Левски изигра един от най-позорните мачове в своята история. „Сините” се провалиха, а ЦСКА спечели заслужено насред „Герена”.
Защо футболистите на Ясен Петров не приличаха на нищо? На този въпрос се отговаря трудно, но тази загуба ще се помни дълго, подобни грешки не се прощават от синята публика, защото този мач директно влиза в червената митология и ще трови левскарите.
Иначе това се случва. Има го в играта. Нямаш ден, не си настроен добре за двубоя, а противникът е точно на обратния полюс. Такава може да е едната версия за синия срам. Лоша вечер...Звучи оптимистично, но едва ли ще се приеме от широката публика. И няма как да се обясни на хората, които дори за миг не спряха да подкрепят жалко изглеждащия си отбор и слабите му футболисти. Дори и объркания треньорски щаб.
Играчите, които направиха силен сезон в Европа, лепнаха яко петно на клуба. В най-ключовия мач за неговите фенове. Поколения левскари се гордеят с победите над „армейците”. Днешното представяне срещу влезлия в дербито като пети отбор в класирането беше меко казано шокиращо. И това ще отмине, само че по-сериозният проблем за факторите в Левски е друг.
Ето го и него. Левски може съвсем спокойно да не спечели нищо и тази година. Така както стана и през миналата, а това вече е доста неприятно за тези, които подкрепят „синята” идея. Две години с калъфки, рядко остават безнаказани на „Герена”.
Няколко неща трябва сериозно да смутят треньорския щаб на Левски и Георги Иванов. Първо, след мача капитанът на ЦСКА Тодор Янчев каза с думи прости: „Нашият треньор ни каза и ние знаехме, че трябва да спрем Тасевски, за да се скъса връзката в играта на Левски”. Това вече го знае всяко хлапе, така че „сините” са като прочетена книга. Отборът е зле по фланговете, средата на терена изгуби битката, защита е ясна – винаги е способна да се провали. Митрев е добре да забрави, че е пазил в този мач.
Силните и слабите страни на Левски са ясни. Те са на показ, въпреки че отборът проведе една камара закрити тренировки. Това всъщност е една от най-големите глупости, които „сините” редовно правят. Мълчат, тренират тайно. А не бива да е така. Този отбор трябва винаги да бъде отворен към хората, защото пак те бяха зад него в тази кошмарна вечер.
Голямо криене падна в последната седмица. В края обаче станахме свидетели на разкриване... Дано в Левски направят точния анализ за себе си, но едно е сигурно, това унижение трудно ще им бъде простено.
Стефчо,майната му на нулевата година ти беше в Кипър,в нито един твой коментар не загатна че тактически сме много зле.
За цял мач имаме три удара и един автогол,хубаво прекъснали връзката Дарко-Гарра,слаби Младенов и Матондо,а къде Стефчо бяха Гаджев,опитния Йовов,вездесъщия Грийн и не ми казвай че за седем мача в Кипър няма да се е видяло липсата на всякакъв синхрон между футболистите,ние нямахме 3-подавания в тяхната половина.Аз вчера видях така играта.Митре подава на Милиев,той я хвърля на Матондо или Гарра и тези двамата защитници на ЦСКА я избиват.Моята теза Стефчо е друга и ти също много добре я знаеш и много добре осъзнаваш че Левски вчера не искаше да играе защо????????????
Гарра ,Стефчо пипна топката 7-8 пъти,той не се изпоти дори.
Нека паднем,нормално е ето Байерн вчера също загуби ,но игра-повтарям игра,Левски не игра вчера и аз знам защо,но като Стефчо ще замълча,поради простата причина че нямам доказателства,затова ще замълча.
Иначе си прав този Левски носи най=срамната страница в историята на дербитата.
[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Стефан Стоянов-говори след мача.
LEVSKI_FOREVER
Re: И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
Само Левски! Вчера бяхме слаби. Но ще продължим напред!
Вдигнете глави, левскари, и подкрепете отбора!
Вдигнете глави, левскари, и подкрепете отбора!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
- metodito
- Контакти:
Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Да, да, най-лесно е някакви завери да се подозират. Не помните ли какво направи Ясен с младежкият отбор на страната, а това беше може би последното читаво поколение. 
В известно отношение, разполагаше с по-добри футболисти отколкото в Левски.
Аз не разбрах Матондо в този мач, колко по-добър е от Огнянов.

В известно отношение, разполагаше с по-добри футболисти отколкото в Левски.
да не мислиш че той е казал да пуснат Огнянов
Да аз винаги ще си остана левскар но никога няма да подкрепям тези на които не им е мястото в ЛЕВСКИ .Нека си спомним техните думи че пролетта ще се види истинското лице е да то се вижда само кадето те сега ще поцнат да говорят че от лятото ще е по добре или че продължаваме напред .НЕКАДЪРНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ВЪРВЯТ .
Матондо 5 пъти пипна топката, 4 пъти центрира и 4 пъти излизаха центриранията в аут..
- Red_Girl
- Контакти:
А 3 в 1 обичате ли? 

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Самооо Левскиии.
metodito написа:Да, да, най-лесно е някакви завери да се подозират. Не помните ли какво направи Ясен с младежкият отбор на страната, а това беше може би последното читаво поколение.
В известно отношение, разполагаше с по-добри футболисти отколкото в Левски.да не мислиш че той е казал да пуснат Огнянов
Не съм казал,че Матондо е бил по-добър,ноооо Матондо не може да играе с ляв крак,как да центрира добре ?? Да беше пуснал Видович,Димов ...
Re: Стефан Стоянов-говори след мача.
Златане, какво стана с увереността ти, че Левски ще победи с разлика? Преди мача каза, че за пръв път отиваш толкова спокоен на дербито - е какво стана? Всички левскари бяха готови да си сложат главата, че Левски ще победи с разлика - какво стана? Май прекомерното говорене ви изигра лоша шега?
- Roger_Federer
- Контакти:
zlatan написа:deluxx,питам те нещо,но моля те отговори ми честно,знам че с теб се води диалог.
Ти очаквал ли си толкова лесна победа вчера предвид игрите на Левски и ЦСКА?Само на този въпрос ми отговори-искам да чуя мнения от другия лагер.
Ще отговоря тука и аз,понеже гледам да разсъждавам обективно и на моменти безпристрастно,колкото и трудно да е.Значи отговора на въпроса ти е кратък и ясен,не.Мислех,че ще ви бием с 1:0 с късмет,ако ви излъжем,иначе твърд Х.Иначе незнам какво толкова сте се депресирали.Вярно е,че загубата от вечния съперник винаги най много тежи,но все пак това са ЦСКА и Левски.Ако вие бяхте ни били,както в последно време става,нямаше да се правят трагедии.Друг е въпросът,че очаквахте лесна победа и мачът,както бе изигран ви шокира и падането бе тежко,защото бе отвисоко.Но в крайна сметка вие ще сте втори,а това не подлежеше на съмнение дори да ни бяхте били.Просто Литекс си взимат трите точки в Перник и продължавата така до край,преднината им не е малка,а и двата им мача са в Ловеч,така че един Х с вас и един с ЦСКА няма да им попречи,а и едва ли някой е очаквал Левски да е безпогрешен.Интересно е,защото сега и Локо Пд се включват в битката за титлата,Черноморец очаквам следващата седмица официално да излязат оттам след загуба от ЦСКА и да стане една финална четворка,която ако не друго,да притеснява сериозно оранжевия псевдохегемон.