Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stefansin
Контакти:

Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?

Мнениеот stefansin » 28 фев 2011 14:13

Илиян Илиев е точния човек за отбора в момента,но той не е удобен най-малкото защото има достойнство.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 28 фев 2011 14:14

ss_killer написа:/quote]
Спор няма за Мъри... абсолютно си прав. Когато го изгониха аз лично не съм чувал освирквания по негов адрес откъм сектор Б. Тогава, дори когато падахме го подкрепяхме и пеехме 10 минути след мач и Само Левски обичаме те. Той беше може би едиственият треньор, който имаше толкова голяма подкрепа от публиката, но това е и напълно разбираемо. А за Ясен... имаше цяла зама- 2-3 мсеца да обиграва този отбор, още повече че тези хора играха заедно и през есента, така че не е заварил напълно несработен състав. А играта на отбора върви все по надолу и надолу. След онзи мач срещу Спортинг, деградираме със всеки изминал мач- изключение правят само мачовете срещу Лил и Спортинг тук. Нима не помниш Сливен, Локо Пд., Славия(там ако не беше тая дузпа губехме мача) та се стигне до това жалко подобие на отбор, което бяхме в Събота. Аз не мога да не забележа, че въвим се в една посока, и тя е надолу... за това мисля че Ясен трябва да си понесе отговорността, а с него и Гозно.
колега ама то с тази постоянна смяна на треньорите не съм сигурен че отбора ще се оправи. Сега искаме Херо ок. Идва човека и недай си боже падаме от Ловеч и махаме го щото не е постигнал победа, то като се завъртиш в тоя омагьосан кръг излизане няма[/quote]
Тука не става въпрос след всяка загуба да гоним треньора, а след серия от издънки. Ясен направи две пълни подготовки с отбора и се оака доста пъти. От Литекс може и да загубим, важното е КАК.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 14:14

сини богове написа:
UltraBlue написа:
balef написа:Треньор на Левски трябва да стане Димитър Димитров — Херо !!!

Херо става само за вътрешна консумация... същият е като Вили вуцов- ставете го.

Пич, в момента нямаме треньор и за вътрешна консумация, какво остава за външна. Аз почвам да се притеснявам дали изобщо ще се класираме за евротурнирите.

Е Батков няма да изтърве паричките от участие там...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
GARRA-DEMBELE
Контакти:

Мнениеот GARRA-DEMBELE » 28 фев 2011 14:16

blue SASHO77 написа:
housestyle написа:Ай стигате вече.....Ясен и Гонзо трябва да останат...от нас се иска само подкрепата!!!!!!

Напротив, не може Ясенчо да не нареди играчи превъзхождащи във всяко едно отношение противника, по правилния начин!!! То беше от космоса ясно,че на Гарата няма да му дадат да диша, защо не помисли Гонзо по тоя въпрос!!! Сержиньо- най-добрия дефанзивен халф, той ми го слага централен защитник! И всички видяхте резултата, катастрофа на Герена!!!!!

+1

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 28 фев 2011 14:17

За Ясен е ясно,че трябва да си ходи.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 фев 2011 14:18

Ами нормално е да се поставя въпроса дали Ясен Петров трябва да остане или да си ходи. Извинявайте, ама 9 месеца да не можеш да сглобиш една свястна двойка централни защитници е просто кошмарно. Какво направи той в мача с ЦСКА? Върна Сержиньо Грийн централен защитник. Какъв е резултатът от това? Нито Грийн подсили защитата (защото няма обиграване между него и Милиев, както и с Божката Митрев), а в същото отборът се лиши от най-силния си халф. Вместо него игра Христо Йовов. Моите уважения към Ицо, но той вече е пред приключване с футбола. Тепърва да го мъчиш за дефанзивен халф, си е престъпление. Какъв беше смисълът от трансфера на Даниел Димов в такъв случай? Другата голяма грешка на Ясен бе, че не заложи на Пламен Илиев на вратата. За това момче всички говорят, че е някакъв супер талант и има голямо бъдеще. И най-важното, е много по-спокоен от Божката Митрев. Нищо против Митрев, обаче той е с лабилна психика - защо забравяте какво направи срещу АИК?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

dimitar_min4ev
Контакти:

Мнениеот dimitar_min4ev » 28 фев 2011 14:22

Като предлагате разни имена за евнтуални треньори на Левски -помислете и дайте мнение за един позабравен но според мен много добър треньор Стефан Грозданов.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 28 фев 2011 14:22

Херо става само за вътрешна консумация... същият е като Вили вуцов- ставете го.[/quote]
Пич, в момента нямаме треньор и за вътрешна консумация, какво остава за външна. Аз почвам да се притеснявам дали изобщо ще се класираме за евротурнирите.[/quote]
Е Батков няма да изтърве паричките от участие там...[/quote]
Батков както е тръгнало ще изтърве много неща. Ако и Локото ни врътнат някой хикс или по- лошо загуба, СТАВА СТРАШНО. За купата играем с Литекс в Ловеч, не смея да дам прогноза. В момента сме в нокаут.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 28 фев 2011 14:22

Според мен Ясен трябва да остане.Отбор не се прави за няколко месеца.Нека бъде треньор поне още година и тогава да му се правят оценки.Интилигентен човек ми се вижда!
Изображение

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 28 фев 2011 14:24

Всеки от футболистите през треньора до собственика си има вина.
Два месеца зяпахме как ще ги смажем, как ще ги тепаме. Винаги съм забелязвал, че когато се пишат и ръсят такива простотии Левски пада. Хората мирно и тихо си направиха подготовката и ни биха. И не че бяха добри, а нашите футболери играха безнадеждно слабо.
И друго ми направи впечатление, след мача всички интервюирани говореха така, че сякаш са наблюдавали мача отстрани, а не са били самите те на терена. Изобщо сбъркана философия като цяло. А потенциал не липсва.
Не е необходимо да се правят драстични промени в спортно-техническо отношение. Просто трябва мотивация, не може да разкарваш синята фланелка час и половина, и да казваш: еми играхме слабо.
Както навремето е казал Ал. Малинов - сокротце, соблаго и со...малко кютек. Трябва малко кръв да се пусне на звездите ни, та да заиграят както трябва. Имахме там разни плихолози, разни други заплатаджии.

Върни се в “Архив”