Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: левски и по добрата програма до края
Левски е по-класниа отбор,това неможе да се отрича.Аз симпатизирам на ЦСКА,но сравнете отборите по-звена,ЦСКА са по-добри само в защитниа вал. в средата имаме един Янчев -другото е палнежи . Някой знаели нещо за Манчев ?
angulo написа:Левски е по-класниа отбор,това неможе да се отрича.Аз симпатизирам на ЦСКА,но сравнете отборите по-звена,ЦСКА са по-добри само в защитниа вал. в средата имаме един Янчев -другото е палнежи . Някой знаели нещо за Манчев ?
хахахах пич много си зле...пълнежи не ме карай да псувам, нещо което не съм правил в този форум...

Относно програмата, определено тази на Цска е по-трудна...
Re: Момиров обеща на Левски да няма Фалшиви свирки
Еи пес гъзът ти мириса дузпата беше чиста а Момиров обеща да подпират отбора на БАЙ ГАНЬО защото има келепир в тази работа.
не е важна програмата а играта на отборите.
Re: Момиров обеща на Левски да няма Фалшиви свирки
Аз пък искам истинска свирка от футболните съдии! Свирка със топче естествено!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Re: Левски - Локо София 0:2
левски-локомотив софия 0:1
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
- WestCoast2
- Контакти:
Левски - Локо София 1:1
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
0:1 с гол в 89-тата миннута 

ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
gstyle777 написа:Вашите прогнози?
това че славия минаха през вас не е нужно са си изкарваш комплексите и да правиш излишни кафги ...имам 2 прогнози едната е че целия сайт ще минем през м*****а ти а другата е че Левски ще бие с 2-3 гола разлика
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!