Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!
ЛеWCки ляга на Локото,че после Локото да даде на ЦСКА.Бахти уреденото първенство.Томето да оплюва пак Лупи и съдиите там е вината!
Re: УНИКАЛЕН КАМБУРОВ ВЗРИВИ ГЕРЕНА
thebully написа:да видим Борат какво ще приказва сега-пак съдията ли ще е виновенПЪЛНИ СМЕШНИЦИ СТЕ ВИЖТЕ СИ ОТБОРА КАКВО ИГРАЕ А ПОСЛЕ МУЧЕТЕ-ПОЗДРАВИ ОТ ЗЕЛЕНА ВАРНА-ЧЕРНО МОРЕ 1913
Ще се изсули като пръдня от гащи без да каже нищо (ако е на стадиона). Ако не присъства, няма да се покаже пред медиите поне 2 седмици. Винаги така прави бай ви Ганя.
shammi написа:Абе незнам Велев ли е виновен и какво става, но и доста парички са дадени в това първенство. Че има заговор има и сега единствения шанс ни е да се разберем с Литекс да се хвърлят на ЦСКА и да ги бият, а ние да им "обещаем" купата. Иначе нямаме шанс да се преборим за първенството.
хахахах стига с тез заговори бе вие не сте добре ... я си вижте отбора ... вие говедата ме кефите в някакъв ваш свят живеете и сте непобедими ... божееее
Re: Кой е сульо и кой е пульо ?
galder написа:Отговор на Гонзо, помолен да коментира заканите на М. Камбуров че отиват на Герена за победа: "Ами то Сульо и пульо вече взеха да ни се канят да ни бият, нека заповядат"
Кажете сега кой е Сульо, кой е Пульо
остави те тез нещастните говеда са непобедими ... никой не може да ги бие ...
взехме им точка предния кръг чак държавна конспирация видяха заговори ... и т.н ...

blueforever написа:Тоя тотално не може 5 футболиста да нареди.Времето му мина....изложи се!
ВЕЛЕВ-ЧАО!!!
А на грухтящите изчадия не бързайте да се радвате...ония със супата скоро ще ви я даде да я подухате!!!
долу ръцете от "Кокала"

кой ще духа супа в "А" група ?! виж ми подписа!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Съгласен съм, че ни трябва друг треньор, но е факт, че и днес не ни е ден. Какво да се прави, има и слаби мачове. Ня'а Левски, ня'а Манчестър, ня'а Реал, всеки отбор има слаби мачове. Само ЦСКА бият наред (още му се чудя на Фъргюсън, как не го е срам, че не си отстъпва мястото на треньорите на червените).
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
cTbHuTo написа:shammi написа:Абе незнам Велев ли е виновен и какво става, но и доста парички са дадени в това първенство. Че има заговор има и сега единствения шанс ни е да се разберем с Литекс да се хвърлят на ЦСКА и да ги бият, а ние да им "обещаем" купата. Иначе нямаме шанс да се преборим за първенството.
хахахах стига с тез заговори бе вие не сте добре ... я си вижте отбора ... вие говедата ме кефите в някакъв ваш свят живеете и сте непобедими ... божееее
Сега следващият кръг като ви надупчат 5 Локото ще се смея от сърце.И да станете 5ти ви пожелавам в което не се съмнявам.Щом този куц отбор на Левски ви надигра на Тича какво да кажа за Локото.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- POPCORN
- Контакти:
левски продаде титлата това е заговора

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
0007 написа:cTbHuTo написа:shammi написа:Абе незнам Велев ли е виновен и какво става, но и доста парички са дадени в това първенство. Че има заговор има и сега единствения шанс ни е да се разберем с Литекс да се хвърлят на ЦСКА и да ги бият, а ние да им "обещаем" купата. Иначе нямаме шанс да се преборим за първенството.
Сега следващият кръг като ви надупчат 5 Локото ще се смея от сърце.И да станете 5ти ви пожелавам в което не се съмнявам.Щом този куц отбор на Левски ви надигра на Тича какво да кажа за Локото.
хахахаха надигра ли ни .. ти някой др мач си гледал май ... с кво ни надигра един удар на бижутера с това ли ? хахаха
а за 5 ... квото стане живи и здрави да сме ама няма да плачем като вас чак държавата да намесим ... слушайте го ония мустакат селяк ...