Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: истината за цска

Мнениеот child in time » 10 апр 2009 12:58

Петък е! Я пийте по едно и спрете с архаизмите !!! Имате славни страници в историята има и такива с които да не се гордеете! Историята както знаете е като сутиена и двете изопачават истината! Наздраве! Не на глупостта!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

koi4i

Мнениеот koi4i » 10 апр 2009 13:00

Old_death ти си рядко тъп ... Та повече от половина неща,които си написал важат и за вас,а на другите не си бил свидетел и неможеш да говориш ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 10 апр 2009 13:05

london_hools написа:dobre kazano LUBO.LEVSKI pak e sam sre6tu vsi4ki,no taka sme nai-silni :!: Az sam siguren,4e tazi godina 6te stanem shampioni :) SAMO LEVSKI OLE

Най паче срещу себеси,тази приказка я знаем за кой ли път :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

LUBO7811
Контакти:

Мнениеот LUBO7811 » 10 апр 2009 13:12

абе искам да питам кои отбор в бг. ползва 3 бази армията пан4арево знамето никои само цска и това ако не привилегия здраве му кажи другите се мъ4ат с един терен а те 3 бази

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Мнениеот fen fen » 10 апр 2009 13:16

Развихрилата се престрелка тук само потвърждава думите ми от по-горе: един дол дренки сте е левскари и цесекари.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 апр 2009 13:16

Ново мнениеот koi4i на 10 Апр 2009 13:00
Old_death ти си рядко тъп ... Та повече от половина неща,които си написал важат и за вас,а на другите не си бил свидетел и неможеш да говориш ...

Нямам спомени да съм ти давал пълномощно да удостоветяваш колко тъп съм.Съдейки по поустът ти май си се опитал да си направиш характеристика :lol: Не зная кога си раждан,но за разлика от тебе съм бил свидетел на по голяма част от събитията,описани в публикациите ми.В едно нещо си прав.Не бива да се гледа треската в чуждото око,без да се види гредата в своето.Това го обясни на на авторът на темата.В предишният си поуст се помъчих да обясня защо си позволих да публикувам тия работи,но явно не си се помъчил в яда си да се взреш в причините за реакцията ми.И преди това съм спорял с тебе,за това не смятам,че ще науча нещо ново освен обиди,ругатни и други подобни!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

koi4i

Мнениеот koi4i » 10 апр 2009 13:22

Ами тогава за кво му отговаряш на автора на темата след като според теб темата е безмислена?Се ще се намери някой да отвори ... А относно 30-те точки за нас аз мога да ти изровя от нета 30 за вас така че ... няма смисъл просто ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 апр 2009 13:32

хехе тука и едните и другите ни лук яли ни лук мирисали :D .И двата отобора сте едни мамини синчета по цял ден само ревете и се жалвате на този и на онзи за щяло и нещяло,аре дръжте се малко по мъжки бе ревлювци.

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Мнениеот fen fen » 10 апр 2009 13:34

Абсолютно! Един дол дренки са и двата отбора ... най-подпомагани и подрепяни в цялата история и най-много реват.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 10 апр 2009 13:36

child in time написа:Петък е! Я пийте по едно и спрете с архаизмите !!! Имате славни страници в историята има и такива с които да не се гордеете! Историята както знаете е като сутиена и двете изопачават истината! Наздраве! Не на глупостта!

Нещо по лесно за Петък следобед!
:D :D :D
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Архив”