Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gencho
Контакти:

Re: Батков-прочети това!

Мнениеот gencho » 14 апр 2009 10:37

Не бързайте със смяната на Велев. От един мач не може да се правят трагедии. С изключение на мача с Локо другите бяха на ниво, относно борбеност и себераздаване. Нали не очаквате слад една загуба да се сменя треньора? Ако е така тогава Българите сме много далече от европейския модел. Ще припомня само, че и Мъри започна много трудно, бая го плюхме навремето – помните ли? Нека да изчакаме до края на първенството.

blue_ power1
Контакти:

Re: Велев: Отдавна исках Хаздай в щаба си

Мнениеот blue_ power1 » 14 апр 2009 10:47

Може и да има ефект от тази работа(идването на Хаздай),вижда се,че Велев не се справя добре....

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 14 апр 2009 10:50

Генчо, тъй да ни светнеш в кои мачове бяха на ниво, че не се сещаме нещо. Пролетния дял -трагедия пълна. Мотат се някви човечета по терена, колкото да отбият номера. На това ли му викаш ниво? Хайде да свалите очилата и да погледнете истината-отбор НЯМА, треньор-НЯМА, собственик-НЯМА.
Какво ниво, кви пет лева?????

ms1914
Контакти:

Мнениеот ms1914 » 14 апр 2009 10:54

И като го прочете какво ще се промени НИЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :P :P :P :P :P :P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 апр 2009 10:59

Няма и да го прочете даже,ама като ни боли ще си се оплакваме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Мнениеот pivcoto » 14 апр 2009 11:12

LoveAndPeace написа:
yasen написа:Стига с тия чужденци... КАТО СТАДО ОВЦЕ СТЕ : ЧУЖДЕНЕЦ, ТА ЧУЖДЕНЕЦ! В България кадърен чужденец няма да дойде, не го ли разбрахте това! Аз предпочитам модела "Мъри". Млад, неопитен, но с голям потенциал и АМБИЦИЯ(нещо, което липсва на застаряващите треньори). И по възможност да е левскар. Сами си отговорете, че има все още такива кандидати за треньор на Левски, които отговарят на посочените от мен условия. В България са 3-4 такива.

:?: Кои са тези

Kокала какъв е???????? Данеби да не е левскар,млад,неопитен,да но не ми се вярва да няма амбиция да направи от Левски голям отбор.Какво само ругаете.Да,заболя ме много и мен след тая позорна загуба,но ако почнем след всеки слаб мач да сменяме треньора,докъде ше стигнем? Кво си мислите,че ей така идва някой си от някъде,взима палката и Левски на полуфинал в ШЛ.Опомнете се бе хора,нали бяхме европейска публика,къде остана толерантността към отбора? Да,подкрепяхме отбора в събота даже и при лошия резултат,но нека дадем такава и на Велев,Единствено съжалявам,че няма кой да нахвърля шамарите на играчите на почивката,както правеше Наско.Спомняте си как излизахме вторите полувремена,когато играта не вървеше.Призовавам всички истински левскари: ДА ДАДЕМ ВРЕМЕ НА ВЕЛЕВ,сигурен съм,че няма да ни подведе.

bomberman1964
Контакти:

Мнениеот bomberman1964 » 14 апр 2009 11:15

evolution написа:Генчо, тъй да ни светнеш в кои мачове бяха на ниво, че не се сещаме нещо. Пролетния дял -трагедия пълна. Мотат се някви човечета по терена, колкото да отбият номера. На това ли му викаш ниво? Хайде да свалите очилата и да погледнете истината-отбор НЯМА, треньор-НЯМА, собственик-НЯМА.
Какво ниво, кви пет лева?????
Да така е но това във Левски е ог година и половина така че тотална промяна но сле края на сезона и още нещо момчетата младите да получават половината на най голямата заплата във клуба.

nundji
Контакти:

Мнениеот nundji » 14 апр 2009 11:22

dragoluib simonovi4 i nikoi drug.toi e za levski
Последна промяна от Darina на 14 апр 2009 11:34, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

Потребителски аватар
joro_zl
Контакти:

Мнениеот joro_zl » 14 апр 2009 11:29

Кокала доказа че не става!
Нито може да подреди отбора нито да направи свестна тактика!
Едва ли и Дуци е точния човек...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 14 апр 2009 11:44

За мача с локо не е трагедия от 1 мач, а напротив то показа в пълна сила трагедията от всички мачове. Не един път казах с Кокала ни чака мъка и така стана. Видя се с Локото, че не само обърка състава, но и обърка смяните. Дарко който се разхожда игра цял мач, върна Зе БЕК, пусна Хичо който меко казано не е във форма, и да не забравяме г-н Христов, който се мотат с топката, мек глезен, слаб удар, крие се влобще ДУПКА.
Та г-н Кокала ще ни мъчи, защото е перде и не му дреме какво мислят за него верните привърженици на Левски.

В ловеч ще има пак пуф паф пуф паф гол гол гол...

Върни се в “Архив”