"Да би мирно седяло, НЕ би чудо видяло".
============================================
Ами не е така защото 2500 човека са седяли мирно но са видяли точно те чудо !!!!
Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Специално обръщение към Дучето
Makavelli написа:UltraBlue написа:Той много добре ги знае тези неща, но се прави на разсеян... аз за това му дадох пример с Армията...
Като се мисли толкова много за феновете - защо мача не беше на националния - в центъра, без камъни и дървета в огражденията на стадиона, повече място, по лесен за пазене, повече публика, по лесен начин и за прибиране след мача ??? Е мога да ви кажа защо - защото ЦСКА нямаха шанс да играят на Армията и веднага Левски се опита да извади дивиденти - е 3:1 е много як дивидент захапаха дебелия !!! Така че оправдания от вида - ама ние сме на герена, той е малък, няма място за буферни зони - изглеждат много смешни при наличието на възможността да бъде на националния стадион.
Причината беше в пернишките ви собственици, които отпуснаха само 4000 билета за първият мач, на цена от 15 лв. За това и вие сега влизахте на същата цена. Защо се правите на глупави бе хора?

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- bigbonusprize
- Контакти:
Makavelli написа:UltraBlue написа:Той много добре ги знае тези неща, но се прави на разсеян... аз за това му дадох пример с Армията...
Като се мисли толкова много за феновете - защо мача не беше на националния - в центъра, без камъни и дървета в огражденията на стадиона, повече място, по лесен за пазене, повече публика, по лесен начин и за прибиране след мача ??? Е мога да ви кажа защо - защото ЦСКА нямаха шанс да играят на Армията и веднага Левски се опита да извади дивиденти - е 3:1 е много як дивидент захапаха дебелия !!! Така че оправдания от вида - ама ние сме на герена, той е малък, няма място за буферни зони - изглеждат много смешни при наличието на възможността да бъде на националния стадион.
Защото вие сте "бездомници" и си нямате стадион, заради това и ние да не домакнистваме на Герена, а? Както казах, гостували са ни всякакви фенове. Има си сектор за гости. Вие сте гости - следователно отивате там. Какво ми разсъждаваш. Питам те - не поватаряхе ли седмици наред, че феновете на червените ще са в Г. Ти на тарикат ли се направи като си купи билет за А? Или защото е по-евтиничък, че и за сектор А...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Pichichi написа:"Да би мирно седяло, НЕ би чудо видяло".
Ами не е така защото 2500 човека са седяли мирно но са видяли точно те чудо !!!!
Това мнение ме озадачава... това сериозно ли го казваш, или аз не мога да доловя иронията тук

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Makavelli написа:защо мача не беше на националния - в центъра, без камъни и дървета в огражденията на стадиона, повече място, по лесен за пазене
Защо изобщо трябва да се пази, бе? Това питам аз. Сто процента Дучето и нормалните фенове знаят кои са олигофрените - защо изобщо ги взимат на мач?! Ето, това не мога да разбера аз... Защо трябва да се стига дотам, че някой да пази някого или нещо от шепа жалки, надрусани кретени, а после да ми се обяснява и да се излага по медиите като кифладжия, опитвайки се да оправдае самия себе си?! Това е мач, бе. Не е корида. Човек ходи на мач, за да се забавлява, а не да сере.
Когато си прост, то е завинаги!
UltraBlue написа:Pichichi написа:"Да би мирно седяло, НЕ би чудо видяло".
Това мнение ме озадачава... това сериозно ли го казваш, или аз не мога да доловя иронията тук
Няма какво да те озадачава , проблемните лайненца дето чупят са по-малко от 100 човека .
Въобще не трябва да се допускат на стадиона , толкова ги има в сини шалчета .
Купувайки си билет за мач ти имаш договор в ръка , този билет даже трябва да е и гаранция за теб ако ти се случи нещо на стадиона , дори ако пострадаш трябва да има обезщетение .
UltraBlue написа:dandancho написа:Не бях на мача,мои приятели са били в тази клетка,един от тях ми разказа неща,които ако са истина(вярвам му,защото всички те,които са били на мача,са големи съвестни хора,над 27год,вече имат деца и т.н.) вече става много брутално.
Значи,последният път,когато са идвали хора от лицензионната комисия на УЕФА,същият този сектор е бил в окаяно състояние.От Левски казват,че ще правят ремонт,ама им предстои дерби и след това го почват.За да може март месец,когато се взима лиценза за евротурнири и т.н.всичко да е точно.
Та приятелят ми разправя,че секторът е бил пред рухване.Парчета бетон,винкели и какви ли не боклуци е имало...оградите,са били рязани-недоизрязани...Всичко мазало.Нали знаете,че тези огради са наистина много здрави,няма как да се изкъртят така с ръце,а и полицията започва да сваля тези,които блъскат по оградата-с палки.Като отбележим и нехайството на униформените по време на пропускателния режим,претърсване или изгонване на пияните(дрогирани)фенове.А и разполагането на водомета пред сектора още преди случките..Просто много хора,от които зависи провеждането на нормален мач,не са си свършили работата,даже ме навежда на мисълта,че всичко е целенасочено.Защото не за първи път се провежда и охранява такъв мач,разните им там мерки на разните им органи къде са? Не защитавам тези глупаци,които ходят на мач да правят проблеми,тях ги има,ама са 2% от истинските фенове сигурно.Но наистина много яко мирише цялата работа.Най-жалкото е,че като всички миризливи неща у нас,само се рови малко и после се забравя,никой не си взима поука.
Е ти изкара тези огради че са като клечки за зъби... те бяха подсилени отстрани с метални пръти, за да са още по успоичиви на натиск. И не казвай колко трудно се рушат тези огради, просто защото не е така. Аз не виждам защо защитавате тези, след като страдат нормалните хора от тях. Същото беше на мача в Мездра- тогава пак всички други бяха виновни. Трябва да си много сляп, за да не видиш нещата...
Не защитавам идиотите,които правят мзерии,даже си мисля че Дучета и компания можеби имат пръст в това,от тях всичко може да се очаква.Ама да дадеш условия на 30 бастуна да мятат и блъскат,и те да си стоят мирно ли очакваш?Точно на този мач да решат да стават примерни?Или ченгетата за пръв път охраняват този мач и незнаят как да подхождат?Нали оня отговорния за охраната разправяше вчера на живо при Крум Савов че са големи професионалисти и достатъчно са били на стажове по чужбина!Неможе да бият жени и деца и всичко пред очите им

Имам един въпрос към всички които казват,че щом нормалните фенове не са се намесили и не спрели вандалите значи сами са си виновни.На мачовете на ЦСКА най често съм във сектор "Г".На Герена не бях.Но да кажем ,че съм присъствал.
И ето я ситуацията:Гледам си аз как загряват отборите,пеем си,развяваме знамена,но виждам че няколко човека започват да чупят и да рушат оградата да хвърлят предмети по пистата. Какво трябва да направя аз при положение,че на два метра от тези лумпени има много плолицаи които ги виждат.Отговорът е НИЩО.Не е моя работа,както нямам и право да им направя каквото и да било.Но да продължим.Да кажем,че аз и още няколко човека слезем и нашамарим тези келешчета.Тогава искам да ви попиптам НЯМА ЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН И НИЕ ДА ПАДНЕМ НА ТЯХНОТО НИВО.КАКВА ЩЕ Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТЯХ И НАС?
И ето я ситуацията:Гледам си аз как загряват отборите,пеем си,развяваме знамена,но виждам че няколко човека започват да чупят и да рушат оградата да хвърлят предмети по пистата. Какво трябва да направя аз при положение,че на два метра от тези лумпени има много плолицаи които ги виждат.Отговорът е НИЩО.Не е моя работа,както нямам и право да им направя каквото и да било.Но да продължим.Да кажем,че аз и още няколко човека слезем и нашамарим тези келешчета.Тогава искам да ви попиптам НЯМА ЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН И НИЕ ДА ПАДНЕМ НА ТЯХНОТО НИВО.КАКВА ЩЕ Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТЯХ И НАС?

НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
redpride написа: Аз съм на 38 години, ходя на стадиона от близо 25 и такова нещо не съм виждал. Това, което направи полицията беше недопустимо за 21 век. Не може заради няколко души, две счупени огради и три-четири ракети да гониш 3500 човека. Полицаите удряха хората пред тях, а те не можеха да мръднат и една крачка нагоре, защото беше пълно. Смятах,че след края на социализма никога няма да видя, как униформените бият наред, без да гледат, но уви пред мен пострадаха момичета, възрастни мъже и деца. Може би и за това ви е виновен Дучето. Той може да е всякакъв, но е навсякъде с нас, опитва се да е лидер. Не смятам, че в България има по-добра организация от на нашия фен клуб. Никой не ви дава право да критикувате след като сте си седели на топло пред телевизора, а ваши познати са били на косъм от трагедия. Омръзна ми от фенове на футбола, които дори златни стадиони да им направят пак няма да идват и пак някой ще им е крив. Запомнете феновете не са престъпници.
Аз съм на твоите плюс 19. Можа ли да ги събереш. Години наред съм обикалял Бг да гледам мачове - т.н. дербита, от Добрич, през Плевен, В. Търново, Враца, Мх/хайде Монтана/, София, Пловдив, СТЗагора, ямбол,Сливен, през петолъчката, до Бургас и нагоре до Варна. За международните - друга тема. Все пращяха стадионите тогава, виждал ли си 70-75 хиляди на един стадион.В определени моменти и бира пиехме,и кебапчета ядяхме в района на стадионите, седнали: левскар до армеец, черноморец до ботевист, хасковлия до добричлия, спартаклия до локомотивец. И си разменяхме семки даже. И милиционерско време беше, и баретите /питай батко си за тях/ бяха на мода, но това, което правят малоумниците, скрили се зад фамозното ФЕН-ове, вече двадесет години, може да се сравни само с талибаните и башибозука. Защото по от 50-100 до 200 / според клубната принадлежност/напомпани дучета и подобни със сини фланелки прокудиха ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ от стадионите.
Сигурно пострадаха и невинни, но ТЕ опитаха ли се да озаптят озверелите, едва ли. Защо не се опитаха да помогнат на полицаите, които бяха много търпеливи даже, и да изхвърлят заедно 200-тата "мамини гугутки"
Още много може да се пише, но това е достатъчно за читавите.
П.П. Попитай тия дучета и подобните му със сини фланелки, колко от 90-те игрални минути, са с лице към терена по време на В С Е К И МАЧ!!! Ако можеш ми отговори, но не веднага, първо ПОМОСЛИ!
Запомнете: ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ не бяха престъпници, "феновете" още не са ме убедили, че не са.
П.П.Едни от първите сблъсъци полицай - "фенове" се случиха Добрич. И тогава бях там.
Оставам си запалянко първо, но не по-маловажно привърженик. Обичам си отбора не от 25 години, а от 1961 год. И винаги съм с лице към играещите на терена.