Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Дадоха Литекс - Левски на герой на Слави Трифонов!

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2009 21:12

smash_the_reds написа:
Кашчей написа:Смаш, този съдия явно не е толкова зле, щом дори вашият гуру Томислав не намери кусур в него днес.
Доколкото си спомням беше свирил мач в Бургас, на "Черноморец", дали срещу "Локо"пд. не си спомням, но и двата отбора нямаха претенции, а това е нечувано за България :lol:

ПП-Имам чувството, че когото и да назначат за съдия на мач на "Левски", все ще е от ЦСКА...според вас де :mrgreen:

Томислав не е знаел за него тогава,затова не се е изказал все още.Между другото напоследък някои от коментарите му са доста"компетентни",признавам.

Напротив, Смаш!Томислав отлично знаеше кои са назначени за съдии.Дори каза и последният мач, който е свирил този съдия-в "Б" група, като впечатленията от него отново са били чудесни(не ме карай да си спомням неща, с които нямам навика да си затормозявам главата, като кой, кога и къде е свирил мач ;) )...май ставаше въпрос за мач на "Светкавица", но не ми се рови, нали разбираш :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
labrador

Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1

Мнениеот labrador » 14 апр 2009 21:14

Имам един въпрос към феновете на Левски и той е : " Добре ли е да се играе в Шампионска лига вместо ЦСКА?"

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 14 апр 2009 21:15

Ами незнам какво мнение има той за това реферче.Моите предположения ги казах,че ако има доста остри единоборства и спорни ситуации е изтървал коня.Това е според мен.Томислав не е критерий за нищо.Всеки си има мнение и всеки да си вярва на който си иска ;)
Изображение Изображение

angulo
Контакти:

Мнениеот angulo » 14 апр 2009 21:16

Тва данеби да е контролно или класна работа,какво ви бърка правописа. Явно вие сте природно про...ти (поставете правилната буква в празното поле.) :D

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот Deliba6 » 14 апр 2009 21:25

L_Messi написа:И какво те кара да поставяш Вуцов светлинни години пред Кокала?! Та той за толкова години е постигнал колкото и Кокала за няколко месеца - едно голямо нищо.

Елементарно! Играта на отборите, които помня че водеше - "Спартак" /Пл/, "Черно море", "Калиакра"...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2009 21:34

angulo написа:Тва данеби да е контролно или класна работа,какво ви бърка правописа. Явно вие сте природно про...ти (поставете правилната буква в празното поле.) :D

Да те светна, че когато приказваш, трябва да можеш да го правиш без да се запъваш на всяка втора дума, а когато пишеш, трябва да можеш да го правиш без твърде груби грешки, защото хората, които четат, оценяват и това.Не е нормално да не можеш да пишеш на родният си език, но да имаш претенции за обективно мнение по някакъв въпрос-не става, просто не става така.Когато аз чета някое мнение във форума си правя преценка за човека и въз основа на това, как той е написал поста си.
Нормално е да има понякога технически грешки, но неграмотността си личи отдалеко-тя просто "крещи".

ПП-Интересно ми е, колко ли още теми ще се пуснат по това изказване на Димо Момиров, който просто каза някои истини, неудобни и за едните, и за другите-сини и червени, но повече за сините, защото те повече реват в последно време.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 14 апр 2009 21:35

plamak написа:Тоя момиров бил честен човек, плащал си сметките, ама с какви пари ги плаща бе. Лесно се плаща с чужди пари. Твърди, че съдийте от чужбина свирели за Левски, значи да свириш на 100% е свирене в полза на Левски. Ето защо БГ съдийте никъде не ги пускат, защото не свирят на 100% , сиреч това, което виждат без значение отборите. Левски от няколко години искат точно това, ама момировци знаят, че на чорбата това не е изгодно.

Пич виж са дай съдиите да ги оставиме да си вършат работата на спокойствие, едва ли в момента може да се оплакваме от такива странични фактори след загубата от Локо Сф , дай момчетата да докажат,че могат да побеждават и да се борят докрай , пък тогава ще търсиме вината у друг.
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 апр 2009 21:41

Кашчей написа:
angulo написа:Тва данеби да е контролно или класна работа,какво ви бърка правописа. Явно вие сте природно про...ти (поставете правилната буква в празното поле.) :D

Да те светна, че когато приказваш, трябва да можеш да го правиш без да се запъваш на всяка втора дума, а когато пишеш, трябва да можеш да го правиш без твърде груби грешки, защото хората, които четат, оценяват и това.Не е нормално да не можеш да пишеш на родният си език, но да имаш претенции за обективно мнение по някакъв въпрос-не става, просто не става така.Когато аз чета някое мнение във форума си правя преценка за човека и въз основа на това, как той е написал поста си.
Нормално е да има понякога технически грешки, но неграмотността си личи отдалеко-тя просто "крещи".

ПП-Интересно ми е, колко ли още теми ще се пуснат по това изказване на Димо Момиров, който просто каза някои истини, неудобни и за едните, и за другите-сини и червени, но повече за сините, защото те повече реват в последно време.

Димчо си е чорбар какво да каже?Ощетяват Левски и подкрепят цецека ли?Много ясно че ще подкрепи отбора си.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2009 21:43

smash_the_reds написа:Ами незнам какво мнение има той за това реферче.Моите предположения ги казах,че ако има доста остри единоборства и спорни ситуации е изтървал коня.Това е според мен.Томислав не е критерий за нищо.Всеки си има мнение и всеки да си вярва на който си иска ;)

Много сте ми интересни(да не кажа друга дума), когато започнете да говорите с умалителни имена:отборче, реферче....Така приказват обикновено жените, но това е друга тема, нали ;) ....
Та, кого, казваш, трябваше да назначат за съдия на точно този мач, защото ако не спечелите, и от "Старгейт" да ви докарат съдии, от някоя друга галактика, вие пак ще сте недоволни и ще го обвините.Просто това ви е в кръвта на вас и не виждам защо трябва точно този път да е по-различно.
Има един герой на Чудомир-Бай Симо Драката.Та тоя същият, когато купува нещо от касапина му казва:"Каквото и да взема, все ще му отслужат литургия в къщи!"....Същите сте и вие, и сини и червени, че и доста други прихванаха покрай вас, но трудно ще ви достигнат ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 апр 2009 21:43

Смаш, не съм сигурен точно в кои мачове го гледах ( мисля че, Черноморец - Локо Пд и Славия - Сливен ), много добро впечатление ми направи като съдия ! Остави отборите да играят, не се свиреше всяко "препъване" с топката, абе не накъсваше играта, макар че, не крия, много скептично гледах на него след шоуто, но той приятно ме изненада! Дано не се наака и да остави отборите да игратя, и двата отбора могат!

Върни се в “Архив”