Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Мнение за полицията и за Батков!

Мнениеот delpi » 27 фев 2011 12:30

RedeviL написа:При добра инициатива от страна на полицията винаги могат да ги разберат кои са тия лумпени, където създават проблемите, защото те са едни и същи 150-200 човека.Да ги открият и да ги осъдят по бързата процедура, за да не могат да посещават футболни мероприятия.Нали уж има закон против футболното хулиганство.Ала-бала е всичко.В Англия отдавна са го решили този проблем, а там футболните хулигани са били много повече от колкото в България.Разликата между тях и нас обаче е огромна, защото хората там действат здраво за разлика от нас.

Така е, сългасен съм с теб. Проблема явно е в правосъдието а не в редовия полицай, който е на стадиона и търпи унижение!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 27 фев 2011 12:35

dandancho написа:
iori написа:Колега ти какви наркотици употребяваш? Пред очите ти спря патрулка и полицая каза че ще има смъртни случаи. Крайно време е да има наказания и да се играят мачове на празни трибуни. Ултрасите не правят по хубав футбола те само пречат и се повтарям ама на вас ви стана навик да правите бузи.

Приятелю,ти ходил ли си на мач?Аз мисля че и да си ходил,е било на някакъв с 500 човека максимуми с по два пакета семки всеки.Не ти се вярва това за полицията.Ти къде живееш,май не в България?!
Относно колегата,много е прав за всичко-и за нормалните фенове и за пияниците и разни лумпени,само че:няма грешка на полицията първа и втора и т.н. ,а всичко е тенденциозно и с цел да се получи този сценарий...Това е Батков,това са силните на деня(връзките с властта,полиция и всичко) тези назад не знаят,мръсниците винаги намират начин да мачкат по мръснишки.Само че тук наистина се рискуваха човешки животи..това е зловещо.

Г-н Диков на дори съм ходил да подкрепям вашия отбор и на мача с Фулъм и на Мача с Атлетико и с Милан щото съм фен на футбола и още не съм видял кротко седящи фенове на които полицията се нахвърля без причина.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 фев 2011 12:36

delpi написа:
RedeviL написа:При добра инициатива от страна на полицията винаги могат да ги разберат кои са тия лумпени, където създават проблемите, защото те са едни и същи 150-200 човека.Да ги открият и да ги осъдят по бързата процедура, за да не могат да посещават футболни мероприятия.Нали уж има закон против футболното хулиганство.Ала-бала е всичко.В Англия отдавна са го решили този проблем, а там футболните хулигани са били много повече от колкото в България.Разликата между тях и нас обаче е огромна, защото хората там действат здраво за разлика от нас.

Така е, сългасен съм с теб. Проблема явно е в правосъдието а не в редовия полицай, който е на стадиона и търпи унижение!

Именно , но за съжаление правосъдието ни не е ефективно и осъдените се броят на едната ръка на пръстите.. :|Само приказват, а деиствията са нулеви.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 12:37

iori написа:
dandancho написа:
iori написа:Колега ти какви наркотици употребяваш? Пред очите ти спря патрулка и полицая каза че ще има смъртни случаи. Крайно време е да има наказания и да се играят мачове на празни трибуни. Ултрасите не правят по хубав футбола те само пречат и се повтарям ама на вас ви стана навик да правите бузи.

Приятелю,ти ходил ли си на мач?Аз мисля че и да си ходил,е било на някакъв с 500 човека максимуми с по два пакета семки всеки.Не ти се вярва това за полицията.Ти къде живееш,май не в България?!
Относно колегата,много е прав за всичко-и за нормалните фенове и за пияниците и разни лумпени,само че:няма грешка на полицията първа и втора и т.н. ,а всичко е тенденциозно и с цел да се получи този сценарий...Това е Батков,това са силните на деня(връзките с властта,полиция и всичко) тези назад не знаят,мръсниците винаги намират начин да мачкат по мръснишки.Само че тук наистина се рискуваха човешки животи..това е зловещо.

Г-н Диков на дори съм ходил да подкрепям вашия отбор и на мача с Фулъм и на Мача с Атлетико и с Милан щото съм фен на футбола и още не съм видял кротко седящи фенове на които полицията се нахвърля без причина.

е трябваше да си вчера да видиш ка кбият момичета на по 18 ..и жени балгоадрение на 50 лумпена!и надали всички фенове на ЦСКА са искали да отидат в Г сектор просто са нямали друга алтернатива!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 фев 2011 12:42

За да бъде ефективен законът за футболното хулиганство работаата на правосъдието и полицията трябва да бъде съвместна.Да бъдат разследвани и съдени.Само така ще има резултати и постепенно ексцесиите по стадионите ще престанат.Това е моето мнение.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 27 фев 2011 12:43

Все си мисля че като ви накажат 2 мача без публика ще се кротнете. Крайно време е клуба и фенклубовете сами да се отърват от лумпените. Крайно време е да се въведе клубна карта и регистрация на феновете, като сгафиш и те хванат следващия мач няма да ти дават билет и готово.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
dandancho
Контакти:

Мнениеот dandancho » 27 фев 2011 12:43

iori написа:
dandancho написа:

Абе батенце,като ти се случи това друга песен ще пееш.Че една част от 3500 фенове заслужава по палка в гърба е ясно,ама ако ти си отишъл мирно и кротко да си гледаш мача,люпиш семки и ти разбият муцуната после,щото си бил на пътя на полицията,тогава какво...? Ти си някакъв идеалист,май.

Потребителски аватар
lapduh
Контакти:

Мнениеот lapduh » 27 фев 2011 13:02

сами сте си виновни като са 150 човека лумпени защо не ги спряхте вие
останалите 3350 човека ами чакахте полицията

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2011 13:05

lapduh написа:сами сте си виновни като са 150 човека лумпени защо не ги спряхте вие
останалите 3350 човека ами чакахте полицията

Защото на полицията това им е работата . Не знам вече започвам да се чудя каква е работата на полицията по охрана на футболен мач , може би да излезе на разходка и да си прибере кинтите след мача ?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Мнениеот bigbonusprize » 27 фев 2011 14:01

Произволът въобще не е бил в сектор Г. Основните действия са се разигравали из уличките. По 5 ушеви ритат 1 паднал фен. Пожелавам им следващият път тях да ги ритат 5 човека. Пословично прости редови...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”