[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Lafferty
Контакти:

Батков - виновникът за загубата!!!

Мнениеот Lafferty » 27 фев 2011 10:41

С тези гръмки изказвания босът на Левски ни докара до това положение. Е така дори и отбори като Манчестър и Барса не правят,а той говореше все едно, че той сам ще бие ЦСКА. Истината е...всички бяха много пренавити, Левски не игра нищо, а ЦСКА ни надигра тотално...(колкото и да ми е болно)!!

daniel875
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот daniel875 » 27 фев 2011 11:00

Това, което е казал снощи след мача господин Петров, е в контраст на действителността. Левски мнозина казват, че бил слаб отбор. Това не е вярно. Но също така не е вярно, че отборът е чак толкова силен, колкото го изкарва господин Петров. Ако имахме чак толкова силен ОТБОР, подчертавам на тази дума, защото футболът е колективен спорт, нямаше да загубим срещата. Във всеки мач се допускат грешки, много грешки, от който и да е тим. Въпросът е как се допускат тези грешки и колко естествено. Има отбори, които правят деветдесет минути грешки и въпреки това печелят. Да, но в такъв мач това нещо е недопустимо.
Хубавото от всичко това е, че става въпрос за само един мач. Лошото е, че според традицията от 1953 година Левски не е ставал шампион, след като губи през пролетта двубой от големия съперник. Тогавашният сблъсък през пролетта е без значение, защото шампионът е ясен. Загубата обаче изключително болезнена - 0:5. Донякъде сега нещата се повтарят, но само донякъде.
Когато преди време казвах, че това ще ни е най - тежкият мач от първите три, го казвах с мисълта, че наистина ще е така. Все пак, въпреки факта, че имаме близо 30 успеха повече от червените в директните мачове, една победа повече винаги радва.
Сега да му мислят Гонзо и Ясен какви ще ги мъдрят, защото с Грийн в защита само проблеми ще имаме. Този човек трябва да играе с Димов или Гаджев в средата. Йовов и Кривия бяха за пенсия през зимата и трябваше това да стане. Не мога да разбера с какъв акъл ги оставят в отбора, за да ги позват.
Проблеми има много за решаване, като се започне със задължителното налагане на новите имена в отбора. Играчи като Димов, Матондо, Видович трябва да играят повече. Трябва да се разчита на тях. С тези играчи Левски не може да се нарече стопроцентов шампион, дори и да водеше в подреждането, защото няма достатъчно резерви и в момента, а това е важно. Но може да е сигурно едно Левски ще е по - силен с тях. Всичко зависи от ръководството на клуба. И този човек агент Тара по - добре да се скрие и да не приказва, че когато есента беше млъкнал, всичко беше наред. Когато взе да се меси в работата на отбора, да приказва пред медиите, резултатът е нулев. Стига е вършил глупости.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 27 фев 2011 11:01

Снощи се изложихте много като публика, нашата може и да я изгониха, но поне докато беше на стадиона пя песни за ЦСКА, а не против Левски. Аз през цялото време чувах само 1 от агитката на Левски: Червени Боклуци, Бий Чорбата. Вие други песни нямате ли?
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 27 фев 2011 11:03

Паднахме заслужено , толкова слаб Левски не съм виждал на Герена от доста време ;) никакви идеи в атака :evil: не че Цска направи нещо но се възползваха от нашите малоумни грешки в защита :x Мача свърши вече , един мач нищо не е има още 14 кръга ;) Ако се издънят и с Локомотив София тогава вече всичко отива на вятъря ;) САМО ЛЕВСКИ !!!!
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 фев 2011 11:09

CSKAEOTBORA написа:Снощи се изложихте много като публика, нашата може и да я изгониха, но поне докато беше на стадиона пя песни за ЦСКА, а не против Левски. Аз през цялото време чувах само 1 от агитката на Левски: Червени Боклуци, Бий Чорбата. Вие други песни нямате ли?

