Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове и т.н)

Мнениеот Ballancee » 12 фев 2011 10:06

Челси набеляза двама млади таланти
ИзображениеИзображение

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти ще се опита да привлече през летния трансферен прозорец крилото на Лил Еден Хазард и атакуващия футболист на Аякс Лоренсо Ебесилио.Договорът на Хазард с Лил изтича през лятото, когато той ще стане свободен играч. Към 20-годишния футболист има сериозен интерес от страна на Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед.19-годишният Ебесилио вече има записани пет мача за младежкия национален отбор на Холандия.В началото на своята кариера младокът имаше здравословни проблеми, но след редица медицински изследвания бе установено, че той няма порок на сърцето и може да продължи да играе.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 12 фев 2011 13:17

Азар му изтича договора 2014, не това лято и наистина има сериозни преговори между Челси и Лил. Мисля, че най-малко 25 млн. трябва да дадат за да го вземат.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 фев 2011 13:18

Шеф в Челси сменя Валдано в Реал (М)
Изображение

Сериозна рокада е напът да направи отборът на Реал (М). След като месеци наред тлее конфликт между спортния директор Хорхе Валдано и наставникът Жозе Моуриньо, в крайна сметка Специалния постави ултиматум пред Флорентино Перес един от двамата да си тръгне.
Жозе обаче явно не смята, че това има шанс да бъде самият той, тъй като според днешната испанска преса Моу е предложил вариант, който да замести Валдано. Това е Франк Арнесен, който в момента е директор в Челси. Според повечето информации обаче той почти сигурно напуска поста си след края на сезона. Моуриньо пази добри спомени от съвместната им работа. Освен това, Арнесен е смятан за един от най-големите откриватели на таланти в Европа. Именно това кара и Ман Сити да поглеждат към него.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 фев 2011 13:36

[center]Младежи:Челси-Барнзли 2:1[/center]

[center]С два гола на Джош Макекран и Натаниел Чалоба Челси победи Барнзли.[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Челси (4-2-3-1): Блекман ,Кейн ,Папое,Чалоба,Дийн-Конте ,Клифърд,Савил ,Макекран , Девин (Афане 89'), Лалкович ,Ндити (Роджърс 75').[/center]

Потребителски аватар
Branco Ivanovich
Контакти:

Мнениеот Branco Ivanovich » 12 фев 2011 16:02

Браво, само така !!! Новини за победи на младежите ни, качили ме развеселяват повече и от гръмките трансфери на Челси. Видях репортаж на головете и останах с впечатлението, че Макекран е един не по-слаб играч от този възхвален Уилшър. Толкова се надявам да се наложи в играта ни следващата година и някой ден, може би да вземе и капитанската лента !!!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 12 фев 2011 17:23

МАЧЪТ Е БИЛ ЗА КУПАТА НА ФУТБОЛНАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА МЛАДЕЖИ. Моля давайте повече инфо,за да не се налага оспамването на форума с постването на една и съща новина 20 пъти !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 12 фев 2011 17:56

Оф, пак всички бият...Май няма и в топ 4 да влезем, така като гледам, всички са в форма, само ние се дъним постоянно...

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 12 фев 2011 18:00

Frankie Lampard написа:Оф, пак всички бият...Май няма и в топ 4 да влезем, така като гледам, всички са в форма, само ние се дъним постоянно...

И кой е толкова във форма ? Арсенал,че бият последния или Ман Ю,които излъгаха Сити ? Тотнъм ги чакам после да паднат :twisted:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 12 фев 2011 18:11

Не ми се вярва...И Х да направят ще съм доволен,ама ...

Ако Анчелоти пусне малоумната схема няма да бием и Фулъм и сбогом топ 4... :(

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 12 фев 2011 18:19

Frankie Lampard написа:Не ми се вярва...И Х да направят ще съм доволен,ама ...

Ако Анчелоти пусне малоумната схема няма да бием и Фулъм и сбогом топ 4... :(

Ми поне според мен се видя,че или трябва на терена да е Дрогба или Анелка (естествено до Торес ;) ) ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Архив”