Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?

Мнениеот Adrian Monk » 28 фев 2011 15:54

5kov,5rov написа:.......Каза ви се още след победата на Васил Левски, че Ясен не става. Че Гарра вкара благодарение на лакът, и че ако го нямаше него и тогава щяхте да паднете. Въпреки че ни водеше интелигентно достатъчния Дочев.
Ако.... :lol:
........ Най-малкото Батков нямаше да дрънка толкова. Просто щеше да си спести срама (колкото и да е тъп, това поне може да го предвиди).

Затова пък вашите пернишки мутри са Микеланджеловци.... :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 28 фев 2011 15:57

emko написа:
5kov,5rov написа:Вие съвсем изтрещяхте. Каза ви се още след победата на Васил Левски, че Ясен не става. Че Гарра вкара благодарение на лакът, и че ако го нямаше него и тогава щяхте да паднете. Въпреки че ни водеше интелигентно достатъчния Дочев.

Между другото и Дочев е като Ясен - един такъв интелигентен, културен и т.н., обаче както каза някой треньора е за да води отбора, не за да участва в Стани Богат.

Та както и да е, каза ви се, обаче вие нееее, не разговаряме с 5-6-7мия в класирането, не се обаждайте. Че Гонзо не става също е ясно. Че в отбора ви има потенциал (без оня селянин Минев) също е ясно. Лошото за вас е, че също като нас не може да направите много по треньорския въпрос.

А абсурда със световната конспирация е пълен. Не знам как ви се раждат такива идеи в главите. Поне два червени картона (на Минев за репликиране на съдията, груби нарушения, удар по играч без топка два пъти и т.н. и за Милиев, спънал в гръб Янчев, който оставаше сам срещу вратаря) ви ги спестиха. Ама толкова нарисувани бяха тия картони, че някой от вас ако ги отрече просто му препоръчвам да се обеси. Да не говорим за засади, за Тонев, за жълти картони за Грийн, Гарра и т.н. Така че спестете си конспираторските тези. Най-малкото Батков нямаше да дрънка толкова. Просто щеше да си спести срама (колкото и да е тъп, това поне може да го предвиди).

Стига бе сега и съдията ли ще намесиш? За картона на Милиев не знам да знаеш, но не се гледа дали е сам срещу вратаря, а дали има и друг човек от Левски, който погледнато от линията на страничния е по-близо до вратата, а такъв имаше, така че жълтия картон си е резонен. За реплики към съдията недей да говориш изобщо, защото цяло 1во полувреме Платини, Маркиньос и Делев се скъсаха да репликират при всеки фал Генов, но не последва нищо. Веднъж съдията да не е главна тема на дербито и винаги се намира някой като тебе да го намеси. Стига глупости. Коментирайте си хубавата и заслужена победа и толкова!

Не съм казал, че сме невинни, обаче искам да направиш разлика между репликирането на Минев и на останалите играчи по терена (включително ваши). Играчите често оспорват съдийски решения, не само в България; Минев обаче минава всякакви граници. Но айде да речем, че няма проблем за репликирането. Ами ситуацията с Йовов и Тонев? Бутането на Делев без топка докато напуска терена??? Делев си изпроси жълтия картон за бавене на играта и си го получи. А Минев?

Що се отнася до неща, които е свирил във ваш ущърб - сигурно има, но не са наистина значими и просто не съм ги забелязал, бях зает да празнувам :). Може и нещо по-сериозно да има де, но просто на вас наистина ви спести много.

Това, че сме били не оправдава неадекватните решения на Генов. Съдийството трябва да е сравнително обективно, независимо дали подкрепя загубилия или спечелилия.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 28 фев 2011 15:59

