[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cooldoctor
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот cooldoctor » 26 фев 2011 23:51

НАЗДРАВЕ АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕЕЕЕЕЕ

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 фев 2011 23:51

vvessel написа:
buffon написа:Лошото тепърва предстои.Представям си тази седмица какъв натиск ще има срещу Ясен и Гонзо,сигурно и от Марс ще се надигне глас срещу тях и Левски.Футболистите ще налеят гипса още повече,Локото ще ни бие и всичко отива подяволите.Не му е времето за рокади.Само да попитам Ясен ли е виновен за чобанските изритвания на топката на Мюлдер и Милиев,за неорентирания Гаджев които не можа да спечели една топка.В този случаи вина имаме повече феновете и медиите които от един месец се точим за разгром и всичко се наслага вурху играчите които си мислеха че просто Цска ще си свалят гащите сами.Както и да е Ясен е обречен дали сега или утре няма да изкара дълго.Въпросът е дали и Гонзо няма да го последва или,дали не трябва да го последва.Сега е момента да покаже че става за шеф.Все още разполагаме с най добрия играч Гара и ще е жалко ако с такава находка в края на сезона сме без купа и зад Цска в класирането.

Е кой е виновен бе Буфоне?? Нали Ясен ги тренира от юни насам. Не съм аз. То аз да бях, пак толкова зле щяме да сме, ама айде аз нямам понятие. Ама Ясен би трябвало да има. Гонзо също. Сега нека Гонзо пак излезе и да обясни какво е имал предвид ,че Левски ще изглежда по-друг начин пролетта. Ако това е начина, айде да си взима треньора и да ходи където си иска, само не и в Левски. Защото ако и с този треньор постигне същото като с предния, вече много ще му стане. А работите натам са тръгнали. май забравихте есенните мачове на Левски, когато трперехме при всяко центриране. Сега е по-зле. Ама тогава имахме поне нападение. Сега и такова нямаме. Абе Ясен за половин година разби перфектен отбор. Как играха Левски август и септември и после, след като Ясен си наложи стила как играят. Трагични. И който обвинява друг за слабата игра на Левски е малоумен. Батков е виновен изобщо за цялата ситуация около отбора и за това че не иска да се бръкне за добър треньор. Но конкретно за слабата игра, кой не друг освен треньора. 2 подготовки им води!! Малко ли са? Сега да чакаме да ни бият и Локото и Литекс че и някой средняк няма да ни пропусне. Трябваше да го махнат веднага след загубата с Локо (Пд) и нещата вече щяха да са спасени. Сега са неспасяеми и се молете да се класираме за турнирите изобщо.

+1
Ясен трябва да се омита на секундата! Какъв кредит на доверие след това, което видяхме. Подиграха се с нас! Достатъчно е компрометиран и той и Гонзо, и има достатъчно аргументи да бъдат освободени. Колко мача ни издъни:
1. Мача със Сливен - Знаем, че Сливен играе на върх на възможностите си срещу нас, а той излиза без основни играчи и с крайно неясна тактика.
2. Загубен мач с Литекс на 90 % от уникалната му тактика
3. Загуба и тотално надигравене на Герена от отбор, който винаги бием като домакин и то с резултат, Локо ПД. Те направо ни направиха на нищо и не ми говорете, че това е в уговорката за Дембеле.
4. Късметлийският мач със Славия в който взехме незаслужен Х
5. Спукването на топката срещу Академик и т.н.
Колкото е виновен Ясен, пет пъти по-толкона е виновен Гонзо. Батков е извън всякакъв коментар.
Толкова ли бързо забравяте. Та нали е в отбора само заради доброто представяне на отбора в Европа, като ДОМАКИН. Трябваше отдавна да са махнати и двамата.
Нали основната цел не беше добро представяне в ЛЕ, а титлата.
Нали истинското лице на Левски щяхме да го видим пролетта.
Две подготовки тея капацитет води отбора и само влошава нещата.
Сега доживяхме да видим как чорбарите ни попиляват на Герена и да ги търпи още ли?!?!?
Ясене , Гонзо ако сте мъже подаите си оставките и даите шанс на отбора да се развива!

