Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот L_Messi » 14 апр 2009 17:32

mike28 написа:Мда, истината е, че на Вуцов така и не му бе даден шанс.

И това му беше много на Вуцов. Никакъв шанс не трябва да се дава на такива простаци, които уронват престижа на клуба с държанието си.

R4nd
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот R4nd » 14 апр 2009 17:32

al_ex1, Една година да не си режете гредите и говорите на нас:)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот L_Messi » 14 апр 2009 17:33

Deliba6 написа:lioliljon, за съжаление се оказваш прав! И аз не го харесвам Вуцов, заради простотиите му в сферата на възпитанието, но не може никой да отрече, че е светлинни години по-напред от треньорското недоразумение Велев! /В един от постовете го нарекоха "хрущялче", което в момента е много по-точно от Кокъл! Както и Чугунолеяр е по-точно от Бижутер!!!/ :ugeek:

И какво те кара да поставяш Вуцов светлинни години пред Кокала?! Та той за толкова години е постигнал колкото и Кокала за няколко месеца - едно голямо нищо.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 апр 2009 17:38

LordVOODOO написа:
L_Messi написа:Абе ти как си представяш съдии като Флайшер, Микел и Розети да си рискуват кариерата заради някакъв смешен мач от нашето първенство?!?! Колко трябва да се плати на такъв съдия за да свири в полза на отбора Х? И само да те поправя - хонорарът за чуждестранния съдия се покрива и от двата отбора.

Хонорарът не се покрива от двата клуба, защото вторият може да не иска чужд рефер и съответно никой не може да го задължи да си бръкне в касата и да вади кинти, за да угоди на противника! Който иска екстри той си плаща за тях!

А колкото до реномето на съдиите... даже Колина съм го виждал да свири танденциозно в Европа и в Италия, така че дишай.

ОК, съгласен съм за хонорара, прав си. И да, Колина е свирил тенденциозно, но мислиш ли, че Левски може да си позволи това, което може Ювентус? За мен е смешно да се твърди, че чуждите съдии, които идват тук са подпирали даден отбор. Особено пък съдийството на Флайшер в полза на Левски е изцяло хиперболизирано от червените фенове.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 14 апр 2009 17:47

Добре де... запънал си се като магаре на мост... ;)
Само един мач у нас ли е свирен от чужди рефери?

П.П. Колкото до Колина зарижи Юве и Интер - тях ги подпираше най-много в Италия... спомни си един мач реванш в ШЛ м/у Челси и Барса на Стамфорд Бридж 4:2. Хеле в този мач първо спести червен картон на Дрогба, после в 49-тата минута на мача подмина дузпа за нас за нарушение срещу Ето'О пред очите му и в съответната атака, докато половината отбор на Барса още беше наобиколил Колина Челси вкараха за 4:2! Имаше и други по-дребни грешки, но няма да издребнявам. Като най-странното беше, как 10 дена преди реванша Мауриньо се изцепи, че иска Колина да свири на реванша. УЕФА глоби Жозе, защото не той определял съдийските наряди, но все пак реванша бе свирен точно от Колина и той допусна точно в този мач тези фрапиращи грешки!
Така че на съдиите не им дреме за имиджа им, пука им за банковете сметки... ;)
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 апр 2009 17:52

LordVOODOO написа:Добре де... запънал си се като магаре на мост... ;)
Само един мач у нас ли е свирен от чужди рефери?

П.П. Колкото до Колина зарижи Юве и Интер - тях ги подпираше най-много в Италия... спомни си един мач реванш в ШЛ м/у Челси и Барса на Стамфорд Бридж 4:2. Хеле в този мач първо спести червен картон на Дрогба, после в 49-тата минута на мача подмина дузпа за нас за нарушение срещу Ето'О пред очите му и в съответната атака, докато половината отбор на Барса още беше наобиколил Колина Челси вкараха за 4:2! Имаше и други по-дребни грешки, но няма да издребнявам. Като най-странното беше, как 10 дена преди реванша Мауриньо се изцепи, че иска Колина да свири на реванша. УЕФА глоби Жозе, защото не той определял съдийските наряди, но все пак реванша бе свирен точно от Колина и той допусна точно в този мач тези фрапиращи грешки!
Така че на съдиите не им дреме за имиджа им, пука им за банковете сметки... ;)

Спомням си го много добре този мач, сега ще видим какво ще стане на полуфинала, но това е друга тема.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Идва мача с Литекс!

