[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот cska - maina » 27 фев 2011 23:33

ок .....Значи мача е продаден , но купен ли е от нас?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

stefansin
Контакти:

Мнениеот stefansin » 27 фев 2011 23:37

Естествено че не,какво е виновен вашия отбор,че ЛЕВСКИ не игра.А и нали тия форуми са затова всеки да си каже мнението.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 фев 2011 23:46

А някога играл ли си тото сериозно и знаеш ли колко пари могат да се заложат на мач от бг първенството? Единствено ако имаш здрава организация от хора и много ама много кураж може да тръгнеш да бомбиш организации за милиарди, а тук в бг сериозно само Коко Динев се занимава, другите по-скоро я карат кокошкарската, лепнат 10хилки през няколко карти и това им е! Пак ти казвам, това са сериозни хора с милиарди оборот и много чувствителни на тема ебаване от разни кифладжии !
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

stefansin
Контакти:

Мнениеот stefansin » 27 фев 2011 23:53

Играл съм тото и то много и според мен не батков е нужно да залага,а букмейкърите по света и особено прословутите азиатски,където сумите са почти неограничени са приели доста залози за победа на ЛЕВСКИ.Чисто хипотитечно какво им пречи да дадат процент от залозите за единица на батков и хиляди хора да скъсат фишовете.

Потребителски аватар
Stanimir-74

"Левски трябва и ще победи ЦСКА "

Мнениеот Stanimir-74 » 28 фев 2011 00:05

Пускам тази тема,за да види цялата общественост поименно някои "Специалисти"-журналисти и футболни корифеи как се изказваха и дори вземаха пари за своите анализи само няколко дни преди дербито. Смятам,че е съвсем нормално ветерани и легенди на даден отбор да желаят успех и да стискат палци на своя тим,но също така смятам,че преди да се изказва човек трябва да предвиди,че това все пак е дерби и може много бързо да стане за смях на цяла България. Като начало ще спомена Тодор Батков,който за кой ли път убеди футболната общественост в своите оракулски способности. Едно съм запомнил от него,каквото каже залагам моментално на противното и то 90% се оказва вярно. Това,че предвиди лесна победа за отбора си го разбирам(въпрос на желание и мотивация),това че се опита да внуши на цяла България,че Гарата ще вкара толкова голове,колкото поиска пак го разбирам,но все се чудя как след Казанската афера изобщо има очи да бъде медийна звезда? Есента каза,че Гарата не се продава.След няколко дни каза,че има оферти от няколко клуба и вероятно ще го продаде. После отново нямаше да го продава,после със сигурност щеше да го продаде и накрая каза,че не е фатално,ако не го продаде. Това се случи само в рамките на няколко седмици. Е,щом не го е срам и има кой да му вярва нека продължава,важното е че така се чувства явно добре :) Аз обаче знам истината,оферти за Гарата има,но процента за Левски от тази продажба не е никак висок. Коко Динев не го е дал без пари,нито без тлъст процент от продажбата,това е сигурно. Никъде не излезе официална информация колко плати Левски за него,нито колко процента ще вземе при продажбата,което навежда на мисълта,че печалбата за сините не е огромна. Но да се върнем на Оракулите. Всеизвестни са "точните " прогнози и на Наско Сираков. Този човек го слагам веднага след Батков по "непознаваемост". От изказването си преди години за Ливърпул,след това за Литекс и още доста такива,та до сега все не уцелва в прогнозите си. Николай Илиев,Гошо Гинчев и Георги Бачев също предположиха сигурна победа с много голове. Едно е предположения и пожелания,а съвсем друго е убеденост и натрапване на мнение,особенно когато става въпрос за обществени медии! Това обаче е нищо в сравнение с бомбастичното заглавие в Топспорт от Стефан Дачев,който направо смаза всички илюзии на ЦСКА с апокалиптичното заглавие "Левски трябва и ще победи ЦСКА ". И това е журналист... Приятелю Дачев, с нетърпение очаквам следващото ти прозрение за което пак ще вземеш хонорар,ако изобщо някой те чете :)

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 28 фев 2011 09:44

Моето мнение за мача е че нашия отбор не игра. Не искам да засягам червената част от феновете! Гледал съм всички мачове на Левски от есента до сега, че дори и някой от контролите. Е по слаба и толкоз не желание от страна на футболистите не бях виждал. Бях в Б сектор не знам как се виждаше от ТВ-то но от трибуните направо си личеше как определени футболисти не играеха. Не ми почвайте че толкоз си можем. Сега ще споделя кое най-много ми направи впечатление. Първо Гаджев! Кога сте виждали точно него да не отправи един удар към вратата, че в някой мачове я бие от центъра тоя път си я подават пред наказателното поли и никой нея бие. Тасевски в колко мача сте видели той да не подава топки по земята, че това му беше най силната страна в този мач дори и не се опита. Дембеле бил слаб абе я ми пребройте колко топки на крак му дадоха. Защо всички топки се изнасяха от Милиев?!? И се подаваха на господина със слаб десен крак!?! Дето всички го знаем.

