Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
george_speed75 написа:На теория В момента Левски е по добър.Имаме най-добрият нападател и ляво крило в А група.Гриин и Гаджев не могат изобщо да се сравняват с халфовата линия на ЦСКА.Единственото с което ни превъзхождат червените, е защитата.Имаме по добър вратар.След заминаването на Мболи ,те все едно са с 10 човека.С тази атака ще им вкараме минимум 3 гола.
Сашо Александров написа:george_speed75 написа:На теория В момента Левски е по добър.Имаме най-добрият нападател и ляво крило в А група.Гриин и Гаджев не могат изобщо да се сравняват с халфовата линия на ЦСКА.Единственото с което ни превъзхождат червените, е защитата.Имаме по добър вратар.След заминаването на Мболи ,те все едно са с 10 човека.С тази атака ще им вкараме минимум 3 гола.
Само ми кажи един защитник на цска, който е по-добър от този на ЛЕВСКИ, че не се сещам нещо. : )))
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:Сашо Александров написа:george_speed75 написа:На теория В момента Левски е по добър.Имаме най-добрият нападател и ляво крило в А група.Гриин и Гаджев не могат изобщо да се сравняват с халфовата линия на ЦСКА.Единственото с което ни превъзхождат червените, е защитата.Имаме по добър вратар.След заминаването на Мболи ,те все едно са с 10 човека.С тази атака ще им вкараме минимум 3 гола.
Само ми кажи един защитник на цска, който е по-добър от този на ЛЕВСКИ, че не се сещам нещо. : )))
Акуаро е доста качествен защитник според мен, за сметка на нашия ИИ5.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта