[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)
Днес е! Само Левски и да живее България!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Левски1914
- Контакти:
имате ли някаква идея дали има останали билети за Б сектор ... въобще колко билета са продадени ...
- t0bl3ro_bg
2-0
Билети има за всеки сектор, за Б има около 1000-3000
-
Странно, но при мен тръпката не е като преди други дербита ...
Можеби щото не очаквам кой знае какъв мач.
Според мен нервноста ще властва на терена !
И двата отбора не е изключено да налеят гипса ...
Надявам се Левски да спечели, пък и за 1 - 0 дават три точки ...
Можеби щото не очаквам кой знае какъв мач.
Според мен нервноста ще властва на терена !
И двата отбора не е изключено да налеят гипса ...
Надявам се Левски да спечели, пък и за 1 - 0 дават три точки ...
Santiago Munezz написа:london_hools написа:wilge написа:Само дано не ги подценим. Ако подходим към мача сериозно не ги виждам.
+1
Какво подценяване в дербито на България вие не сте в ред.
Явно много малко дербита си гледал, момченце...Много богат жизнен опит стои зад моето изказване, повярвай ми.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
t0bl3ro_bg написа:2-0
Сигурен ли си,че е така .. иначе мерси

Ще бием с лекота тази вечер и няма да е с гол разлика, от два нагоре и задължително един на Гарата 

-
- Контакти:
bobonikolov написа:сини богове написа:Продължавам да твърдя, че мача е 5 на 0 за СИНИТЕ. По- скоро се притеснявам да не ги надцениме и да налеем гипса, но и това ми се струва малко вероятно. Всички искаме най-накрая да се изиграе едно голямо дерби, с хъс, борба и много футбол. Е как да стане това ако ще излизаме притеснени. Излизаме със самочувствие и започваме да газим от първата минута. Така се играе голямо дерби. А и дори да не бием с 5 на 0, трябва да играем така сякаш искаме да бием с 10 на 0. За да замлъкнат най- накрая псевдо журналистчетата от разни сайтчета като ГА, Кольо, Валенти и др. драскачи. Искаме шампионска лига, пробив в Европа и т.н. Та ние срещу червените ако не излезем със самочувствие, то тогава да не ходим никъде. Когато бихме 7 на 1 пак имаше подобни писаници- то моментната форма няма значение, топката е от женски род, по- слабия се мобилизира и куп подобни глупости. И какво стана, излязохме и ги смазахме. СЪС САМОЧУВСТВИЕ, МАЙСТОРСТВО и МНОГО ХЪС. Ето това искам да видя утре. Футболните аргументи са изцяло в наша полза. И поради тази причина ЛЕВСКАРИ призовавам да смениме лозунга- вместо "не ги подценявайте" на "не ги надценявайте" и ги попилейте така както сме го правили и преди.
Защото ето такива очаквания като твойте им наливат гипса.Цяла седмица медии,фенове,клубен президент и треньор не спряха да повтарят,че очакват победа и то разгромна.Сега тези футболисти са обременени още преди самия мач.За тях е задължение да бият с разгром и ако не го направят едва ли не светът ще свърши,защото всички това очакват-разгром.Това внася напрежение и когато видят,че в първите 20 минути не могат да вкарат напрежението се покачва,от там концентрацията пада а с нея и надеждите за резултат.Ако в това време ЦСКА вкара гол или два.То гипса им ще е напълно налят,а мачът опропастен.И за какво?Заради някакви гръмки изказвания.Успех утре,но пак ви казвам-очакванията за задължителна победа и още повече за разгром само ще ви утежнят ситуацията,а няма да я облекчат.В тези случаи трябва да се пожелава късмет на футболистите и да се казва само едно-вие можете да победите.А не очакваме от вас да ги размажете с 7-0 например.Единственият начин да постигнете разгром е ако добре познатият ни на всички Караджов започне да прави грешка след грешка в стил Ники Михайлов срещу Вердер.Само че това е почти невъзможен вариянт.Защото дори и с неговите грешки ще стигнете най-много до 3-0.Успех на всички утре и дано по-добрият победи а г-н Генов да отсъжда безпристрастно.Да няма отменени голове за несъществуващи засади,както и пресилени дузпи..
Тука говоря за самочувствие и то най- вече футболно. Гипса се налива от хора с ниско самочувствие. Май не си Левскар, та да ти припомня, че неведнъж са ни повеждали и с едно и с две на нула, и пак сме ги обръщали.
- metodito
- Контакти:
При положение, че Гарра остана. При положение, че Тасевски и Гаджев останаха и, че Батков развърза малко кесията, и че играят на Герена и най-вероятно терена ще е почистен, ако не пишат тройка на ЦСКА, които си имат проблеми от всякакъв характер, пък не знам вече. Това значи вече ще е...
Ми не. Според мен, ако се случи това ще ги обърнем на разлика, но червените ще излязат най-вероятно с мисъл за контри и бетон отзад (което си е най-нормално).
Ако в това време ЦСКА вкара гол или два.
Ми не. Според мен, ако се случи това ще ги обърнем на разлика, но червените ще излязат най-вероятно с мисъл за контри и бетон отзад (което си е най-нормално).
-
- Контакти:
3-1 !!! САМО ЛЕВСКИ !!!
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!