tacinho написа:В този форум да не сте се събрали все адвокати?! :Д
Какво спорите за глупости не ми е ясно. Левски не плащал наем, ок. На Левски стадиона на центъра ли е?
Чудно ми е как тази тема стана актуална след Титанизирането на ЦСКА. Уж сте грамотни хора, гледам, документи цитирате, а се оставяте да ви манипулират група арогантни Мафиоти (да, хора които всеки ден трябва да са в съда, за да се защитават, очевидно трябва да са мафиоти...)
Накрая, гледайки как се развиват нещата, мога да кажа, че единствените потърпевши ще са феновете на ЦСКА, защото на Титан определено не му пука за ЦСКА.
Успех в борбата с тази напаст, според мен тя е мн по-важна от мачът ви на 26.
Значи създателя на Фейсбук е мафиот - него непрекъснато го съдят и искат нещо от него, сума ти хора имат претенции за дял. Не казвам, че Праховеца и Гърнето (заедно с Тара) са чисти като вода, ама логиката ти е много зле.
Като гледам на теб как ти пука за ЦСКА по-добре сме си с мафиотите от Титан - вие се притеснявайте за вашия собственик, който веднъж вече е сменил името ви и сега иска историята да пренаписва, Гунди бил редом до някъв черен, дето играе от 3-4 месеца и след още толкова ще си тръгне и няма даже да си спомни (не съм расист, ама тва на Бай Ганя си беше пълна простащина).
На теб жилището ти като не е В центъра не плащаш наем явно.
Успех и на вас в борбата с Тара.