Вие не сте по - различни. Същите сте си. Всеки мач пеете нещо срещу името на нашия тим. Имате една просташка песен за Олимпия, какви ли не още глупости. Феновете и на двата отбора, имам предвид тези, които ходят на стадиона, са едни и същи - за затвора.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 27 фев 2011 11:15

Ясен бе надигран тактически.Той няма умствените качества да води отбор като Левски.Треньорът трябва да е психолог.Той трябва да е човекът,който да обясни на играчите,че не са постигнали още нищо-пиша за сегашния син състав.ЦСКА ни смачка в средата и крилата ни бяха напълно обезличени.Младенов е невероятен трагик,а Матондо не може още да бъде преценен.Цяла зимна подготовка Яската не успя да сглоби защитата и вместо да вземем централен бранител,отново спасяваме положението с Грийн,който ако е в средата нещата стават други.Схемата 4-3-3 има приложение ако имаш бързи крила.Такива Левски вече няма- Зе и Жо.Повече халфове и по-затворена игра в дербито щеше да е изненада за Радуканов,който добре ни бе проучил за разлика от некадърния Петров,който и при смените бе напълно неадекватен--Да пратиш Иса да играе като дясно крило :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
koruin_bg
Контакти:

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

Мнениеот koruin_bg » 27 фев 2011 11:15

ТОВА Е НАШИЯТ ЛЕВСКИ И НИЕ ГО ОБИЧАМЕ.НЕКА НЕ ЗАПРИЛИЧВАМЕ НА ЧОРБАРСКИТЕ ФЕНОВЕ, КОИТО ХУЛЯТ ОТБОРА СИ СЛЕД ВСЯКА ЗАГУБА.ДА ВЧЕРА ПАДНАХМЕ ЛОШО, НО ТОВА Е ФУТБОЛА.НИЕ ОБАЧЕ ВИНАГИ СМЕ ОБИЧАЛИ ОТБОРА СИ И СМЕ ЗАСТАВАЛИ В ТРУДНИ МОМЕНТИ ЗАД НЕГО.ЛЕСНО Е ДА СИ ЛЕВСКАР КОГАТО ГРОМИШ ЧОРБАТА, НО ИСТИНСКИ СИ ЛЕВСКАР, КОГАТО СЛЕД ТАКАВА ЗАГУБА СТАНЕШ И ЗАПОЧНЕШ ДА ПЕЕЕШ ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!http://video.data.bg/41/32082
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 27 фев 2011 11:18

Надявам се тази загуба да е за добро ...
Сега искам да изкажа мнението си за мача:
Видях няколко грешки ...
1. Лошо избран стартов състав: Грийн НЕ може да играе като централен защитник,Минев просто неможе да играе в напрегнати мачове в България,просто прегаря,Йовов не става за дефанзивен полузащитник, всички разбраха,че Тасевски подава,а Гара бяга ... и съответно вече отборите се нагаждат към този стил. Матондо не става за ляво крило,а Дани Младенов играе само срещу отбори,които се отварят и атакуват масирано.
За мен стартовия състав трябваше да е: Митрев,Мюлдер,Милиев,Иванов,Видович(Минев),Грийн (пред защитата),Гаджев и Йовов (пред Грийн и да пресират противника непрекъснато),Тасевски (зад нападателите), Иса и Дембеле (така всеки от централните защитници щеше да е зает с по 1 нападател, а крайните щяха да са заети с бековете,който трябваше да се включват често,а деф.полузащитник да ги покрива).
2.Лошо избра начин на игра с едно селско изчистване към Гара.
3.Лошо направени смени или по точно бяха сменени правилните хора,но схемата остана същата и ЦСКА нямаха никакъв проблем.
4. С всичките тези изговорени глупости,че ще ги смачкаме,ще ги разгромим и така нататък, футболистите си помислиха,че ЦСКА ще се бият сами ... е няма как да стане.
И последно ... Честита победа на ЦСКА.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

Мнениеот Deluxx » 27 фев 2011 11:22

Приеми загубата,аз винаги съм седял зад играчите на ЦСКА с изключение на тиеро,грило и тибони.Обичайте си отбора нищо лошо няма в това,но ти пак се заяждаш с нас.....

Върни се в “Архив”