затова на теб и много други стадионът ти изглежда дотолкова пълен, че да кажеш някаква цифра от сорта на 20 000.
На дербита на нац.стадион се е случвало като погледна трибуните и да си кажа, че има най-малко 15 хиляди, а накрая по уредбата съобщяват, че посещаемостта е 12 000

И това го правеха допреди 2-3 години, на последните няколко дербита, на които съм бил там, не си спомням да са казвали броя на зрителите

Сам виждаш и как някои се опитват да изкарат, че в клетката били 3-4000 фена на ЦСКА, а се оказа, че са купени 2300 билета от общо 3100