добро утро , някой ден ще се отървете ( босовете са проблем на всички отбори ) но , повече ме кефи подписа ти незнам , к'во чакаш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
neoje написа:От трите отбора с мразени шевове само ние(ЦСКА) си го махнахме ....пожелавам го и на Левски и на Ботев!!!
Kobra666 написа:itelim написа:Мислех да пусна тема от сорта "Аутодафе или сериозен размисъл", но заглавието на тази тема ми хареса , ясно е,че няма да си гориме членските карти, греди също нама да режеме. Подкрепяхме отбора до края. Сигурно е - обичаме "Левски".
Но, уви едно е ясно - днес ни биха, при това лошо, сините не са падали на Герена с такъв резултат от 18 септември 1974 г. от "Дожа Уйпещ". И тогава и днес можехме до поднем с повече, а и да сведем разликата до 1 гол. Да, но бяхме надиграни по всички показатели! Това е лошото, "Лъсна дупето" и за съжаление, това не е моментна снимка, по-скоро тенденция от началото на сезона. Горе главите - да, моята винаги е горе, защотото съм от "Левски", но след днешният мач ми е доста трудно!!!
П.П. Честито на "Локомотив", за статистиката - това е втората им победа с разлика от три гола, първата е 1952 г. отново с 3:0.
Като гледам как се джаска топката безцелно напред без никаква идея , как от 11 човека 1 Бензукан , Гонзо и Гошо Петков се раздават , а другите се разхождат, как публиката пее цял мач , но те си остават все същите бездушни некадърници / начело с треньора/ няма начин главата ми да е вдигната в 80-тата минута
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта