Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Re: Истинскят Левскар - верен до край!

Мнениеот sandri4ka_1914 » 14 апр 2009 20:58

Мисля, че истинските фенове не ги боли от самата загуба като такава, а от факта, че никой не си мръдна крачетата ( на терена, за после не говорим) да направи нещо, да скалъпи една добра атака, един добър завършващ удар ... единствено едни петички цял мач и накрая ни ритнаха на нас няколко петички ( а по-точно 3) - нормално!
От тази подигравка мен лично ме боли много повече. Какво ми идваше да направя само аз си знам, но не за това че паднаха, а от подигравката с всички които обичат клуба. Всеки, който облече синята фланелка, трябва да знае какво си слага на плещите.
Вихрен и Ботев секи може да ги бие с по 1, 2 гола. Обаче според мен и в Пловдив не беше лесно ... Дойде един горе-долу добре структуриран отбор, абе за нашите стандарти си е добър даже, и те кво ... Дойде камбуров и Окука и си ги сложиха в малкия заден джоб, защото за мен Локомотив не биха Левски, а някви неориентирани ... "футболисти".
Ние сме ЛЕВСКИ!Сини ЗАВИНАГИ!
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1

Мнениеот Deliba6 » 14 апр 2009 20:59

Gaidara :( що не го духаш... меха, а се включваш в разговор за нещо непонятно за тебе?!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

simoarmeeca
Контакти:

Re: Истинскят Левскар - верен до край!

Мнениеот simoarmeeca » 14 апр 2009 21:01

goteborg написа:
simoarmeeca написа:sry но е истина вие се биите в гардите че сте лескари и сте гордни но ако паднете от литекс ( което е по вероятното ) ще почнете с "пе*али махаите се от левски , "СРАМ МЕ Е ( има такава тема по повод играта ви ))
това е да сте лицемери :| :| :|
Ей,смешко,кой си реже гредите на стадиона,а?Кои викаха на своите ку.ви сте?Кои плюеха и искаха да линчуват Бербатов,а после се бият в гърдите *Той е наш!*?Кои,бе питам те?Е това е лицемерието,за което говориш,празна главо...

хах забавен .. Когато казваме нещо го казваме и вс ни чуват! Отборът го има зареди феновете и нещо което не ни хареса го КАЗВАМЕ !!
не да храним отбора а след 3 дена да се " радваме че сме уевскари " :!: :!:

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Re: Лек за Кокала и сие от Израел

Мнениеот sandri4ka_1914 » 14 апр 2009 21:01

toni petrov написа:Лек за Кокала и сие от Израел
В последните няколко дни за пореден път си пролича липсата на елементарно възпитание и каквато и да било култура у наставника на „Левски” Емил Велев.
През годините, в които Велев бе само помощник на „Герена” и смени 3-4 наставника, той бе доста по-тих и рядко се изявяваше по медиите. Сега обаче, когато му дадоха трибуна и пое „Левски”, с него вече не може да се говори нормално и явно се е приел прекалено несериозно.Той се държи изключително арогантно, надменно и без да има никакво уважение към хората околое наясно, че евтиното излиза скъпо.

Че от комунист какво да очакваме? :? :roll: :|
Там, под синьото небе,
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Дадоха Литекс - Левски на герой на Слави Трифонов!

Мнениеот smash_the_reds » 14 апр 2009 21:05

Кашчей написа:Смаш, този съдия явно не е толкова зле, щом дори вашият гуру Томислав не намери кусур в него днес.
Доколкото си спомням беше свирил мач в Бургас, на "Черноморец", дали срещу "Локо"пд. не си спомням, но и двата отбора нямаха претенции, а това е нечувано за България :lol:

ПП-Имам чувството, че когото и да назначат за съдия на мач на "Левски", все ще е от ЦСКА...според вас де :mrgreen:

Томислав не е знаел за него тогава,затова не се е изказал все още.Между другото напоследък някои от коментарите му са доста"компетентни",признавам.
Изображение Изображение

acilazar
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот acilazar » 14 апр 2009 21:05

Прав е Димо Момиров.Ако вземат и се уплашат собствениците на цска,после кой,ще го издържа.От чуждите съдйи,файда няма паричките отиват в чужбина.А нашите може и да гре шат, но има процентче. Вижте колко бригади свирят международни мачове. :twisted: :twisted: УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ :oops:

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Re: Велев: Отдавна исках Хаздай в щаба си

Мнениеот sandri4ka_1914 » 14 апр 2009 21:07

Ефект ще има, ама ако Хаздай му дават малко повече глас, и ако ст. тренер не е Велев. Той май само за помощник (Велев ) си става. Кво ще кажете за триото Хаздай - Люпко/Мъри - Сираков? :roll:
Там, под синьото небе,
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2009 21:07

simoarmeeca написа:Просто тъпотиите на сините фенове нямат граници
ЦСКА не е известен с 1 сезон в които показва класа и друг с касмет ( киево )
Най-известния БГ отбор е ЦСКА!! Най-големите успехи на Б-я се дължат на цскари ( 1994 - пенев стойчков , Костадинов )
а за отбора просто нема смисал да коментирам навярно вс знаят с какво е известен и какво е постигал и ще постига :!: :!: :!: :!:

Абе, Симо, какъв армеец си, като не можеш да напишеш правилно името на "рожбата на ЦСКА" Христо Сто..чков...можеш ли да поставиш правилната буква на празното място?

Егати и жестоката неграмотност, която се вихри в този форум :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот angelov » 14 апр 2009 21:08

Кашчей написа:Темата е поставена некоректно, защото Момиров нищо такова не казва в изказването си.Просто казва, че "Левски" е достатъчно подпиран от съдиите, за да искат чуждестранен съдия.
Дали на авторът така му е било удобно-не знам-но не е коректно да се изопачават чужди думи.

Темата беше поставена както беше поставена в гонг. В последствие те промениха заглавието и част от статията. Ако искаш си направи труда да прочетеш всички постове в темата и ще видиш, че съм го отбелязал.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 апр 2009 21:09

Кашчей написа:
simoarmeeca написа:Просто тъпотиите на сините фенове нямат граници
ЦСКА не е известен с 1 сезон в които показва класа и друг с касмет ( киево )
Най-известния БГ отбор е ЦСКА!! Най-големите успехи на Б-я се дължат на цскари ( 1994 - пенев стойчков , Костадинов )
а за отбора просто нема смисал да коментирам навярно вс знаят с какво е известен и какво е постигал и ще постига :!: :!: :!: :!:

Абе, Симо, какъв армеец си, като не можеш да напишеш правилно името на "рожбата на ЦСКА" Христо Сто..чков...можеш ли да поставиш правилната буква на празното място?

Егати и жестоката неграмотност, която се вихри в този форум :evil:

Сега изучава Буквара той.Все още не са стигнали до И,Й.Ще се научи.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”