Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Мнениеот tarikat » 26 фев 2011 20:27

Колко сте ограничени! Ужасен съм! Да мислите, да гледате на нещата обективно не можете ли?!

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 26 фев 2011 20:29

Първо ако гледахте внимателно как изкараха феновете ще видите,че полицията ги удряше,нараниха и едно момиче и после защо има безредици първо провукират после неса направили нищо.

vladimirtsv
Контакти:

Мнениеот vladimirtsv » 26 фев 2011 20:30

vaskonti написа:
tarikat написа:
tut написа: ми да влезнат и да арестуват тия дето трошат .... а не да пребиват всички и да ги изтикват с бой от там

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

И как да стане това, бе, мен?! Като те замерят със железа и бетонни парчета!... Айде, моля ти се!
Полицията нямаше избор, бях на мача! Щеше да стане много по-страшно, ако не бяха взети тези мерки!

Ще ти припомня, че трошенето на седалки, хвърлянето им и паленето тръгна от фенове на Левски преди около 10 години на Армията. Но я ми кажи, кога се е случвало в цялата история на футбола не само у нас, но и по света полицията да изгони ВСИЧКИ фенове на един отбор заради действията на отделни индивиди?

Струва ми се , че ти е къса паметта , Феновете на Левски запалиха седалките по примера на феновете на цска който запалиха седалките в целия сектор в предния мач на Герена
честита победа , заслужихте си я , а мен в понеделник ще ме разпилеят :)

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 26 фев 2011 20:30

Ше има!

Подавам си оставката!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 фев 2011 20:33

Тази милиционерщина я няма и в Либия...
Да дадеш 15 лева и да те млатят , след като с твоите данъци им плащаш заплатите.Българи бият българи , а небългарите безчинстват по селца и паланки... :twisted:

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 26 фев 2011 20:34

СМЕШНО ДОЛНО И ЖАЛКО !! малко казано !!! от месеци се знаеше че ще има нещо ! НАЛИ БЯХА ПОТГОТВЕНИ ? НАЛИ ВСИЧКО БЕШЕ ПРЕМАХНАТО !!! защо като се призовва публиката да напусне сектора........3000 души да излязат за секунди през 1 вход ли ? МН Е ЛЕСНО ДА ИМАШ ПАЛКА И ЩИТ !! И ДА БИЕШ ХОРАТА ! КАК ПОДЯВОЛИТЕ ДА НАПУСНАТ ХОРАТА ТОЛКО БЪРЗО ? и после в тъмното са велики и бият които им падне !! ВСИЧКО ТОВА БЕШЕ С ПРЕДИЗВЕСТЕН КРАЙ ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ !! ЕВАЛАТА НА ДЪРЖАВАТА ЕВАЛАТА НА ПОЛИЦИЯТА СВЪРШИХА СИ РАБОТАТА !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 26 фев 2011 20:35

delqnski47 написа:Ето заради такива хора са ни такива празни стадионите! :evil: :evil: :evil:

Първо,честита победа...ние играхме безобразно,няма какво да се лъжем!Второ има свестни фенове като теб(така мисля),но да се мятат бетонени блокове по живи същества,кажи ми нормално ли е?После ми реват,че ги гонят от стадиона,ми какво,да чакаме да убият някой ли?Не смятам,че е имало полицейски произвол,не харесвам такива запалянковци,било то и Левскари...щото само стават инциденти,надрусани идиоти,пияни,нашмъркани...тва е отврат,прав си,че заради такива кретени няма хора по стадионите...има и още причини,но все пак... :cry:
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2011 20:38

tarikat написа:
delqnski47 написа:Ето заради такива хора са ни такива празни стадионите! :evil: :evil: :evil:

Надявам се, че имаш предвид лумпените, които бяха в "Г" сектор, не жандармерията. :)
Аз повече на стадион в България няма да стъпя!

Еми естествено,че за наште фенове имам впредвид!Какво е това??Чупене,биене...!?!?Нали като дойдете на Армията и вашата агитка ще изпочупи стадиона!За какво се правят всичките тия работи не мога да разбера!Чудя се как може да има толкова прости хора на тая вселена!!!А и така страдат и невинни хора,които са отишли да гледат и полицията и тях пребива! :evil: :evil: :evil:
Просто жалко!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 26 фев 2011 20:39

Ушеф,еничар.Ако 10 човека трошат могат да бъдат изкарани само те.Какво са ти виновни феновете,че съседът е*е жена ти,докато си на стадиона, та трябваше да биеш наред хората,които са си купили билети за мача и искат да го гледат,та трябваше и тях да биеш?Ами ако някой беше умрял при струпването на хора,какво щеше да стане бе? Гнусната милиция в акция на доказване.Ама мирише,та не се трае...
Последна промяна от Yobs1912 на 26 фев 2011 20:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2011 20:41

Yobs1912 написа:Ушеф,еничар.Ако 10 човека трошат могат да бъдат изкарани само те.Какво са ти виновни феновете,че съседът е*е жена ти,докато си на стадиона, та трябваше да биеш наред хората,които са си купили билети за мача? Гнусната полиция в акция на доказване.Ама мирише,та не се трае...

ПЪРВО ако няма изцепки от феновете никой няма да пострада!Насочи си критиките към тъпите вандали а не към полицаите!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”