Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Дуци отвърна: Явно Велев не издържа на напрежението *

Мнениеот mike28 » 13 апр 2009 14:41

Дуци отвърна: Явно Велев не издържа на напрежението
Спряганият за заместник на Емил Велев в Левски Драголюб Симонович заяви, че никой от "синия" клуб досега не го е търсил. Симонович отвърна и на нападките на Кокала, който в интервю запита риторично "Кой е този Дуци? Не го познавам".

"Разбирам Емил Велев. Явно не издържа на напрежението. Иначе съм сигурен, че както аз го познавам, така и той мен ме познава", заяви Симонович в Актуално студио "Дерби".

"Досега никой от Левски не ме е търсил. Аз съм амбициозен човек и се стремя непрекъснато да се развивам. Амбицията ми е един ден да водя отбор в Шампионската лига - не само да вляза в групите, но и да изляза от тях", добави Дуци.

*Статията е взета от тук
Последна промяна от mike28 на 13 апр 2009 14:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот mike28 » 13 апр 2009 14:44

Aз вярвам, че Дуци е достатъчно амбициозен и знае как да подреди сините, друг е въпроса дали изобщо това ще се случи, ама след почти сигурната загуба в Ловеч, дори и това може да стане. Най- смешното е, че докато е давал пресконференция, са му задигнали джипа :lol:

vanko__82
Контакти:

Re: Какво е това ново чудо в Левски?

Мнениеот vanko__82 » 13 апр 2009 14:55

4etoh iz forumite den ili dva predi kraga 4e slaviq 6te pusne na Spartak .Litex na 4ernomorec oba4e Levski na Lokoto ni6to ne se spomenava6e .kade sa debeliq V stefanov i Drebnia Gri6a da govorqt za sadiite ne govorqt 6toto taka im e udobno .Abe Kokala trqbva da si hodi ina4e zagivate .
Последна промяна от Darina на 13 апр 2009 14:57, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?

Мнениеот DrAvalanche » 13 апр 2009 14:59

blue_zara написа:....едно име - Наско Сираков!!!

Да си дойдем на думата. Сега се замисли дали не е случайна слабата игра (да не кажа нещо друго) и последвалите медийни изяви на Сираков. Помисли дали няма прилика с един пролетен мач с Родопа през 2004 и смяната на Гочето, с един пролетен мач със Славия на Герена през 2003, когато си отиде Муслин? Припомни си и едно сафари през лятото на 2006, след като му бяха отказали да прави трансфери, но когато играехме предварителен кръг за ШЛ.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: ИСТИНАТА ЗА ВЕЛЕВ (КОКАЛА)

Мнениеот DrAvalanche » 13 апр 2009 15:12

Разбирам че всички много ни боли, но хайде да не прекаляваме с глупостите. Не може да кажеш за човек играл 18 години професионален футбол, а след това още 10 готини изкарал като треньор и помощник треньор, че не разбира нищо от футбол.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Какво е това ново чудо в Левски?

Мнениеот Neron » 13 апр 2009 15:15

GoingDown написа:
RedeviL написа:Ае ся оправдания, че не играли.То кво друго може да кажете след такъв резил - 0:3 от Локо Сф на вашия терен.Просто сте жалки.Поне замълчете като няма какво друго да кажете... :evil:

Левски отново ще се изправи като феникс от пепела чорбарче , при резултат 0 на 3 в 90 мин 10 000 пееха за Левски !Наистина пееха против борат и кокала но не и против футболистите !
А вие сте жалки драги другари !

Точно така.А не при 3:1 70 мин. айде групово АУТ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 апр 2009 15:19

DrAvalanche написа:Разбирам че всички много ни боли, но хайде да не прекаляваме с глупостите. Не може да кажеш за човек играл 18 години професионален футбол, а след това още 10 готини изкарал като треньор и помощник треньор, че не разбира нищо от футбол.

Всичко което го изброи досега не го прави добър треньор,но моето мнение е,че трябва да му се даде шанс с отбора ви! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 апр 2009 15:23

delqnski47 написа:
DrAvalanche написа:Разбирам че всички много ни боли, но хайде да не прекаляваме с глупостите. Не може да кажеш за човек играл 18 години професионален футбол, а след това още 10 готини изкарал като треньор и помощник треньор, че не разбира нищо от футбол.

