Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vlade
Контакти:

Re: Въпроси без отговори !

Мнениеот vlade » 11 апр 2009 22:17

Днес,две години по-късно отговора на този въпрос беше даден - неадекватните решения на г-н Тодор Батков доведоха до резила който

добро утро , някой ден ще се отървете ( босовете са проблем на всички отбори ) но , повече ме кефи подписа ти незнам , к'во чакаш :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 11 апр 2009 22:18

Прочетох цялото ти мнение и в него личи, че наистина има много болка в теб. Левски изглеждаше сигурен шампион, НО Локо сф ги изненада неприятно. лично за мене Локо сф днес дадоха сериозна заявка за титлата - както преди 2 години, но по-силно. За ЦСКА се надявам тази формула със Сливен да не се окаже вярна, защото ще е много жалко не само за тях, ами и за целия БГ футбол. Въпреки, че разликата е доста съществена между 1вия и 5тия - 10точки(слагам резонна победа на ЧМ над Локо Пд) мисля, че до края на първенството и 5те отбора имат шансове за титла. Левски са длъжни на 1000% да се хвърлят срещу Ловеч, но това ще бъде много трудно, с оглед на добрата игра на ловчанлии в последните срещи.
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот The deacon » 11 апр 2009 22:21

Много ме боли...защото обичам .....Левски!!!! Зная, че много хора след този мач (Левски -Локо) ще донесат от девет планини вода!!! Зная, че в българската действителност отобора на цдна е новия стар шампион!!! Не, че нещо ще направят в турнирите - с тази игра и и те ще се издънят, но откато се помня не сме губили на Герена с 0:3!!!! Видях отбор, който игра без хъс, без задължителната спортна злоба!!! Ако са решили, че не им се играе, нека да си го кажат!!! Ние пак ще си обичаме отбора!!! По-добре сезона да го завършат юношите на клуба - след една година ще бъдат най-добрите!!! Стига с разни мароканци, бразличета и псевдо-легенди!!! Време е Ганьо да го отпише този сезон и да гради отбор за следващият!!! Не са ни виновни съдиите!!! Нека да спрем с умрели декларации и да започнем да играем - истински!!!

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 11 апр 2009 22:21

От трите отбора с мразени шевове само ние(ЦСКА) си го махнахме ....пожелавам го и на Левски и на Ботев!!!
YNWA!

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 11 апр 2009 22:24

Не злобея ,затова че Левски е загубил мач на Герена.И защо трябва да злобея...Проблема е в самозадоволството ,в манията за величие-усещането ,че притежаваш нещо велико и го държиш в ръцете си.Това те кара да се държиш надменно и високопарни думи да се леят от устата ти...Всичко това те заслепява и те кара да не виждаш истината и да не усещаш вонята.Помнете лицето Ал. Томов!Вижте какви ги върши в Пловдив лицето Христолов!
Та за какво е нужно някой до злобее...???
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 апр 2009 22:26

neoje написа:От трите отбора с мразени шевове само ние(ЦСКА) си го махнахме ....пожелавам го и на Левски и на Ботев!!!

Мерси ! Аз го пожелавам на целия Български футбол,начело със Селския и Батков ! А Томов в затвор...уникален мошеник !
Изображение

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?

Мнениеот NO MERCY » 11 апр 2009 22:31

кои трениьори са свободни във момента,и кой може да застане на кормилото на левски?

itelim
Контакти:

Re: Горе главите!

Мнениеот itelim » 11 апр 2009 22:33

Kobra666 написа:
itelim написа:Мислех да пусна тема от сорта "Аутодафе или сериозен размисъл", но заглавието на тази тема ми хареса , ясно е,че няма да си гориме членските карти, греди също нама да режеме. Подкрепяхме отбора до края. Сигурно е - обичаме "Левски".
Но, уви едно е ясно - днес ни биха, при това лошо, сините не са падали на Герена с такъв резултат от 18 септември 1974 г. от "Дожа Уйпещ". И тогава и днес можехме до поднем с повече, а и да сведем разликата до 1 гол. Да, но бяхме надиграни по всички показатели! Това е лошото, "Лъсна дупето" и за съжаление, това не е моментна снимка, по-скоро тенденция от началото на сезона. Горе главите - да, моята винаги е горе, защотото съм от "Левски", но след днешният мач ми е доста трудно!!!
П.П. Честито на "Локомотив", за статистиката - това е втората им победа с разлика от три гола, първата е 1952 г. отново с 3:0.

Като гледам как се джаска топката безцелно напред без никаква идея , как от 11 човека 1 Бензукан , Гонзо и Гошо Петков се раздават , а другите се разхождат, как публиката пее цял мач , но те си остават все същите бездушни некадърници / начело с треньора/ няма начин главата ми да е вдигната в 80-тата минута :)

Със сигурност съм доста по-възрастен от теб, но и аз такава мъка не съм гледал скоро!

botev

Мнениеот botev » 11 апр 2009 22:39

Чета тук коментарите и се чудя,само в българия левски и цска не могат да загубят мач,ми гледайте кво става в другите държави бе никой не прави трагедий от една пък и повече загуби дори.байерн ги бие кой къдет ги фане те викат споко нормално е не сменят треньора, а за ръководство да не говорим,ман юн загубиха два пъти подред е как никой нищо не каза няма вой няма нищо,милан изостава на не знам колко точки от интер направиха сума ти загуби няма и вопъл хората си работят.Тука като паднат евроидидотите и чорбата и се почва истерий,оставки коментари аама кой от кой по трагични кой знае какво толкова е станало,Абе научете се ,че в нормалния футбол освен ,че се печелят мачове се и губят бе ква е тая българска ивратеност 30 мача 30 победи,и кат паднат ужас кво станло ами нали всички играят една и съща игра футбол един път ще биеш друг път ще паднеш и така за тва е игра това.ай стига от мен че........

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 11 апр 2009 22:39

Аз съм от ЦСКА и обикновено си гледам моя отбор, но смятам, че за да има силно БГ първенство, и ЦСКА, и Левски трябва да са силни. Според мен Стоилов беше отличен млад специалист, който беше махнат заради глупостите на Батков. Наско Сираков никога не съм го харесвал, но не мога да отрека, че е добър мотиватор. Хора като Батков, Томов и Христолов са бич за футбола в България. Не може такива отбори да стават за посмешище, независимо дали в БГ или в Европа. Пожелавам ви да се отървете от некадърните ръководители и отново да станете добър отбор. Искам титлата за ЦСКА, но я искам срещу достойни конкуренти (да не се обиждат феновете на Локо СФ и Черно Море).Така че успех и дано БГ футбола върви нагоре.

Върни се в “Архив”