[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)

Мнениеот bigbonusprize » 26 фев 2011 09:53

Днес е! Само Левски и да живее България!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 26 фев 2011 10:21

имате ли някаква идея дали има останали билети за Б сектор ... въобще колко билета са продадени ...

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 фев 2011 10:22

2-0

Билети има за всеки сектор, за Б има около 1000-3000

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2011 10:25

Странно, но при мен тръпката не е като преди други дербита ...

Можеби щото не очаквам кой знае какъв мач.
Според мен нервноста ще властва на терена !
И двата отбора не е изключено да налеят гипса ...

Надявам се Левски да спечели, пък и за 1 - 0 дават три точки ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 фев 2011 10:45

Santiago Munezz написа:
london_hools написа:
wilge написа:Само дано не ги подценим. Ако подходим към мача сериозно не ги виждам.

+1

Какво подценяване в дербито на България вие не сте в ред.

Явно много малко дербита си гледал, момченце...Много богат жизнен опит стои зад моето изказване, повярвай ми.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 26 фев 2011 11:11

t0bl3ro_bg написа:2-0

Билети има за всеки сектор, за Б има около 1000-3000

Сигурен ли си,че е така .. иначе мерси :)

Потребителски аватар
Е pа...
Контакти:

Мнениеот Е pа... » 26 фев 2011 12:07

Ще бием с лекота тази вечер и няма да е с гол разлика, от два нагоре и задължително един на Гарата :)

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 26 фев 2011 12:24

bobonikolov написа:
сини богове написа:Продължавам да твърдя, че мача е 5 на 0 за СИНИТЕ. По- скоро се притеснявам да не ги надцениме и да налеем гипса, но и това ми се струва малко вероятно. Всички искаме най-накрая да се изиграе едно голямо дерби, с хъс, борба и много футбол. Е как да стане това ако ще излизаме притеснени. Излизаме със самочувствие и започваме да газим от първата минута. Така се играе голямо дерби. А и дори да не бием с 5 на 0, трябва да играем така сякаш искаме да бием с 10 на 0. За да замлъкнат най- накрая псевдо журналистчетата от разни сайтчета като ГА, Кольо, Валенти и др. драскачи. Искаме шампионска лига, пробив в Европа и т.н. Та ние срещу червените ако не излезем със самочувствие, то тогава да не ходим никъде. Когато бихме 7 на 1 пак имаше подобни писаници- то моментната форма няма значение, топката е от женски род, по- слабия се мобилизира и куп подобни глупости. И какво стана, излязохме и ги смазахме. СЪС САМОЧУВСТВИЕ, МАЙСТОРСТВО и МНОГО ХЪС. Ето това искам да видя утре. Футболните аргументи са изцяло в наша полза. И поради тази причина ЛЕВСКАРИ призовавам да смениме лозунга- вместо "не ги подценявайте" на "не ги надценявайте" и ги попилейте така както сме го правили и преди.

Защото ето такива очаквания като твойте им наливат гипса.Цяла седмица медии,фенове,клубен президент и треньор не спряха да повтарят,че очакват победа и то разгромна.Сега тези футболисти са обременени още преди самия мач.За тях е задължение да бият с разгром и ако не го направят едва ли не светът ще свърши,защото всички това очакват-разгром.Това внася напрежение и когато видят,че в първите 20 минути не могат да вкарат напрежението се покачва,от там концентрацията пада а с нея и надеждите за резултат.Ако в това време ЦСКА вкара гол или два.То гипса им ще е напълно налят,а мачът опропастен.И за какво?Заради някакви гръмки изказвания.Успех утре,но пак ви казвам-очакванията за задължителна победа и още повече за разгром само ще ви утежнят ситуацията,а няма да я облекчат.В тези случаи трябва да се пожелава късмет на футболистите и да се казва само едно-вие можете да победите.А не очакваме от вас да ги размажете с 7-0 например.Единственият начин да постигнете разгром е ако добре познатият ни на всички Караджов започне да прави грешка след грешка в стил Ники Михайлов срещу Вердер.Само че това е почти невъзможен вариянт.Защото дори и с неговите грешки ще стигнете най-много до 3-0.Успех на всички утре и дано по-добрият победи а г-н Генов да отсъжда безпристрастно.Да няма отменени голове за несъществуващи засади,както и пресилени дузпи..

Тука говоря за самочувствие и то най- вече футболно. Гипса се налива от хора с ниско самочувствие. Май не си Левскар, та да ти припомня, че неведнъж са ни повеждали и с едно и с две на нула, и пак сме ги обръщали.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 фев 2011 12:31

При положение, че Гарра остана. При положение, че Тасевски и Гаджев останаха и, че Батков развърза малко кесията, и че играят на Герена и най-вероятно терена ще е почистен, ако не пишат тройка на ЦСКА, които си имат проблеми от всякакъв характер, пък не знам вече. Това значи вече ще е...
Ако в това време ЦСКА вкара гол или два.

Ми не. Според мен, ако се случи това ще ги обърнем на разлика, но червените ще излязат най-вероятно с мисъл за контри и бетон отзад (което си е най-нормално).

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 26 фев 2011 12:39

3-1 !!! САМО ЛЕВСКИ !!!
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Върни се в “Архив”