bojkoku
Контакти:

Мнениеот bojkoku » 26 фев 2011 23:51

Толкова слаб и муден Левски не бях гледал отдавна.Големите отбори които харесвами изиграват мача както се казва на един дъх.Играчите са постоянно в движение, независимо с топка или без топка.Търсят топката, а не чакат тя да дойде при тях.Залагат на едно подаване и топката се изнася само напред.И когато нашите тренери и играчи го разберат това нещо и почнем да играем по този начин,само тогава ще почнем и да печелим мачовете не само у нас, но и в чужбина.Но за това първо се изисква да имаш много добра физическа подготовка и тренер който да налага този манталитет на игра.Манталитет, а не стил, защото ми писна да слушам за всякакви стилове, които в края на мача никой не разбира какъв стил сме играли.
Още като почна мача разбрах че този мач не можем да го спечелим.Ние отстъпвахме в бързината с топка и без топка.Просто чорбарите бяха с крачка пред нашите играчи и логичното се получи, колкото и да е отвратително.
Момчета, Левски не почни ли да играе на скорост просто забравете за ШЛ и ЛЕ.Но за да стане това, първо трябва да го иска ръководството на отбора, тренерите да го искат и накрая да го поискат и играчите.Футболът се играе на голове, не е важно колко са ти вкарали, а важното е ти да вкараш поне един в повече от другият отбор. А това с тренировъчно темпо и правене на делви по терена, с безидейно подаване на топката между нашите играчи в нашата половина няма как да стане. Тъжно е , но това е истината.
Винаги и само ЛЕВСКИ !

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 26 фев 2011 23:53

Peek написа:Еми ето полицията видя фенове който нарушават реда и хоп целия сектор навън и НАПЪЛНО ги подкрепям , да изгонят така 3-4 пъти публиките в българия и като им стане тъпо че са дали по 10 лева на вятъра и немогат да си догледат мача .... ще се осъзнаят. А ако хванат някой в крачка бой колкото може да носи и после по бързата процедура в съда точно след 2рия осъден хулиганство НЯМА ДА ИМА !!! "Хулиганчетата" в българия са путки повечето ходят си на групички и се мислят за силни . Ако знаят , че полицията си върши работата и ще има СЕРИОЗНИ последствия от това което правят няма да има такива прояви !!!

Определено на 100% съгласен с горното мнение.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 26 фев 2011 23:55

bojkoku написа:Толкова слаб и муден Левски не бях гледал отдавна.Големите отбори които харесвами изиграват мача както се казва на един дъх.Играчите са постоянно в движение, независимо с топка или без топка.Търсят топката, а не чакат тя да дойде при тях.Залагат на едно подаване и топката се изнася само напред.И когато нашите тренери и играчи го разберат това нещо и почнем да играем по този начин,само тогава ще почнем и да печелим мачовете не само у нас, но и в чужбина.Но за това първо се изисква да имаш много добра физическа подготовка и тренер който да налага този манталитет на игра.Манталитет, а не стил, защото ми писна да слушам за всякакви стилове, които в края на мача никой не разбира какъв стил сме играли.
Още като почна мача разбрах че този мач не можем да го спечелим.Ние отстъпвахме в бързината с топка и без топка.Просто чорбарите бяха с крачка пред нашите играчи и логичното се получи, колкото и да е отвратително.
Момчета, Левски не почни ли да играе на скорост просто забравете за ШЛ и ЛЕ.Но за да стане това, първо трябва да го иска ръководството на отбора, тренерите да го искат и накрая да го поискат и играчите.Футболът се играе на голове, не е важно колко са ти вкарали, а важното е ти да вкараш поне един в повече от другият отбор. А това с тренировъчно темпо и правене на делви по терена, с безидейно подаване на топката между нашите играчи в нашата половина няма как да стане. Тъжно е , но това е истината.
Винаги и само ЛЕВСКИ !

