[quote="tut"]ми да влезнат и да арестуват тия дето трошат .... а не да пребиват всички и да ги изтикват с бой от там
- Ми, 100 - 200- тата малоумника защо не бяха изхвърлени от останалите до 3-4 хиляди. Или да бяха ги изолирали в единия ъгъл и полицията после да ги изведе извън стадиона. В края на краищата всички сме част от пейзажа - Бг.
Не съм милиционерофил, но тоя път напълно оправдавам и подкрепям действията на полицията. А такава картинка някой не се ли представя - сигурен съм 10000%, че в определен момент лумпенята во главе с дучето щяха и на терена да навлязат, отсреща "адекватна" реакция, и тогава кой щеше да спре вакханалията между червени и сини "фенове".
Така че мислете с главите си, а не с други части.
Май не беше отдавна,след определени арести маменцата наежени с черни джипове връхлитаха в съответното РПУ да си вземат синчетата. Това също е част от пейзажа. За съжаление.
Защо тук един един читав армеец не пише с ръка на сърцето, че полицаите тямаше и да ги чабележин, ако си подкрепяхте отбора, както в белите държави.
Тук най-отива старата приказка: да би мирно седяло, не би чудо видяло.
А какво са виновни собствениците на магазини, че им трошяха витрините!?! А кофите за смет по средата на пътните платна - там и ваши близки пътуват в автомобили.Защо всеки, или на всеки близък трябва да пострада, че тогава да си бием празните къртуни. Ей и това не мога да си обясня.
Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Последна промяна от левскар07 на 27 фев 2011 21:07, променено общо 1 път.
преди малко гледах дучето и разни олигофрени с него и останах с впечатление че не те а полицията е чупила стадиона и те моля ти се невинни душици В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ САМО ИЗРОДИ НАРКОМАНИ СЕ НАВЪДИХА не съм видял на мач да бият някой в сектор А или В а САМО в Б или Г там полицията сигурно се замерва и чупи сама .Трябва като в Англия масова забрана на част на фенове на стадиона .
Re: Вчера и Аз чупих след катo ни изгониха но бяхме провокирани!
VALIO-CSKA написа:Вчера Аз си гледах спокойно мача и подкрепях отбора си не cчупих нищо в секотра, но след като ни изгониха изпотруших огледалата на две коли.. Нямаше да го направя но бях провокиран!!! Сега сажелявам за щетата !!!
Все пак съм само на 16 и не обмислих добре решениeTo си !!!
айде дано като си вземеш кола да ти счупят и твойто огледало... че аз като знам къв зор видях мойто като го потрушиха преди време...друг път и с провокация пак няма да прайш нищо
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
стига са натяга ченге . къде бяха тези полицай като се счупи оградата защо тогава не действаха ? умуваха каво да направят ??? че преди срещата какво правили ? "чекията" на мозъка се прави преди това ! като отидат на стадиона действат . не като получат сигнал с више че на някой му пречи агитката да я изкарват . като не могат да хванат 15-20 човека дето са трошили дай да гонят 3000 . алло това не е казарма заради 1 да наказват 100 .
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ
„ Играе се нещо уникално, вече видяхме 44 минути продължение на първото полувреме, заради прекъсването на срещата . Имаше уникални сблъсъци на феновете на Омония с полицията пред самия стадион. Любопитното обаче е, че полицаите са отвън, а не вътре в стадиона, както е в България. Те бяха изключително жестоки пред стадиона, където беше като бойно поле. В журналистическите ложи също влезе този сълзотворен газ, който бе използван от униформените”, разказа пред Gong.bg Михаил Дюзев.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=188461
Кипърски произвол... били феновете дето трошали още от преди да влязат.. ужас... произвол произвол.. бе тия Кипър от нас ли видяха?
ето още няколко нецивилизовани държави като нашата:
http://www.youtube.com/watch?v=3_fj0xQEisg
http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... hHApI0tP6U
http://www.youtube.com/watch?v=2dPjlSscWpw
ейй аман от джунгли бе т'ва рим било като в близкия изток... ае стига, че много се проточи темата
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
заключвайте темата . има един лаф, поговорка както искате го приемайте отнася се не само за агитката - Бий магаре - по-магаре . :D
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ
- mertezaker
- Контакти:
Каквото и да коментираме, нито действията на полицията, нито на част от агитката бяха резонни и нормални! И след като малоумните полицаи не могат да се справят с 30-40 хулигана, за каква полиция говорим въобще, толкова ли е трудно тези лица да не се допускат до спортни мероприятия???
Единствено и само полицията е виновна за снощи и домакините от Левски, които вкараха 3 хил човека в клетка за 2 хил. Защо е виновна полицията? Кой пусна дрогирани и пияни фенове в сектор Г, кой ги пусна с димки и бомбички? Когато почнат да глобяват полицаите, а не отборите за вкарани забранени пиротехнически средства, тогава и те ще изчезнат от стадионите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
Абе какво сте седнали да бръщолевите глупости тука? Какво Ви е виновна полицията, че имаме 100 - 200 идиота в сектора, дето си правят зулумите на всеки мач. Заради тях хората не ходят на мач, защото не знаят дали ще си опазят живи децата, ако ги заведат в сектора. Във всяка бяла държава тия кретени отдавна да са в дранголника. В т.н. развити демокрации полицията първо ти потрошва кокалите и после без време те съди по бързата процедура и приключваш за цял живот. Така трябва да бъде и тука. А не аз да обяснявам на сина си, че тоя мач на говеждия стадион е много рисков и не си струва да влизам в ролята на командос за да оцеляваме екстремно!
Ако някой е запознат повече,ще помоля да ми обясни каква точно е функцията на шефовете на фен клубовете(имам предвид фен клубвете на всички отбори)
Имат ли те някакви задължения или само за права говорят
Имат ли някакви ангажименти към клуба който предствят
имат ли някакви задължения към самите фенове и членове на фенклуба
Самия фенклуб като организация носи ли някаква отговорност към самите членове
Изобщо каква е функцията на фенклуба
Благодаря предварително

Благодаря предварително
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване