Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Мнениеот левскар07 » 27 фев 2011 21:01

[quote="tut"]ми да влезнат и да арестуват тия дето трошат .... а не да пребиват всички и да ги изтикват с бой от там

- Ми, 100 - 200- тата малоумника защо не бяха изхвърлени от останалите до 3-4 хиляди. Или да бяха ги изолирали в единия ъгъл и полицията после да ги изведе извън стадиона. В края на краищата всички сме част от пейзажа - Бг.
Не съм милиционерофил, но тоя път напълно оправдавам и подкрепям действията на полицията. А такава картинка някой не се ли представя - сигурен съм 10000%, че в определен момент лумпенята во главе с дучето щяха и на терена да навлязат, отсреща "адекватна" реакция, и тогава кой щеше да спре вакханалията между червени и сини "фенове".
Така че мислете с главите си, а не с други части.
Май не беше отдавна,след определени арести маменцата наежени с черни джипове връхлитаха в съответното РПУ да си вземат синчетата. Това също е част от пейзажа. За съжаление.
Защо тук един един читав армеец не пише с ръка на сърцето, че полицаите тямаше и да ги чабележин, ако си подкрепяхте отбора, както в белите държави.
Тук най-отива старата приказка: да би мирно седяло, не би чудо видяло.
А какво са виновни собствениците на магазини, че им трошяха витрините!?! А кофите за смет по средата на пътните платна - там и ваши близки пътуват в автомобили.Защо всеки, или на всеки близък трябва да пострада, че тогава да си бием празните къртуни. Ей и това не мога да си обясня.
Последна промяна от левскар07 на 27 фев 2011 21:07, променено общо 1 път.

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 27 фев 2011 21:06

преди малко гледах дучето и разни олигофрени с него и останах с впечатление че не те а полицията е чупила стадиона и те моля ти се невинни душици В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ САМО ИЗРОДИ НАРКОМАНИ СЕ НАВЪДИХА не съм видял на мач да бият някой в сектор А или В а САМО в Б или Г там полицията сигурно се замерва и чупи сама .Трябва като в Англия масова забрана на част на фенове на стадиона .

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Вчера и Аз чупих след катo ни изгониха но бяхме провокирани!

Мнениеот NIKSANA » 27 фев 2011 21:09

VALIO-CSKA написа:Вчера Аз си гледах спокойно мача и подкрепях отбора си не cчупих нищо в секотра, но след като ни изгониха изпотруших огледалата на две коли.. Нямаше да го направя но бях провокиран!!! Сега сажелявам за щетата !!!
Все пак съм само на 16 и не обмислих добре решениeTo си !!!

айде дано като си вземеш кола да ти счупят и твойто огледало... че аз като знам къв зор видях мойто като го потрушиха преди време...друг път и с провокация пак няма да прайш нищо
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 27 фев 2011 21:10

стига са натяга ченге . къде бяха тези полицай като се счупи оградата защо тогава не действаха ? умуваха каво да направят ??? че преди срещата какво правили ? "чекията" на мозъка се прави преди това ! като отидат на стадиона действат . не като получат сигнал с више че на някой му пречи агитката да я изкарват . като не могат да хванат 15-20 човека дето са трошили дай да гонят 3000 . алло това не е казарма заради 1 да наказват 100 .
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 27 фев 2011 21:19

„ Играе се нещо уникално, вече видяхме 44 минути продължение на първото полувреме, заради прекъсването на срещата . Имаше уникални сблъсъци на феновете на Омония с полицията пред самия стадион. Любопитното обаче е, че полицаите са отвън, а не вътре в стадиона, както е в България. Те бяха изключително жестоки пред стадиона, където беше като бойно поле. В журналистическите ложи също влезе този сълзотворен газ, който бе използван от униформените”, разказа пред Gong.bg Михаил Дюзев.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=188461
Кипърски произвол... били феновете дето трошали още от преди да влязат.. ужас... произвол произвол.. бе тия Кипър от нас ли видяха?
ето още няколко нецивилизовани държави като нашата:
http://www.youtube.com/watch?v=3_fj0xQEisg
http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... hHApI0tP6U
http://www.youtube.com/watch?v=2dPjlSscWpw

ейй аман от джунгли бе т'ва рим било като в близкия изток... ае стига, че много се проточи темата
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 27 фев 2011 21:23

заключвайте темата . има един лаф, поговорка както искате го приемайте отнася се не само за агитката - Бий магаре - по-магаре . :D
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 27 фев 2011 22:05

Каквото и да коментираме, нито действията на полицията, нито на част от агитката бяха резонни и нормални! И след като малоумните полицаи не могат да се справят с 30-40 хулигана, за каква полиция говорим въобще, толкова ли е трудно тези лица да не се допускат до спортни мероприятия???

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 фев 2011 22:18

Единствено и само полицията е виновна за снощи и домакините от Левски, които вкараха 3 хил човека в клетка за 2 хил. Защо е виновна полицията? Кой пусна дрогирани и пияни фенове в сектор Г, кой ги пусна с димки и бомбички? Когато почнат да глобяват полицаите, а не отборите за вкарани забранени пиротехнически средства, тогава и те ще изчезнат от стадионите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

bingo_CSKA
Контакти:

Мнениеот bingo_CSKA » 27 фев 2011 22:25

Абе какво сте седнали да бръщолевите глупости тука? Какво Ви е виновна полицията, че имаме 100 - 200 идиота в сектора, дето си правят зулумите на всеки мач. Заради тях хората не ходят на мач, защото не знаят дали ще си опазят живи децата, ако ги заведат в сектора. Във всяка бяла държава тия кретени отдавна да са в дранголника. В т.н. развити демокрации полицията първо ти потрошва кокалите и после без време те съди по бързата процедура и приключваш за цял живот. Така трябва да бъде и тука. А не аз да обяснявам на сина си, че тоя мач на говеждия стадион е много рисков и не си струва да влизам в ролята на командос за да оцеляваме екстремно!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2011 22:39

Ако някой е запознат повече,ще помоля да ми обясни каква точно е функцията на шефовете на фен клубовете(имам предвид фен клубвете на всички отбори) :?: :?: :?: Имат ли те някакви задължения или само за права говорят :?: Имат ли някакви ангажименти към клуба който предствят :?: имат ли някакви задължения към самите фенове и членове на фенклуба :?: Самия фенклуб като организация носи ли някаква отговорност към самите членове :?: Изобщо каква е функцията на фенклуба :?:

Благодаря предварително
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”