С това ръководство?- Говориш за научна фантастика.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 фев 2011 00:08

Лекарството на тима се наричаше Стефан Грозданов, но ръководството на тима не реши да го потърси отново. Хей, забравяте, че този човек може да не спечели нищо с нас, но с младите играчи бяхме много силни. Тогава бяхме на приливи и отливи, но Литекс нямаше да станат шампион въпреки лъкатушанията ни ако не беше неговата смяна. Онази загуба в Перник беше недопустима.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 фев 2011 00:16

Peek написа:
ragazi написа:и пак аванта от генов ,не изгони милиев а саму жалт картон

Аванта от Генов .... а Коценцето Стоянов който в тоя мач направи около 5-6 нарушения за жълт картон в/у Гаррата ??? Държеше го за обувката да не може да стане риташе го спъваше го накрая му се качи и на главата ....

Я сега кажи сериозно ти къде видя Коце Стоянов да рита грубо Гара?Всичките му влизания бяха чисти.Прегледай още веднъж клиповете в нета и ще видиш,че винаги Коце Стоянов стигаше пръв до топката.Нямаше нито едно положение,при което Гара да му се измъкне и Стоянов да го срита в краката.Стоянов буквално изяде Дембеле с парцалките тази вечер.Той Гара какво си мисли?Че след като е исполин 2 метра и едва ли не защитниците ще път ще му правят?Че и на всичкото отгоре недоволства за това,че до него бе все Стоянов и не му даде една топка да отиграе като хората.Тръгнал там да ми се търкаля по терена,да ръкомаха и да крещи видиш ли.Като е голям играч да го покаже с действия,а не с жестове.Истината е че бързо го разгадаха Гарата и не се надявайте да вкарва на отборите от първата 5-ца този полусезон.Всеки един отбор ще го опази.Какво има той-само едната голяма крачка и по-добрата физика.Нито има техника нито нищо.Достатъчно е да му лепнат един по-бърз защитник като Стоянов и е до там.И това за скока да кажа.Според мен нямаше нарушение.Стоянов надскочи Гара ипросот падна върху него.При борбата за високата топка нямаше нарушение.Например Стоянов да държи Гарата за ръка рамо или нещо подобно.Надскочи го и неволно падна върху него.За такива неща фалове не се свирят...

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 27 фев 2011 00:28

Свали си червените очила и пак ще си говорим. Поне в 3 от ситуациите Стоянов му влезна в гръб през краката а за скачането на гърба ... с това изказване ми стана ясно колко разбираш от футбол . И аз ще ти кажа изгледай го внимателно за да видиш как стоянов се УВИСВА на гърба и враата на Дембеле !!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 фев 2011 00:39

Peek написа:Свали си червените очила и пак ще си говорим. Поне в 3 от ситуациите Стоянов му влезна в гръб през краката а за скачането на гърба ... с това изказване ми стана ясно колко разбираш от футбол . И аз ще ти кажа изгледай го внимателно за да видиш как стоянов се УВИСВА на гърба и враата на Дембеле !!!

Виж сега не претендирам,че разбирам от футбол,но ако очакваш някъде посвета съдия да свири фаул или дузпа,за това,че защитник е надскочил нападателя на противника това няма да го видиш никъде.И да хваща се,но при падането.След като вече топката е отиграна и ситуацията е минала.И не го хваща за да го събори,а за да не падне самият Стоянов лошо.Разбираш ли ме какво искам да кажа?Дори и да не ме разбереш няма проблем.Не смятам да споря за това.Просто казвам,че ако Стоянов се беше увиснал на врата на Гара докато скача и играе с топката-тогава може да се свири нарушение,защото такова наистина ще има.Но той се хваща за Гарата след като всичко е минало и топката е изчистена.Ако си спомянш как бе свирена дузпата за рапид във Виена,тогава Акуаро попречи на нападателя да скочи.В ситуацията на Гара и Стоянов аз такова нещо не видях...

Върни се в “Архив”