Не ми се търси в коментарите да прочетат Левскарите какво писаха сами за кокала, дали ще си вземат дмуите назад днес ??? И за него твърдяха че не става, обаче успя да земе титлата. И за какво ? Да го изгонят като мръсно коте.Кой искате да бъде треньор ? По скоро трябва да се обърна към агент Тара : Кого искаш г-син агент ? Този не става , онзи не става, КОЙ според теб е добър за Левски ? Когато нямаш по добър избор, подобре работи с наличните, отколкото да ги сменяш като памперси на новородено. Това което става с треньорите в Бг е унизително , особено в цска. Лошото е че май всички разбират от футбол, като почнеш от чистачки , минеш през секретарки и завършиш с портиерите. Защо тогава един президент да не дава мнение, та нали той дава пари ?!? ДА , АМА НЕ. Тези които си позволяват да се бъркат в нещо което не разбират, само пречат и са вредни за отбора. Да не би Ясен да продаде Жо , а сега май и Гарра е пътник. Тоя агент, иска само да печели , обаче няма как да стане в спорта особено в БГ. ОК, да приемем че Ясен не става, тогава КОЙ да дойде ? Ще започнат с добрите имена , както винаги и ще стигнат до извода че добрите треньори са скъпи, а голяма част от тях не са послушковци, което е още един минус. Накрая пак ще вземат някой от родното ни първенство и пак същата песен на нов глас, как гоним титли, купи, шампионски и евро лиги. Жалко че накрая остават само лигите. Това важи за 90 % от управляващите спорта в БГ , особено футбола. Аман от разбирачи !

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 28 фев 2011 16:01

Adrian Monk написа:Ако.... :lol:
........ Най-малкото Батков нямаше да дрънка толкова. Просто щеше да си спести срама (колкото и да е тъп, това поне може да го предвиди).

Затова пък вашите пернишки мутри са Микеланджеловци.... :lol:

Не бе, те са почтени хора :lol: . Как може да се съмняваш в Гърнето и Праховеца?!

"Бизнеса" в България е такъв, такива са и собствениците, кво да праиш. И те малко като Тара ни обещаваха стадиони, спектакли и т.н., ама тва е друга тема вече.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 28 фев 2011 16:08

Батков е проблема,Батков трябва да продаде отбора,стига е манипулирал обществото че няма кой да го купи .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Rokamball
Контакти:

Мнениеот Rokamball » 28 фев 2011 16:12

5kov,5rov написа:
emko написа:
5kov,5rov написа:Вие съвсем изтрещяхте. Каза ви се още след победата на Васил Левски, че Ясен не става. Че Гарра вкара благодарение на лакът, и че ако го нямаше него и тогава щяхте да паднете. Въпреки че ни водеше интелигентно достатъчния Дочев.

Между другото и Дочев е като Ясен - един такъв интелигентен, културен и т.н., обаче както каза някой треньора е за да води отбора, не за да участва в Стани Богат.

Та както и да е, каза ви се, обаче вие нееее, не разговаряме с 5-6-7мия в класирането, не се обаждайте. Че Гонзо не става също е ясно. Че в отбора ви има потенциал (без оня селянин Минев) също е ясно. Лошото за вас е, че също като нас не може да направите много по треньорския въпрос.

А абсурда със световната конспирация е пълен. Не знам как ви се раждат такива идеи в главите. Поне два червени картона (на Минев за репликиране на съдията, груби нарушения, удар по играч без топка два пъти и т.н. и за Милиев, спънал в гръб Янчев, който оставаше сам срещу вратаря) ви ги спестиха. Ама толкова нарисувани бяха тия картони, че някой от вас ако ги отрече просто му препоръчвам да се обеси. Да не говорим за засади, за Тонев, за жълти картони за Грийн, Гарра и т.н. Така че спестете си конспираторските тези. Най-малкото Батков нямаше да дрънка толкова. Просто щеше да си спести срама (колкото и да е тъп, това поне може да го предвиди).

Стига бе сега и съдията ли ще намесиш? За картона на Милиев не знам да знаеш, но не се гледа дали е сам срещу вратаря, а дали има и друг човек от Левски, който погледнато от линията на страничния е по-близо до вратата, а такъв имаше, така че жълтия картон си е резонен. За реплики към съдията недей да говориш изобщо, защото цяло 1во полувреме Платини, Маркиньос и Делев се скъсаха да репликират при всеки фал Генов, но не последва нищо. Веднъж съдията да не е главна тема на дербито и винаги се намира някой като тебе да го намеси. Стига глупости. Коментирайте си хубавата и заслужена победа и толкова!

Не съм казал, че сме невинни, обаче искам да направиш разлика между репликирането на Минев и на останалите играчи по терена (включително ваши). Играчите често оспорват съдийски решения, не само в България; Минев обаче минава всякакви граници. Но айде да речем, че няма проблем за репликирането. Ами ситуацията с Йовов и Тонев? Бутането на Делев без топка докато напуска терена??? Делев си изпроси жълтия картон за бавене на играта и си го получи. А Минев?

Що се отнася до неща, които е свирил във ваш ущърб - сигурно има, но не са наистина значими и просто не съм ги забелязал, бях зает да празнувам :). Може и нещо по-сериозно да има де, но просто на вас наистина ви спести много.

Това, че сме били не оправдава неадекватните решения на Генов. Съдийството трябва да е сравнително обективно, независимо дали подкрепя загубилия или спечелилия.

Марш веднага на курсове за съдия и следващия мач Левски-ЦСКА го свири ти, да те видим колко добър съдия си тогава.
Най- лесно е да рушиш, по-трудно е да градиш

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 28 фев 2011 16:25

Най-голямото зло за Левски в този момент е Гонзо. Абсолютно самозабравен и неграмотен човек, който си мисли, че светът се върти около него. Докато той е спортен-директор, никога няма да имаме добър треньор, ама никога. Треньори ще са винаги такива страхливи мишки като Ясен, за да може да ги контролира и той , и Батков. Илиан Илиев щеше да е треньор на Левски, ако го нямаше Гонзо. Никой себе си уважаващ се треньор няма да позволи такова вмешателство в работите. Оставете това, еми той Ясен си е доказан некадърник и трябваше да бъде сменен още на полусезона. Това не само според мен, а според множество левскари и от форума, и като цяло. Двамата с Гонзо вън на секундата. Сезона е провален, именно заради тях.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 28 фев 2011 16:26

Rokamball написа:Марш веднага на курсове за съдия и следващия мач Левски-ЦСКА го свири ти, да те видим колко добър съдия си тогава.

Интересна логика. Значи ти отиваш при автомонтьор да ти оправи колата. Той я оправя, взима ти парите, обаче тя пак трака и пак харчи ненормално много бензин. Споделяш това с твоя комшия, а той ти казва "марш на курсове за автомонтьор, нали му разбираш много, оправи си я сам".

Това, че пред телевизора лесно се забелязват очевадни неща, не мисля, че има нещо общо с възможностите ми като съдия. Също както ти забелязваш, че колата ти не работи добре, без да си автомонтьор. Ако калника ти е крив даже и жена да си, пак ще видиш. Помисли малко.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 16:33

Сашо Александров написа:За всички, който се изказват против Веско Минев.. та той беше най-добрия играч на Левски в дербито. Само у него имаше хъс и злоба, донякъде и Гаджев..

Грийн и Минев единствени играеха със сърце и горяха в мача- и аз не разбирам какво им е виновен Минев, но това е за друга тема...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Rokamball
Контакти:

Мнениеот Rokamball » 28 фев 2011 16:37

5kov,5rov написа:
Rokamball написа:Марш веднага на курсове за съдия и следващия мач Левски-ЦСКА го свири ти, да те видим колко добър съдия си тогава.

Интересна логика. Значи ти отиваш при автомонтьор да ти оправи колата. Той я оправя, взима ти парите, обаче тя пак трака и пак харчи ненормално много бензин. Споделяш това с твоя комшия, а той ти казва "марш на курсове за автомонтьор, нали му разбираш много, оправи си я сам".

Това, че пред телевизора лесно се забелязват очевадни неща, не мисля, че има нещо общо с възможностите ми като съдия. Също както ти забелязваш, че колата ти не работи добре, без да си автомонтьор. Ако калника ти е крив даже и жена да си, пак ще видиш. Помисли малко.

А да си се замислял че каквито са ни футболистите,такива ни са и съдиите. А и е много лесно отстрани да казваш това не е така, това не е така. Уважавай труда на човек който свири това което вижда и колкото може, а не всяко второ изречение да е "Ама видите ли съдията много слаб". Ако си мислиш че топ реферите на Европа на ще дойдат и ще свирят мач от бг първенството значи е време да се събудиш.Ще чакаме някой от Зимбабве или Шри Ланка да дойде и да ни свири мачовете
п.п: мисля че съдията не е част точно от тая тема така че мисля да спра да пиша за него
Най- лесно е да рушиш, по-трудно е да градиш

Върни се в “Архив”