Еми Честита победа на червените. А това кой е виновен или за какво играеха нашите си нямам на идея. Не казвам че мача е купен, продаден или няма там значение причината. За мен лично резервите дето ги гледах в контрола оня ден щяха да играят по добре от тази дето играха в дербито.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 28 фев 2011 09:56

Каквото и да си говорим, мача мина, емоциите и те донякъде....Честита победа на червените, напълно заслужена /с оглед на нашата игра/. Направих си труда да изчета повечето мнения и две основни мнения преобладават:
1. Левски подцени ЦСКА.
Не мога да се съглася с това по никакъв начин. По- скоро Левски надцени ЦСКА и влезе в мача супер страхливо. На 41 години съм, толкова страхлив Левски на Герена не бях гледал. Основната вина за това е на ЯСЕН. Като не можеш да си надъхаш футболистите за най- важния мач, какъв треньор си? На всичкото отгоре при избора на играчи за мача вместо да се съобразяваш с противника, правиш точно обратното. Всички знаехме, че ЦСКА ще заложат на наситена халфова линия и ще разчитат на контраатака. И вместо да бетонира халфовете ни, пак пусна 2 чисти крила, които изгледаха мача отблизо. Матондо няма ляв крак, но играе от ляво. В същото време Видович резерва. Дани Младенов не може да надиграе никой с топка в краката, но не получи един пас зад гърба на защитата, за да използват бързината му/с изключение на 2 минута и перфектния пас на Гара/ Йовов дефанзивен халф. СМЯХ. Димов резерва. Пускат Исата дясно крило. СМЯХ. Губиш мача на полувремето и играеш слабо, няма смяна. СМЯХ. Лошото е, че от много смях, сега не знаем къде се намираме.
2. Мачът е продаден. По- голям смях. Ако искаш да направиш удар, няма да продадеш мача с ЦСКА, а примерно с Видима. Коефицентите тогава ще са по- добри.
Има и още едно мнение, достатъчно сериозно, а то е: ЯСЕН ВЪН. Вече и аз го подкрепям, но проблема е с кого да го заменим. В БГ май вече не останаха треньори. А и не ви ли писна вече само да сменяме треньори? Илиан Илиев е вариант, но явно с Гонзо няма да стане. А и няма гаранция, че и той е точния човек. В момента ЛЕВСКИ е в пълна безизходица. Явно сезона отново ще е нулев. Литекс отново е шампион, а много вероятно след мача ни за купата и при евентуална победа на Литекс, пак да са в комбина с ЦСКА, този филм сме го гледали вече.

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 28 фев 2011 10:08

Като сме почнали, я да доразвия теорията за уговорките. Та значи по тази логика всички са в кюпа - и съдиите, и играчите, и президентите, и ръководството на БФС. Левски, ЦСКА и останалите са измислени отборчета, сглобени колкото да наместват тото резултатчетата. Тези футболисти са и в националния, където явно тотото продължава. Гара, Мара, Делев и т.н. са измислени звезди, колко му е да нагласиш един - два хет трика - съдията свирне некоя дузпа, защитниците на противниковия отбор (нали са се разбрали) оствят Гарата два три пъти непокрит или му влязата малко по нежно на единоборствота и готово. А феновете са овце, които се вързват на целия цирк. Ако за някой тази теория е за предпочитане, пред това че просто Левски толкова си може, по добре да закриваме първенството.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 фев 2011 10:16

Единтвеното което е факт, е слабата игра на Левски !
Останалото е в сферата на предположенията ...

Още срещу Локо Сф. ще си проличи, колко в действителност може Левски ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 28 фев 2011 10:21

THE G.A.M.E написа:Единтвеното което е факт, е слабата игра на Левски !
Останалото е в сферата на предположенията ...

Още срещу Локо Сф. ще си проличи, колко в действителност може Левски ....

Напълно съм съгласен с теб! Ако направи слаб мач хубаво значи толкоз си можем. Ама ако направи перфектен мач с голяма игра тогава какво!?!? Все лошо хехехехе :mrgreen: Гадно започва тоя полусезон :|

Върни се в “Архив”