Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 12:37
iori написа:dandancho написа:iori написа:Колега ти какви наркотици употребяваш? Пред очите ти спря патрулка и полицая каза че ще има смъртни случаи. Крайно време е да има наказания и да се играят мачове на празни трибуни. Ултрасите не правят по хубав футбола те само пречат и се повтарям ама на вас ви стана навик да правите бузи.
Приятелю,ти ходил ли си на мач?Аз мисля че и да си ходил,е било на някакъв с 500 човека максимуми с по два пакета семки всеки.Не ти се вярва това за полицията.Ти къде живееш,май не в България?!
Относно колегата,много е прав за всичко-и за нормалните фенове и за пияниците и разни лумпени,само че:няма грешка на полицията първа и втора и т.н. ,а всичко е тенденциозно и с цел да се получи този сценарий...Това е Батков,това са силните на деня(връзките с властта,полиция и всичко) тези назад не знаят,мръсниците винаги намират начин да мачкат по мръснишки.Само че тук наистина се рискуваха човешки животи..това е зловещо.
Г-н Диков на дори съм ходил да подкрепям вашия отбор и на мача с Фулъм и на Мача с Атлетико и с Милан щото съм фен на футбола и още не съм видял кротко седящи фенове на които полицията се нахвърля без причина.
е трябваше да си вчера да видиш ка кбият момичета на по 18 ..и жени балгоадрение на 50 лумпена!и надали всички фенове на ЦСКА са искали да отидат в Г сектор просто са нямали друга алтернатива!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !