Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?
Много сте ми чудни! Дайте да даваме пари за Левски, че тогава да даваме акъли как да се управлява? Поне 1 от Вас има собствен бизнес, дали дава на клиентите му (образно казано) да му се месят в делата. Днеска назначи тоз директор утре друг. ????
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
сини богове написа:UltraBlue написа:dimitar_min4ev написа:Като предлагате разни имена за евнтуални треньори на Левски -помислете и дайте мнение за един позабравен но според мен много добър треньор Стефан Грозданов.
Абсолютно... бях го забравил него! Много добра кандидатура...
И как точно виждате Бай ви Стефан да се разбере с Гонзо и Батков. Трябва ни ренде като Херо.
Е то ако Батков и Гонзо решат, и Херо янма да я втаса....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Не ми харесва идеята да обясняваме загубата с уговорка с ЦСКА. Така падаме до нивото на цесекарите. Тези неща ги оставяме на тях - световните конспирации, черното тото и т.н. Ние сме Левски - причините за загубата тряба да се търсят на първо място в отбора и неговото ръководство.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
[ Левски да влезе в уговорка с ЦСКА, за да бъде спънат Литекс.
Защо пък точно договорка с ЦСКА? Можехте да паднете в Стара Загора, например. Мачът ви с Берое е по- рано от Литекс - ЦСКА. С тази победа ЦСКА е на 11 точки от Литекс - незнам Литекс къде трябва да се дъни, за да се стопи такава разлика. А вие сте на 8т. Можеше да биете ЦСКА и тогава ги изключвахте от борбата дори и за Европа, после щяхте да биете и Литекс, а те 2 точки все ще загубят някъде.
Защо пък точно договорка с ЦСКА? Можехте да паднете в Стара Загора, например. Мачът ви с Берое е по- рано от Литекс - ЦСКА. С тази победа ЦСКА е на 11 точки от Литекс - незнам Литекс къде трябва да се дъни, за да се стопи такава разлика. А вие сте на 8т. Можеше да биете ЦСКА и тогава ги изключвахте от борбата дори и за Европа, после щяхте да биете и Литекс, а те 2 точки все ще загубят някъде.
BORN TO RUN
Rokamball написа:5.Ако има нов треньор той не трябва да е някой добре забравен стар- Херо, Ратко или Мъри, а наистина нов - от българските треньори Илиян Илиев, а ако той не иска някой от чужбина, но с някакви успехи преди това, а не Левски да му е 1 сериозен отбор. Но както казах за това се мисли късна пролет
След кото някой от добре забравените стари са показали, че могат да пшостигат резултати, които ние очакваме, че даже и по добри, защо да не е някой такъв? Иначе те подкрепям за Илиян Илиев.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Captain Stottlemeyer написа:emko написа:Не е редно след една загуба да говорим за смяна на треньора. Все пак забравихте ли хубавите мачове, които отбора изигра през пролетта? Предполагам че за тях и Ясен има заслуга.Мъката от загубата е голяма, а срама че червените танцуваха насред Герена е незабравим, но в крайна сметка това е спорта. Ние трябва да подкрепим отбора и да сме на стадиона, защото иначе пък съвсем няма да го бъде отбора!
+1Напълно подкрепям! Че то по логиката на някои тийнейджъри (или мислещи като такива) Моуриньо трябваше да го обесят на Площад де Майор в Мадрид поне два-три пъти досега!
Е по същата тази логика каква е визитката на Моуриньо, каква на Ясен? Как може въобще да ги сравнявате 2те неща- това е футболно светотатство

damnedbg написа:Много сте ми чудни! Дайте да даваме пари за Левски, че тогава да даваме акъли как да се управлява? Поне 1 от Вас има собствен бизнес, дали дава на клиентите му (образно казано) да му се месят в делата. Днеска назначи тоз директор утре друг. ????
Аз дадох 10 лв. за В онзи ден, давам и за почти всички мачове на Герена. Давам в Ултраблъ за шал, чаша, кърпа.... и още куп неща. Още колко да дам, че да си извоювам това право?
Последна промяна от UltraBlue на 28 фев 2011 14:57, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
При Спортно - технически директор Гонзо, няма да има свестен кандидат за треньор - всичките са доста по интелигентни от Гонзо.
BORN TO RUN
drizhelev1 написа:[ Левски да влезе в уговорка с ЦСКА, за да бъде спънат Литекс.
Защото, драги, ЦСКА знае, че шампион няма да стане, но иска да играе в Европа. Ние паднахме нарочно от ЦСКА, както преди години от Локомотив с 0:3. Защото и тогава, и сега имаме малко по - лека програма от съперника. Ако се играе феърплей, което с оглед на интригата за Зона УЕФА ще има, Литекс няма да издържа на върха. Така и вълкът сит, и агнето цяло. Въпросът е, че трябваше да изхвърлим ЦСКА от Европа, но очевидно, че без тях не може, защото ние и ЦСКА сме лицето на футбола в Европа. Другите за нищо не стават, да ме извиняват.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
UltraBlue написа:joro65 написа:Според мен Ясен трябва да остане.Отбор не се прави за няколко месеца.Нека бъде треньор поне още година и тогава да му се правят оценки.Интилигентен човек ми се вижда!
А как ти се вижда алтернатива от 3 нулеви години със същият край?
Ще бъде безкраен празник за мен