Мнениеот delpi » 14 апр 2009 18:28

Deliba6 написа:Преди 30-ина години имаше един голям филм "Уморените коне ги убиват". Време е в "Левски" да дойде "специалист ветеринар" и да направи подбор - "атовете" и "жребчетата" на хиподрума, "катърите" и "мулетата" в екарисажа!!!
С тоя "фелшер по овцете" няма да стане, казвам ви го за стотен път!!! А най-добре е "табуна" да смени и собственика - тоя явно може да отстрелва /и то много неточно/ само диви прасенца... Грам не разбира от елитни породи!... :ugeek: :ugeek: :ugeek:

И аз пак казвам... голями мърди има в отбора и трябва да се прочистат. Нямам идея обаче как да стане. Батков ако има да действа. Ако не да се маха защото затъваме все повече. Една победа в Ловеч няма да промени нищо. Аз не съм фен на Мъри Стоилов, но сега разбирам защо се провали и той миналата година и защо направихме тази рекордна разлика от 16 точки. Просто в отбора няма достатъчно мъже. Има 3-4 добри футболисти и ако те не са на ниво както стана в събота - ставаме за резил. Останалото трябва да се прочисти. Не искам да споменавам имена.
А Батков ми прави впечатление, че започне ли да се заяжда с чорбата и ние започваме да страдаме. На един президент не му е работата да става медийна звезда, а да надхитря противниците с правилни ходове в подбора на треньор, негов екип и разбира се футболисти. Батков залага на дразгите с ЦСКА а не гледа в нашия двор дето ставаме за резил и подобряваме рекорд след рекорд... имам предвид негативни рекорди.
Дори и треьора да сменим нищо съществено няма да се случи. Трябват радикални промени!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Истинскят Левскар - верен до край!

Мнениеот xi4o_93 » 14 апр 2009 18:33

Приятели,

Нека обичаме и подкрепяме отбора си до край! Ние сме ЛЕВСКИ - СОФИЯ и имаме традиции!
Може ли заради една загуба да тръгнем на нож срещу всики и всичко?
Батков, Кокъла, Бисер и т.н. са просто част от това, което днес е.
Утре е нов ден, идват нови хора - ръководители, играчи, собственик и т.н.
Те също ще губят, няма футболен отбор само да е печелил...и тях ли така ще подкараме?
Нима Мърине загуби от Беверен, Публикум и Тампере? Нима спечели всеки мач у дома?
А преди Мъри - за пръв път ли губим в родния шампионат? Колко голям грях е загубата и бездушната игра?
Сега ако се върнем на ст."Тича" можем да съжаляваме за изпуснатата победа.
В чисто практически план във Варна загубихме 2т. + 3т. с/у Локо Сф.
Теоритично,в пожелателен план, аз бих казал че преди тези 2 мача бих избрал 1 победа и 1 загуба.
Разликата с ц7ка сега щеше да е 2 т. и при победа в Ловеч, те продължават насрани до директния мач.
Но това са теории,друго се случи и трябва да се съобразяваме със съществуващите реалности.
Нека не ползваме момента да захвърляме най-долните си страсти върху хората в отбора!
Всеки от нас е недоволен от нещо, не харесва някого, но сега не е момента да изразяваме лични пристрастия.
Аз бях на мачас Локо Сф със 6 годишния си син, за пръв път го взех с мен в хубавия следобед ...
Всяка втора реакция след 0-2 бе псувня, ругатня, попържня и грозна обида срещу някого от Левски...
Повярвайте, трудно е да се излъже хлапе на 6 г. защо това се случва! Много лош пример, дано скоро имаме повод да види детето ми точно обратното на което се случи с Локо Сф...
Позволих си дълго да ви преразкажа емоциите и преживяното от мен в събота следобед. Идва обаче Разпети Петък!
Нямам никакво колебание - стягам се за мачав Ловеч и вярвам, че еднапобеда там ще ни върне вборбата за титлата! Нека всички, които обичаме Левски подкрепяме отбора и в трудни моменти!
В края на сезона или когато всичко е изгубено на теория и на практика - нека е време за протести, ругатни, обиди и т.н. Нямаме право допълнително сами да усложняваме живота на ръководители, треньори, играчи и нашия, като следствие от тяхен лош резултат и представяне. Ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ - нека обичаме отбара, а не да мразим и хвърляме жлъч и комплекси! За това си има чорбари и чорбарщина...
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Re: Истинскят Левскар - верен до край!

Мнениеот ricco » 14 апр 2009 18:43

Ние никога няма да спрем да обичаме отбора, но явно случилото се дойде малко повече на хората.

Върни се в “Архив”