Всичко което го изброи досега не го прави добър треньор,но моето мнение е,че трябва да му се даде шанс с отбора ви! ;)

Не съм казал че става за треньор, но твърдя че сигурно разбира нещо от футбол щом от 1981 си изкарва хляба покрай тази игра. В противовес на някои мнения, че нищо не разбирал. Според мен за да се прецени дали става за треньор, трябва да се измине един нормален цикъл - трансфери, подготовка, шампионат.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 апр 2009 15:27

simeon tzanev написа:Мисля, че всеки един привърженик на Левски, всеки един които следи българско първенство и гледа футбол може да оцени качествата на Кокала като треньор на Левски, а именно:

КРЪГЛА НУЛА

Нека ви приппомня няколко "ключови момента" и тактически указания, както и стартов състав на Левски от момента на поемането на Кокала:

1. Левски - Бате Борисов (реванш за ШЛ)
Всички си спомняме уникалния шанс за влизане в групите, както и това че Левски игра 45 мин с човек повече, но вместо да надиграят нищожния отбор на Бате, незнайно защо 2-рото полувреме беше най-слабото от това участие в Евротурнирите.
Безидейна игра, сбъркан стартов състав (Деко) и мн други, без мотивация, без хъс, а само на 1 гол разтояние.

2. Жилина - Левски
Прилично 1-во полувреме, въпреки, че нивото на Жилина е като на Ботев (Пд) или Беласица от АФГ.
Незнайно защо при резултат 1:1 отборът беше върнат назад да брани резултатът, вместо да се търси победа и почти сигурно класиране. Пак изобилстване на тактически грешки и стартов състав.

3. Левски - Жилина (реванш УЕФА 1:1)
Един от най-слабите мачове в Европа, с изключително предпазлива и страхлива тактика, без ясна идея за вкарване на гол и създаване на голова опасност. С включването на Давид Бистрон в стартовия състав, една БЕЗУМНА ГРЕШКА.

4. Левски - Литекс
Доминация на гостите първите 30-40 мин, индивидуално проблясване на Тиберканин и Тасевкси о 1:0 за Левски.
Червен картон наклонил везните към крайния победител в срещата, т.е. никакво виждане на треньора за крайния резултат.

5. Локо Сф - Левски
Изключително слаба игра на Левски, добро 1-во полувреме и много слабо 2-ро (факт, проявен и в други двубой на Левски).

6. ЦСКА - Левски
При алтернатива само за победа и скъсяване на дистанцията с ЦСКА, неоправдано предпазливо начало срещу доста слабия отбор на ЦСКА, съживяване през 2-рото пулувреме и гол на Гонзо.

7. Левски - Славия
Средно ниво мач, измъчена победа с 1:0 срещу отбор който е от най- посредствените в БГ.

8. Левски - Пирин
Измъчена победа, за пореден път.

9. Левски-Локо сф
Всички знаем трагедията в Левски в момента. Не знайно защо започване на двубоя с мн слабия Сърмов и Веско Минев като централен, при налличиеот на Милиев на скамейката.

Грешки при схемата и стартовия състав:

1. Прекфалифицирането на Веско Минев като Централен защитник, опорен халф.
2. Да Коща - пускането му изключително назад, в ролята на дефанзивен халф, мястот му е зад нападателя.
3. Георги Сърмов - мн слаба форма. по-добре да се пуска Гаджев.
4. Лусио Вагнер - изчерпан за Левски, време е за Веско Минев и окачане на бутонките на пирона.

Нито БАТЕ,нито Жилина са слаби отбори и не виждам защо ги подценяваш(ЦСКА може и да си били слаб отбор,но вие не бяхте по-силни от вас)Факта,че си мислите,че като си влезете ей така на готово в шампионската лига и като ви се падат ''слаби'' отбори и всичко ше е ОКЕЙ!Да ама не!Ако не беше това подценяване щяхте да си влезете най-спокойно в лигата!Но заради вашата немърливост и ПОДЦЕНЯВАНЕ до там се стигна:загуба от БАТЕ и след това от Жилина :!: А после ми говорете:''Ами ние сме играли четвърт финал за Уефа и сме влизали в групите на шампионската лига''Това е хубаво,даже наистина е прекрасно,но КАКВО ОТ ТОВА,при положение,че си изгърмяхте коефицента и всичките точки от четвърт финала и влизането в групите вече ги няма!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Стартов състав !

Мнениеот igor tomasic » 13 апр 2009 15:30

Ето така е моето виждане за състава. На вратата Гошо Петков . Защита - от дясно Живко Миланов , от ляво Веско Минев , в средата Рабех и Милиев.Халфова линия - от ляво Жо , от дясно Зе , в средата Гаджев , близо до нападателите Да Коща.Напред Тасевски и Гонзо!!!Останалите на , които бих разчитал са : Йовов-прави пропуски , но е и опитен,Хичо,Сърмов,Генев,Вагнер,Лъчо Балтанов ,Гошо Христов и може би Бистрон,и да не забравим Митрев.Тия Тиберканин,Деко и Бензукан - НЕ !!! Ще се радвам да видя и вашите предложения :P
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Върни се в “Архив”