[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
НЕ ГАРРА,МЕСИ ДА ДОИДЕ,ЯСЕН СИ Е ЯАСЕН
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 27 фев 2011 10:01, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Причина: Пиши с малки букви!
borisich написа:ХОДЯ НА МАЧОВЕТE НА ЛЕВСКИ ОТ 50 ГОДИНИ И СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ИЗРАЗЯ СЛЕДНОТО МНЕНИЕ :
НЯКОИ КАЗВАТ ,ЧЕ НЕ ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО ,ДРУГИ ,ЧЕ МАЧА БИЛ УРЕДЕН, ТРЕТИ ТЪРСЯТ ПРИЧИНАТА ЗА ЗАГУБАТА ВЪВ ФУТБОЛИСТИТЕ,ЧЕТВЪРТИ ВЪВ ПОДГОТОВКАТА.
НЯКОИ КАЗВАТ“ ЗАБРАВЯМЕ ЗА ЗАГУБАТА , ДА ГЛЕДАМЕ НАПРЕД“
НАПРОТИВ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРВЯМЕ ТАЗИ ЗАГУБА, А ДА СИ НАПРАВИМ ИЗВОДИ ОТ НЕЯ
СПОРЕД МЕН, ВСИЧКО С ЯСЕН И ГОНЗО Е ЗАГУБЕНО , ЗАЩОТО СА ВИНОВНИ ЗА :
1. СГРЕШЕНИЯ СЪСТАВ
2. ЛИПСАТА НА СРЕДНА ЛИНИЯ
3. ЛИПСАТА НА ТАКТИЧЕСКА СХЕМА
4. ЛИПСАТА НА ТАКТИЧЕСКА ДИСЦИПЛИНА
ЗА ВСИЧКО ТОВА ФУТБОЛИСТИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ, ТЕ ИГРАЯТ ТОВА , КОЕТО ИМ СЕ КАЖЕ.(СТИГА ДА ИМА КОЙ) А ЯВНО ,НЯМА!
СЕРЖИНЬО ГРИИН НЯМА РАБОТА НА ТОЗИ ПОСТ, ТРЯБВАШЕ ДА Е ХАЛФ.
Когато нямаш средна линия, защитата се задъхва и няма как да не прави грешки
Когато нямаш средна линия,позволяваш на съперника да създава положения пред вратата ти.
Когато нямаш средна линия,ТИ не можеш да създаваш такива пред вратата на противника
Когато нямаш средна линия,няма кой да изнесе топката напред, нападението остава откъснато
ВИДОВИЧ ТРЯБВАШЕ ДА ИГРАЕ НА МЯСТОТО НА МИНЕВ, ТОЙ Е СИЛЕН И ПО ЛЯВОТО КРИЛО.
Минев си е повярвал силно, а всъщност е груб,невъздържан,често оголва фланга си.
МАТОНДО ТРЯБВАШЕ ДА Е ДЯСНО КРИЛО, НА МЯСТОТО НА МЛАДЕНОВ.
Младенов рядко вкарва и е непостоянен , обикновено е фигурант
МАРИЯН ОГНЯНОВ НА МЯСТОТО НА ЙОЛОВ
Йолов няма качества за халф, не е универсален като Огнянов който играе ,и като офанзивен, и като дефанзивен халф , по борбен е ,по полезен и в защита и в нападение, има повече въздух.
ИВАНОВ НА МЯСТОТО НА ГРИИН
Когато имаш стабилна средна линия , предпоставките за грешки в защитата са по малки
При липса на добри изпълнители в защита, задължително е да имаш в средната линия три универсални халфа.(гаджев, грийн, огнянов), които да ти правят играта ,и напред ,и да захранват нападението.
А СХЕМАТА НЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДНАКВА СРЕЩУ ВСИЧКИ ПРОТИВНИЦИ.
А СПЕЦИАЛНО СРЕЩУ ЦСКА СЕ ИГРАЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ „ПРЕСА“
Още повече като си подготвен добре физически, дано поне това е направил Ясенчо.
А за тактическа дисциплина как да говорим , като според мен няма
Евала за това мнение!!! Евала на този ветеран левскар!!! Мисля, че футболното ръководство на Левски трябва да се срещне с вас, да ви изслуша и да си води бележки. На мен лично ми омръзна от пловдивски гъзари, които не знаят къде се намират. Да сте жив и здрав! И ви пожелавам отново да изживеем големи радости с любимия отбор!!!
- B__A__N__DA__TA
Добро утро на всички.Гледам тук, едни се радват и изкараха велики, други пък се мислят за такива и съжаляват, че едва ли не са загубили..идентичност.Хора!!! слезте на земята бе, това което гледахме, може да се види във втора дивизия на всяко от реномираните първенства по футбол в европа.ЦСКА победи напълно заслужено Левски, но това не променя факта, че сме на едно от последните места на континента по коефициент.Левскарите анализират представянето на отбора като слабо, анализират как ЦСКА са победили, какво е било, какво може да стане, А НЕ ВИЖДАТ, ЧЕ СА НА 2-РО МЕСТО!,..ЦСКА пък вече ще се борят за шампионска титла, нищо , че са на 1000 точки зад лидера ЛИТЕКС. Аз ще се радвам ЦСКА да играят по този начин и да са 2-ри или 3-ти та дори 6-ти в класирането, но няма да се радвам ако Левски е 1-ви с тази игра, защотоооооо, винаги идва ЕСЕНТА. А с нея и следващите Бате, Кака, Базел, Рома, Лацио и т.н
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- Santiago Munezz
- Контакти:
Анализ на играта немога да направя защото ние нищо не играхме.ЦСКА излезе и от първата до последната минута ни смаза и други пъти сме губили от тях нито е за първи,нито ще е за последен път,но такова мачкане не помня да е имало от .....можеби от времето когато ни биха 3-0 на "Армията" със Стойчо.
Още по-трагичното е че цяла зима говорим как ще ги разгромим колко сме силни как ще станем шампиони.Аз лично се притесних още повече,когато и Батков взе да говори,след мача го видяхме как се скри като мишка.
Имаме двама деф.халфове-единия го мъчим защитник,другия Димов е резерва,по-фланговете след продажбата на Жо вече нямаме един пробивен футболист,който може да тръгне да излъже 2-3 да центрира,а само атаки през центъра Дарко-Гарра,не става щото всеки отбор,който прекъсне тази връзка бързо ни разгадава-справка: вижте мача ни с Локо Пд,вижте и снощния мач.Титлата вече е мираж,но дано запишем няколко поредни победи да излезем малко от дупката,но за да го направим това трябват 2-3 промени в състава а именно Видович от ляво,Матондо от дясно Димов в центъра до Гаджев или Сержиньо халф а Иванов защитник,но вече ми е напълно ясно,че Ясен е слаб треньор.
Все пак Честито на "червените" напълно заслужена победа!Тихо и кротко преди мача и на терена говореха!!!
Още по-трагичното е че цяла зима говорим как ще ги разгромим колко сме силни как ще станем шампиони.Аз лично се притесних още повече,когато и Батков взе да говори,след мача го видяхме как се скри като мишка.
Имаме двама деф.халфове-единия го мъчим защитник,другия Димов е резерва,по-фланговете след продажбата на Жо вече нямаме един пробивен футболист,който може да тръгне да излъже 2-3 да центрира,а само атаки през центъра Дарко-Гарра,не става щото всеки отбор,който прекъсне тази връзка бързо ни разгадава-справка: вижте мача ни с Локо Пд,вижте и снощния мач.Титлата вече е мираж,но дано запишем няколко поредни победи да излезем малко от дупката,но за да го направим това трябват 2-3 промени в състава а именно Видович от ляво,Матондо от дясно Димов в центъра до Гаджев или Сержиньо халф а Иванов защитник,но вече ми е напълно ясно,че Ясен е слаб треньор.
Все пак Честито на "червените" напълно заслужена победа!Тихо и кротко преди мача и на терена говореха!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- nostradamus
- Контакти:
bluegabrovo написа:Аз мисля че Йовов ,трябва да си ходи.И то сега веднага.Дано да ме разбирате.
Прав си,недоразумението Матондо също,просто не мога да повярвам че сме закупили толкова смешен футболист.
Батков вън!
- Captain Stottlemeyer
Народът казва: Когато се обърне колата – пътища много. Сега е много лесно да припомня един мой пост от преди седмица (за ситуацията преди 2:7 през ноември 1968 година и нейната сестра – близначка, но с обратен знак, през февруари, 2011 г.). Няма да го направя, ще се опитам да обобщя мислите си половин денонощие след злощастния за нас мач снощи:
1. Психологическата ситуация преди мача беше изключително благоприятна за ЦСКА. Отборът бе считан за аутсайдер в двубоя. Шампионската титла е отписана, а едва ли много панчаревци и техни привърженици вярват, че ще успеят да се класират за ЕКТ. За тях мачът беше за престиж и по-важното - да препънат ако могат „Левски”. Отборът игра освободено, без напрежение. Почти всичко в играта му се получаваше. От 4-5 точни удара ни вкараха 3 гола.
2. Обратна беше ситуацията в нашия лагер. Отборът бе считан за фаворит. Лоша шега изиграха и „предвижданията” на „спецове” като г-н Тодор Батков (Мисля че няма да е зле г-н Батков да ограничи изявите си в медиите и да предостави това на хора, за които това е професия – говорител, пресаташе и т.н.). Отборът имаше какво да губи – 5 точки от „Литекс” не са такава голяма разлика (друг е въпросът, каква ще стане тя днес). Победата и то пред собствената вярна публика беше задължителна. Затова отборът игра притеснено и сковано. Почти нищо в неговата игра не се получаваше, като повтарям: причината за това е преди всичко в психологическата настройка на играчите. Единственият гол за нас беше от ... автогол (тук Емил Велев позна).
3. В защита нещата определено не стоят добре. Не знам, толкова ли е слаб Иво Иванов (защо тогава трябваше изобщо да го взимаме?), но имам чувството, че Сержиньо Грийн и Милиев се запознаха едва снощи на мача. Друг е въпросът, като това не е само мое мнение, че мястото на Грийн е в центъра. Той е един от най-добрите, ако не най-добрият дефанзивен халф във България и забиването му в защита според мен е огромна грешка. Митрев също беше притеснен, а явно още не умее да командва защитата (справка: първия гол).
4. От доста време Дани Младенов не играе добре. Снощи се самоизолира на крилото, а смяната му беше доста закъсняла. За първи път гледам Матондо, но поне вчера той не показа, че може да бъде равностоен на Жо. Дарко Тасевски нямаше ден, а оттук и Дембеле не получи един читав пас. Йовов се стара много, но и годинките му са вече много – той обаче може да бъде пример за по-младите си съотборници.
5. Все пак, народът казва и друго: За един бит двама небити дават, както и: Всяко зло за добро. Сега нещата стоят по друг начин. „Левски” вече няма какво да губи. Практически титлата ще е загубена, ако днес „Литекс” победи в Перник. Затова вярвам, че отборът ще се отърси от притеснението и ще заиграе така, както може. И това ще го усетят най-напред столичните локомотивци.
Може би ще прозвучи налудничаво, но според мен няма да е някаква сензация, ако „Левски” спечели всичките си оставащи мачове до края на първенството. Пък от това може да се получи нещо повече от място в ЕКТ, кой знае?! Само „Левски”! 
1. Психологическата ситуация преди мача беше изключително благоприятна за ЦСКА. Отборът бе считан за аутсайдер в двубоя. Шампионската титла е отписана, а едва ли много панчаревци и техни привърженици вярват, че ще успеят да се класират за ЕКТ. За тях мачът беше за престиж и по-важното - да препънат ако могат „Левски”. Отборът игра освободено, без напрежение. Почти всичко в играта му се получаваше. От 4-5 точни удара ни вкараха 3 гола.
2. Обратна беше ситуацията в нашия лагер. Отборът бе считан за фаворит. Лоша шега изиграха и „предвижданията” на „спецове” като г-н Тодор Батков (Мисля че няма да е зле г-н Батков да ограничи изявите си в медиите и да предостави това на хора, за които това е професия – говорител, пресаташе и т.н.). Отборът имаше какво да губи – 5 точки от „Литекс” не са такава голяма разлика (друг е въпросът, каква ще стане тя днес). Победата и то пред собствената вярна публика беше задължителна. Затова отборът игра притеснено и сковано. Почти нищо в неговата игра не се получаваше, като повтарям: причината за това е преди всичко в психологическата настройка на играчите. Единственият гол за нас беше от ... автогол (тук Емил Велев позна).
3. В защита нещата определено не стоят добре. Не знам, толкова ли е слаб Иво Иванов (защо тогава трябваше изобщо да го взимаме?), но имам чувството, че Сержиньо Грийн и Милиев се запознаха едва снощи на мача. Друг е въпросът, като това не е само мое мнение, че мястото на Грийн е в центъра. Той е един от най-добрите, ако не най-добрият дефанзивен халф във България и забиването му в защита според мен е огромна грешка. Митрев също беше притеснен, а явно още не умее да командва защитата (справка: първия гол).
4. От доста време Дани Младенов не играе добре. Снощи се самоизолира на крилото, а смяната му беше доста закъсняла. За първи път гледам Матондо, но поне вчера той не показа, че може да бъде равностоен на Жо. Дарко Тасевски нямаше ден, а оттук и Дембеле не получи един читав пас. Йовов се стара много, но и годинките му са вече много – той обаче може да бъде пример за по-младите си съотборници.
5. Все пак, народът казва и друго: За един бит двама небити дават, както и: Всяко зло за добро. Сега нещата стоят по друг начин. „Левски” вече няма какво да губи. Практически титлата ще е загубена, ако днес „Литекс” победи в Перник. Затова вярвам, че отборът ще се отърси от притеснението и ще заиграе така, както може. И това ще го усетят най-напред столичните локомотивци.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- nostradamus
- Контакти:
Вместо да пробутва селските си номера, Гонзо да обясни ясно до колкото е по силите на бедния му речник, защо Левски загуби срамно от ЦСКА
Левски загуби от ЦСКА на „Герена”. Това се бе случило досега само веднъж, преди 26 години, когато отборът се казваше Витоша и месеци по рано на практика бе закрит с решение на ЦК на Политбюро. В следващите 26 години Левски бе непобедим за ЦСКА в своя дом. Сега завинаги за историята ще остане срамния факт, че по времето на Гонзо Левски е бил сразен от вечния враг. При обстоятелства, че именно благодарение на същия Гонзо се чакаше появата на някакъв нов, митичен Левски, който ще бъде много силен.
Понеже му знаем много добре селските номера, нека утре да не дава заповед по гарнизона на сините щпицкоманди да вдигат духа на отбора с масовки на следващата тренировка. Тия селски номера да си ги остави като отиде на следващото си назначение. Този път така наречената подкрепа от феновете вече ще бъде гротеска и подигравка към интелигентността на средно статистическия левскар.
Гонзо много иска да постигне големи успехи и да заличи направеното от Наско Сираков. Както се знае това му е фикс идея. Само че, преди 5 години по това време Наско Сираков твореше маршове в Европа, а Гонзо допусна да бъде бит жестоко и унизително от ЦСКА на „Герена”. Явно между двамата има сериозна разлика и тя се казва интелект. Наско никога не би строил на другия ден сто фена с десет знамена, които да вдигат Иво Иванов след автогол. Левски е нещо повече от това да вдигнеш един селски тарикат. Какъвто между другото е и самия Гонзо. Затова и номерата са му селски. От три месеца се занимава с неудобните журналисти и плаши медиите с репресии, ако не водят правилна политика. Паднал е толкова ниско, че да се занимава с медийна политика!
Вместо да пробутва селските си номера, Гонзо да обясни ясно до колкото е по силите на бедния му речник, защо Левски загуби срамно от ЦСКА. Би трябвало той поне да е разбрал какво е Левски да загуби от ЦСКА. Да обясни има ли този отбор треньор, защото няколко футболисти си тръгнаха и обясниха точно обратното. Съмнявам се, че Слори нещо не е разбрал.
Няма проблем един човек да е ограничен и лимитиран, страшното при подобни хора е когато получат власт.
Левски загуби от ЦСКА на „Герена”. Това се бе случило досега само веднъж, преди 26 години, когато отборът се казваше Витоша и месеци по рано на практика бе закрит с решение на ЦК на Политбюро. В следващите 26 години Левски бе непобедим за ЦСКА в своя дом. Сега завинаги за историята ще остане срамния факт, че по времето на Гонзо Левски е бил сразен от вечния враг. При обстоятелства, че именно благодарение на същия Гонзо се чакаше появата на някакъв нов, митичен Левски, който ще бъде много силен.
Понеже му знаем много добре селските номера, нека утре да не дава заповед по гарнизона на сините щпицкоманди да вдигат духа на отбора с масовки на следващата тренировка. Тия селски номера да си ги остави като отиде на следващото си назначение. Този път така наречената подкрепа от феновете вече ще бъде гротеска и подигравка към интелигентността на средно статистическия левскар.
Гонзо много иска да постигне големи успехи и да заличи направеното от Наско Сираков. Както се знае това му е фикс идея. Само че, преди 5 години по това време Наско Сираков твореше маршове в Европа, а Гонзо допусна да бъде бит жестоко и унизително от ЦСКА на „Герена”. Явно между двамата има сериозна разлика и тя се казва интелект. Наско никога не би строил на другия ден сто фена с десет знамена, които да вдигат Иво Иванов след автогол. Левски е нещо повече от това да вдигнеш един селски тарикат. Какъвто между другото е и самия Гонзо. Затова и номерата са му селски. От три месеца се занимава с неудобните журналисти и плаши медиите с репресии, ако не водят правилна политика. Паднал е толкова ниско, че да се занимава с медийна политика!
Вместо да пробутва селските си номера, Гонзо да обясни ясно до колкото е по силите на бедния му речник, защо Левски загуби срамно от ЦСКА. Би трябвало той поне да е разбрал какво е Левски да загуби от ЦСКА. Да обясни има ли този отбор треньор, защото няколко футболисти си тръгнаха и обясниха точно обратното. Съмнявам се, че Слори нещо не е разбрал.
Няма проблем един човек да е ограничен и лимитиран, страшното при подобни хора е когато получат власт.
Батков вън!
-
- Контакти:
Най-големият виновник за загубата ни не е Ясен Петров или Гонзо, а Милен Радуканов. Не мога да се съглася с човекът по-горе, който казва, че сме нямали средна линия. Друго нямаме и това са крила. За пореден път ще кажа, че ни трябваха и ТРЯБВАТ поне още две крила, защото се видя, че от там не правим пробиви, освем Минев на два пъти. Сега ще се обоснова защо Радуканов е виновника. Отборът на ЦСКА беше много добре групиран в защитен план. Когато ние атакувахме играчите им бяха скупчени в центъра, обърнете внимание на това. Двамата в защита си препредаваха Гарра, а пред него имаше трети от халфовата линия на ЦСКА и други двама, много близо до него. По този начин се изолираше и Тасевски. Повечето ни атаки(да не кажа почти всички) бяха през центъра и креативните ни играчи бяха добре изолирани. Единствено Гаджев имаше малко свобода, когато атакувахме, защото беше дръпнат малко по-назад, както и Йовов всъщност, но Йовов едвам се движеше. Миналият полусезон Жо беше на приливи и отливи, но поне имахме атаки и опити за центрирания от ляво, като цяло обаче си атакувахме през центъра с извеждащи подавания на Дарко... Време беше някой да ни разгадае еднообразието. Като цяло този мач можеше и да не завърши така ако повечето от нашите играчи не се бяха наакали от страх. Първите 35 минути бяха адският срам и страх. Щях да кажа от много време, но истината е НИКОГА, НИКОГА не съм виждал играчите на Левски да играят със страх срещу ЦСКА. Е, това беше първият път и от това съм най-разочарован. Сега малко за нас....
Ясен за мен е вторият виновник, защото с цялата си "тактика" обърка състава. Не претендирам, че аз трябва да го редя, но ще си кажа мнението.
Първо - Йовов издъхва много бързо, а и не му е позицията деф.халф. Въобще не успяваше да спира атаките на ЦСКА
Второ - Грийн не знам колко е полезен като централен бранител, но като деф.халф няма равен - там му е мястото.
Трето - Знам, че много ви боли за този левскар - Божката, но за пореден път беше много колеблив. Докога да го чакаме да се престраши и играе ВЪВ ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ!!!!!!??
Четвърто - Изядохте Иво Иванов за една две грешки и един автогол, къде са сега критиките към Милиев? Милиев беше най-страхливия ни играч. Една година изритва топката напред и това би трябвало да е пас?! Да се научи да подава......
Пето(и много важно) - ХАХАХАХХХАХ АХХ АХХА Може ли да пускаш ЛОМСКИЯ ЦИГАНИН, за да ти решава мача, ЯСЕНЕ?!! Тоя няма един цял добър мач за НАС!
Шесто(крилата) - Матондо опитваше някаква там игра, а Дани Младенов за пореден път го няма никакъв...
Защо не влязаха Видович, Кривия, Киров?! Явно Огнянов ще го гледаме още дълго....
Ясен за мен е вторият виновник, защото с цялата си "тактика" обърка състава. Не претендирам, че аз трябва да го редя, но ще си кажа мнението.
Първо - Йовов издъхва много бързо, а и не му е позицията деф.халф. Въобще не успяваше да спира атаките на ЦСКА
Второ - Грийн не знам колко е полезен като централен бранител, но като деф.халф няма равен - там му е мястото.
Трето - Знам, че много ви боли за този левскар - Божката, но за пореден път беше много колеблив. Докога да го чакаме да се престраши и играе ВЪВ ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ!!!!!!??
Четвърто - Изядохте Иво Иванов за една две грешки и един автогол, къде са сега критиките към Милиев? Милиев беше най-страхливия ни играч. Една година изритва топката напред и това би трябвало да е пас?! Да се научи да подава......
Пето(и много важно) - ХАХАХАХХХАХ АХХ АХХА Може ли да пускаш ЛОМСКИЯ ЦИГАНИН, за да ти решава мача, ЯСЕНЕ?!! Тоя няма един цял добър мач за НАС!
Шесто(крилата) - Матондо опитваше някаква там игра, а Дани Младенов за пореден път го няма никакъв...
Защо не влязаха Видович, Кривия, Киров?! Явно Огнянов ще го гледаме още дълго....
Кой продаде Левски в този мач,ако Гонзо не каже да си ходи,поне достойнство някакво да му остане.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Гонзо трябва да обясни какво правят нкои от играчите? Какво прави Йовов при първия гол? При същия гол какво точно правят Митрев и Милиев /защо Митрев изпуска топката и тръгва в обратна на нея посока/ ? При втория гол, защо всички са застанали статично и никой не пази Платини? Защо при тртия гол този който е пред голмайстора при паса към него се маха от пътя на топката? Защо Гаджев и Йовов през целия мач само подтичват покрай играчите на ЦСКА? Защо всички топки стигнали до Гарра и Дарко се удрят в тях и отскачат по 5 метра. Защо Младенов и новото цигане не се срещнаха с топката и защо всички центрирания бяха балонни и в аут? И последно Батков да каже колко спечели от този мач ?