Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stannn написа:Интересно как всички писната в един глас. Защо ли? Толкова ли сме страшни?
Alex написа:msm написа:Alex написа:ми платете си и всички простотии ще свършат
Вярваш ли си на това, което си написал. Простотията ходи по хората, и никога не свършва. И кусури се намират винаги когато искаш. Виж , ако говорим за интелект съобразителност и толерантност, то трябва да си го имаш в характера. Дай една причина за която Левски ( клуб, фенове и приближени медии ) са засегнати по-някакъв начин от това, че ЦСКА дължали пари на някого?
Първо, това за простотията, интелекта, съобразителността и толерантността за мен ли се отнасяше или си пишеш общи неща. Щото, ако беше за мен, да ме баннат от дега, да не ви развалям темата по-късно с епитети и т.н.
Второ, да вярвам си (ако си бяхте платили ДЪЛГОВЕТЕ, а не сметките, сега всички тези полемики нямаше съществуват.
Трето, справедливостта и законността се измерва по това дали Левски е ощетен?!?!?!?!??!?!?! Другите отбори права нямат ли? да си чувал за равенство пред институциите, за нелоялна конкуренция, за това, че можеш да вземеш едни футболисти, да не платиш НАВРЕМЕ и после да си върнеш парите с приходи евротурнири, които е нямало как да спечелиш без тия играчи, а са щели да отидат в друг клуб въпросните приходи. да знаеш колко играча разтрогнаха с Пирин (играчи, който струват пари)........ и тъй като вярвам, че ако спориш повече от пет минути с идиот, е възможно и той да прави същото, спирам....
Dani Kiki написа:stannn написа:Интересно как всички писната в един глас. Защо ли? Толкова ли сме страшни?
Не сте страшни, просто сте жалки лъжци. Завличате малките отбори, които и без това са на ръба на оцеляването.
L_Messi написа:По-добре се запитайте нормално ли е футболни хора от цялата страна да реват като магарета за неизплатени суми от страна на ЦСКА и чак след куп разправии, съдебни спорове и закани от БФС, хората от Титан да се сетят да плащат, като през цялото време твърдят, че всичко е наред и няма никакви проблеми![]()
Не е ли малко нагло от тяхна страна и по този начин ли си представяте, че трябва да действа един голям клуб?
goro_man написа:Бедни ми MAKIAVELI и вие заблудени фенове не разбрахте ли че да не платиш на някого и след това да вземеш футболист които е разтрогнал заради неплатени заплати е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ...Независимо от адвоката ти за хората оставаш убиец а както знаеш БФС прощава но историята не,след 15 години всички ще си спомнят че убихте Сливен и Пирин(последните 10 години всички стоиностни трансфери са ви от тези два отбора)а не че бяхте 16 точки пред Левски.Ако искате това да се промени молете се да започнете на чисто ако ли не прав ви път..
Имам един въпрос като сте толкова чисти КАДЕ Е ДУЧЕТО????Не забелязвате ли че дори него го е срам и се е скрил в миша дупка,ако греша кажете ми друг случаи 12 дни преди дерби мач да не се е обаждал(с което ми се издига в очите)....
Dani Kiki написа:stannn написа:Интересно как всички писната в един глас. Защо ли? Толкова ли сме страшни?
Не сте страшни, просто сте жалки лъжци. Завличате малките отбори, които и без това са на ръба на оцеляването.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта