Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
galder написа:Не помня за дузпа срещу Левски, но ще ви разкажа една случка. Преди 4 години Левски и Локо сф играят при резултат 1:0 . Грубо нарушение срещу играч на Локо в наказателното поле на сините. Съдия е Д. Димитров - Каубоя. Храбрия чернодрешко подминава опита за убийство и остава безмълвен. На следващия ден е викнат от съдийската комисия да дава обяснение защо е подпрял отбора от Подуене. Думите на грешника са следните "Виждам го, знам че е дузпа, но нещо ми стана и не я свирих" ... Няколко седмици по-късно Ст. Младенов прожектира видео, на което са показани поредица мачове в които червените са рязани, а сините подпирани. Беше привикан на Панчарево да гледа записа и Борето Александров, точно тогава той разказа за обяснението на Д.Д. и всички задружно се смяха, после пък Каубоя се разсърди че именно Александров разказал пред медиите частния им разговор. Така че не се учудвам че винаги на реферите "им става нещо" когато трябва да надуят свирката против сините. Докога ще продължава това безобразие само господ знае, чудя се и защо червените го назначиха на работа въпросния каубой, след като цялата му кариера е преминала под синьо надупване
galder написа:Не помня за дузпа срещу Левски, но ще ви разкажа една случка. Преди 4 години Левски и Локо сф играят при резултат 1:0 . Грубо нарушение срещу играч на Локо в наказателното поле на сините. Съдия е Д. Димитров - Каубоя. Храбрия чернодрешко подминава опита за убийство и остава безмълвен. На следващия ден е викнат от съдийската комисия да дава обяснение защо е подпрял отбора от Подуене. Думите на грешника са следните "Виждам го, знам че е дузпа, но нещо ми стана и не я свирих" ... Няколко седмици по-късно Ст. Младенов прожектира видео, на което са показани поредица мачове в които червените са рязани, а сините подпирани. Беше привикан на Панчарево да гледа записа и Борето Александров, точно тогава той разказа за обяснението не Д.Д. и всички задружно се смяха, после пък Каубоя се разсърди че именно Александров разказал пред медиите частния им разговор. Така че не се учудвам че винаги на реферите "им става нещо" когато трябва да надуят свирката против сините. Докога ще продължава това безобразие само господ знае, чудя се и защо червените го назначиха на работа въпросния каубой, след като цялата му кариера е преминала под синьо надупване
galder написа:...чудя се и защо червените го назначиха на работа въпросния каубой, след като цялата му кариера е преминала под синьо надупване
RedeviL написа:Ае ся оправдания, че не играли.То кво друго може да кажете след такъв резил - 0:3 от Локо Сф на вашия терен.Просто сте жалки.Поне замълчете като няма какво друго да кажете...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта