SANSIRO7 написа:Blue_Girl написа:Highlander написа:Престанете с тея разгроми и глупости. Ще съм безкрайно радостен ако стане разгромен резултат за нас, но не това е най-важното. Абсолютно ще съм доволен и на победа с 1- 0, след грозен мач и спукване на топката. Не водим ние с 5 точки за да си правим експерименти. На червените не им пука дали ще бият или не, защото тяхната основна цел този сезон е третото място. Няма напрежение върху техните играчи, докато нещата са коренно различни при нас. Всичко освен победа ще се счита за грандиозен провал. Ако ще притежанието на топката да е 80 % за нас и да ударим 5 греди. Ако не бием, това ще рече край на сезона и абсолютна катастрофа. Нито знаем в каква форма е Левски и опонентите, защото официален мач не е имало и поне аз не мога да си правя никакви изводи за състоянието на отборите. Имаме по класни футболисти, играем като домакини на стадиона, който е ад за червения отбор, но всичко може да се обърка. Нямаме право на грешка, нямаме право на нито една крачка назад. За да станем шампиони не трябва да загубим нито една точка на Герена. Дано това е ясно на хората от ръководството. Най ме дразнят постоянните изказвания на Батков как ще ги бием с резултат, което допълните внася напрежение в играчите ни и създава очаквания. Едва ли не ако победим с два голаразлика, мача няма да е успешен. Нека бием пък да говори Батков колкото иска.
Не съм съгласна, че ако загубим сезона ще е свършил за нас!
След този мач има още 14 и всичко може да се случи, и пак да станем шампиони.
Много наивно, ако го вярваш.
Казвам това, което мисля.