Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Ще ти сковем ковчег, ако продадеш Ботев!

Мнениеот защо » 14 апр 2009 00:51

smash, не се ли сещаш, че на Христолов хич не му отива да бъде перач? Пари се перат като, примерно, италианецът даде 1 милион евро на Христолов, той купи с тях Сульо Пулиони от 15 италианска дивизия от отбор, собственост на италианеца и така човекът си узаконява милиона. А Христолов даже заплати не плаща и го обвиняват, че краде от клуба, а не че вкарва подозрително много пари. Но поне им вдъхваш надежди на момчетата - я си представете, че е започнал преговори с италианците и затова отряза Ирена.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 14 апр 2009 00:55

защо написа:smash, не се ли сещаш, че на Христолов хич не му отива да бъде перач? Пари се перат като, примерно, италианецът даде 1 милион евро на Христолов, той купи с тях Сульо Пулиони от 15 италианска дивизия от отбор, собственост на италианеца и така човекът си узаконява милиона. А Христолов даже заплати не плаща и го обвиняват, че краде от клуба, а не че вкарва подозрително много пари. Но поне им вдъхваш надежди на момчетата - я си представете, че е започнал преговори с италианците и затова отряза Ирена.

Аз казах,че незнам.Не мога да взема мнение по въпроса като не съм наясно.Има известна логика в статията според мен,но никаква гаранция,че всичко това е истина.
Изображение Изображение

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 14 апр 2009 02:24

А бе ей, момчета:
Кой ше ви пусне в България, италианска Мафия?
Няма шанс!
Наще мафиоти с помоща на братушките никога няма да пуснат и едно пипало на Октопода да се прокрадне на Балканите ,даже и в Албанияа нямат шанс,макар че всички албанчета се мислят за Тони Монтана или Дон Корлеоне. Тука руснаците командват, наще пазят територияата,сърбите помагат и си получават заслужен дял,а италианците освен да купуват орехово дърво за приклади на второкачествени калашници и да ги продават на албанците и да чакат на готово хероiна в Неапол от МалаАзia,преди наще да го разпределят.. това е. Никoй италианец няма да си рискува парите,щото наще само ше му ги вземат и ше му кажат: чао бамбино.
Не малко италиански инвеститори се опариха от наще хайдути (говорим за легален бизнес) в Меzдра половината град знае мн. добре и казаха сори брадче ама всички викат че в Италиа имало Мафиа ама тя е тука.
Христолов не пере, а краде! От такива като него трябва да се отървем и да оставим мyтри,хайдути,мафиоти,почтени бизнесмени или там както обичат да се наричат да си дават парите за футбола и да си перат колкото искат, а ние да гледаме красиви стадиони,български отбори в ЕКТ и Национален дето да ни прави горди, че сме българи.
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 апр 2009 06:02

Пълни глупости!Само като прочетеш "гравитиращата около дпс..."ти става ясно .

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 14 апр 2009 08:49

Сега ка то ни изхвърлят във В група да видим тогава какво ще перът,май само на СЕЛЮЮ насраните гащи ще останат да преперът. :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Чух,че хората занимаващи се с отвличанията са върнали г-н Киров ,както ги бяхме помолили,сега остава да вземът Христолоф и да кажат колко пари искат да го държът при тях. 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 14 апр 2009 09:31

kan1912 написа:Това за "прането" на 200000 евро чрез Ботев е невероятна смешка и на нея може да се върже само някой който абсолютно нищо не разбира от икономика. Най малкото защото за да се перат пари чрез някаква дейност то от тази дейност трябва изкуствено да се декларират печалби, а Ботев по документи е на загуба. Има още много моменти които правят "новината" тотално несъстоятелна, колкото и логична да изглежда тя в очите хора, коита са не компетентни по темата. Вярвайте ми изключително в час съм с тази материята и затова ви съветвам да продължаваме да насочваме усилията си в правилната посока, а не срещу чуждестранни граждани, които не са и чували за Ботев.

Абсолютно прав си, пич! няма как да пере! не изключвам възможността този Винченцино да участва, даже да е човек в сянка, дърпащ конците, но си мисля, че трябва да си гоним селската гнида!!! А за италианеца - евентуално раздухване в Италия за това, че е съучастник с човек, разсипващ футболе клуб!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 14 апр 2009 11:13

Поредните огромни простотии свързани с........... Христолоф ад. :idea: .....Червии да ги ядат ...........Селянина.....Подлогите му......и некомпетентните интригантващи журналя :evil:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

sl456
Контакти:

Мнениеот sl456 » 14 апр 2009 11:20

Още малко и ще ми стане жал за Митето.Видите ли ,той горкия иска ,ама не му дават да продава.

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 14 апр 2009 11:38

Не знам до колко е вярно това, но ако е така не ми се иска да съм на негово място. Ако продаде - ковчега ще е от италианците, ако не продаде - от канарите! И това, ако не е въпрос на избор... ;)
“Прост народ - слаба държава”

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 14 апр 2009 11:49

И аз това викам, и ние можем да му сковем ковчег. Поне Селяка за ковчег няма да се притеснява. Ами така де, хората за това заделят пари.
Защо не се насочат към някой друг клуб тези, ако изобщо е вярно това? Има толкова клубове, които имат по 50 фена и там никой за нищо няма да ги закача? Хем митьо ще прибере някой лев, хем ще си продължат дейността, само че не на наш гръб!

Върни се в “Архив”