Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
Може да е неприятно но Батков,трябва да вземе пример от ЦСКА как с едни и същи футболисти,но с можещ треньор подчертавам можещ и разбиращ от футбол човек се превърнаха в отбор който тотално ни надигра.
santi_santi написа:Може да е неприятно но Батков,трябва да вземе пример от ЦСКА как с едни и същи футболисти,но с можещ треньор подчертавам можещ и разбиращ от футбол човек се превърнаха в отбор който тотално ни надигра.
Така е. Левски в края на юли, началото на август с тези футблолисти показваше съвсем друга игра, а сега под "вещото" ръководство на Ясен стигна до тук, като може и по-зле. В началото явно не бе успял да ги обърка , но след упорите работа резултатите са налице.
ДА ДА И ПАК ДА. Ясен не е никакъв трениор и всеки който ще се опита да го оспори нека пак се измъчи гледайки мача с ЦЕЦКА в който бяхме УНИЖЕНИ а футболистите ни трагични , тичайки като обезглавени кокошки незнаят къде да отидат и какво да направят ... в ТАКТИЧЕСКИ план Левски е кръгла НУЛА аз толкова отчайващ Левски не съм виждал от както се помня. В Лига Европа направихме добри игри благодарение на великата ни публика и добрите играчи който взехме. Но Тъпатков трябва най сетне да осъзнае , че БЕЗ трениор отбор не става ... Има 3ма български трениора който са класи над ясен и са свободни в момента (поне за 3ма се сещам) ! Това са Стефан Грозданов : един левскар който докато беше в Локо те вървяха нагоре махнаха го и започнаха да западат , отиде в пирин и пирин биха локото . Херо него няма какво да го коментирам беше ни трениор преди няколко години . И накрая Гочето един от най добрите в последните 20 години да не забравяме че под негово ръководство изнесохме супер сезон с купа и титла а в КЕШ отстранихме Глазгоу Рейнджърс ...
СМЯНА НА ЯСЕН !!!
СМЯНА НА ЯСЕН !!!

-
- Контакти:
Изглежда това е лицето на отбора за което Гонзо и Ясен цяла есен говориха,за формата на играчите преди да им е треньор Ясен и сега сме го споменавали няколко пъти тук през есента.Но смятам че огромна вина за това състояние има и Гонзо ,нескопосана селекция,и май нещата които говориха при напускането си Георги Петков,и един невзрачен холандец като Слори
се оказват май истина.
се оказват май истина.
Жълт картон за Ясен с опция при следващ фал за директен червен картон. Това бе унизително , а той бе тотално надигран от Радуканов. "Мерсим" Ясене за тази унизителна загуба на Герена. Или промени манталитет и всичко и не допускай друго освен победа до края на сезона или освободи поста ако не си сигурен , че го можеш.
Този резултат , ще се помни дълги години на фона на безличните дербита последните години. И този резултат е поради Ясен и никой друг.
Този резултат , ще се помни дълги години на фона на безличните дербита последните години. И този резултат е поради Ясен и никой друг.

cTpaHHo написа:Жълт картон за Ясен с опция при следващ фал за директен червен картон. Това бе унизително , а той бе тотално надигран от Радуканов. "Мерсим" Ясене за тази унизителна загуба на Герена. Или промени манталитет и всичко и не допускай друго освен победа до края на сезона или освободи поста ако не си сигурен , че го можеш.
Мисля че това му е втори жълт и съответно червен. Първия му беше за загубата от Локо(Пд) на Герена. Ако чакаме сега и Локо(Сф) да ни тресне а после и Литекс, за да го разкараме, това си е чист мазохизъм.
Поп Кръстьо за пореден път доказа, че само добрина не стига, а трябват и умения за да упражняваш треньорската професия. Яшар става за треньор на средняшки отбор, но не и за треньор на отбор с амбиции, какъвто определено е Левски. Иначе мен ако питате не си го сменяйте, защото аз лично нямам нищо против Левски да пада и Литекс да стане шампион.
От кога говоря, че трябва да се маха ама и Гонзо с него. А за Патков даже не ми се говори пак направи пари на наш гръб.
Батков направи много пари на гърба на Левски. Толкова мачове продаде последните години, че просто не е истина. Този човек е за затвора.
Дори и да сполучи в края на сезона, в смисъл да спечелим трофей или трофеи с него, той трябва да си замине, защото е същият като Херо - слаб треньор. Няма манталитет да води голям отбор. Съжалявам за Яската, но това е животът.
Дори и да сполучи в края на сезона, в смисъл да спечелим трофей или трофеи с него, той трябва да си замине, защото е същият като Херо - слаб треньор. Няма манталитет да води голям отбор. Съжалявам за Яската, но това е животът.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
- Контакти:
Дали, Ясен трябва да си ходи е повече от ясно! Този мач реши бъдещето му! Въпрос на време е да си трагне, но се надявам да не си тръгне сам, а заедно с Гонзо да се хванат за ръчички и да заминават към Пловдив. Жалко, много жалко, че не го разкараха на полусезона. Имаше фенове на Левски твърдо против, Ясен и с право. Аз бях на кантар, но от тук нататък, този страхлив некадърник няма място в отбора за мен. Големият ни директор с два пръста чело също да си върви, то бива да си тъп ама, Гонзо бие всички показатели. Голям, велик играч, но никакъв ръководител за съжаление.