Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nikolay_nikolov
Контакти:

Re: Фен тема за Луис Суарес

Мнениеот nikolay_nikolov » 03 фев 2011 20:34

Наполеон или Юда, избери сам

А това е едно мнение за продажника Торес
http://www.brigadasport.eu/index.php?op ... comment-24

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 03 фев 2011 20:52

Пичове, поне тук не търсете под вола теленце :!:
Суарес - един от младите и най-перспективни нападатели в света, верно, че холандското първенство не носи кой знае к'ви точки при определяне на Златни топки & обувки, но показателите на т'ва момче са впечатляващи. А и Ередивизе си е люпилня на огромен брой (меко казано) добри футболисти. А за Аякс всеки знае, че е лидер във ваденето на феномени.
Така че, каквото и да се каже за Луис Суарес - все ще е недостатъчно, аз се радвам, че притежаме това бижу и дано се влее в отбора ни. Ще му е трудно, ще бъде ритан, ще рита и ще вкарва голове (дай боже - много), ще получава картони, но се надявам да бъде обичан от 12-я играч на Ливърпул - "Коп" и Анфийлд. Нека не форсираме очакванията си от уругвайския диамант, ще му е нужна адаптация все пак.

СТАНКО, респект за първия ти пост по темата, призовавам за нормално отношение между нас, форумистите !!!
Последна промяна от Mighty Reds на 03 фев 2011 20:53, променено общо 1 път.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 03 фев 2011 20:52

Жалкото в случая на Торес е не това, че смени Ливърпул с Челси, а това че изтърпя американците и Рафа Бенитес, и когато всичко около отбора се изчисти.. той се изнесе. Ако го беше направил преди 6 месеца, надали упреците срещу него щяха да бъдат толкова много :roll:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 фев 2011 21:05

Прекрасен играч, техничен , упорти - нямам думи. Много се радвах като вкара гол вчера :)

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 03 фев 2011 21:16

Много ме кефи тоя,още от първите му мачове за Аякс знаеш,че ще стане голям футболист!
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 фев 2011 21:16

t0bl3ro_bg написа:Прекрасен играч, техничен , упорти - нямам думи. Много се радвах като вкара гол вчера :)

На мен даже ми се насълзиха очите от кеф, когато Суарес вкара. ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: ФЕН ТЕМА ЗА ЛУИС СУАРЕС

Мнениеот liverpool96 » 03 фев 2011 21:23

CTAHKO написа:Страхотен футболист :!: Универсален офанзивен играч,който може да играе както по двете крила,а така също и като подържащ нападател,както и на върха на атаката.Вкарва много ,а така също и изработва много голове.Следя му изявите от две години насам и ми беше много интересно кой и кога ще го вземе.А за миналия сезон има 50 гола от около 50 мача за Аякс.Така че всичко положително казано за него,няма да е преувеличено.Единствения му недостатък е ,че си изкарва много и много глупави картони.Остава единствено да се приспособи към английския футбол,да се сработи със съотборниците си и да започне да радва феновете на Ливърпул.Няма да се очудя ако се впише по-добре в състава и вкарва и изработва повече голове дори и от Торес.

Благодаря за топлите думи, които отправяш към наш футболист, макар и да си фен на Челси. Чудно ми е защо някои фенове на Ливърпул непрестанно споменават, че Торес бил предател, бил едиси какъв, еми не е така ... щеше да е предател ако беше преминал в Евертън или най-вече в Манчестър Юнайтед. Аз напълно подкрепих решението на Торес и не съм казал нищо лошо против него след напускането му (дори го бях написал във форума на Челси :) ).

По темата : Именно всички качества, които изброихте, ме карат той да ми бъде любимец и идол, невероятен играч, просто нямам думи. Всяка хубава дума за него няма да бъде преувеличение, тъй като в дебютния си мач той накара феновете да станат на крака и аплодират горещо. И си имайте напредвид, че е бил наказан да не играе 7 мача, нито е направил поне 1 тренировка с отбора, нито нищо ... талант :)

6omba
Контакти:

Мнениеот 6omba » 03 фев 2011 21:25

Вчера на мача по нищо не отстъпваше на Торес. Дори смея да кажа че го превъзхожда в някой отношения. Техниката му е много добра и по-добра от тази Торес. Дава много добри и меки пасове, а не като Торес да се лакуми и да губи топката и подаването да е рядкост. По невероятен начин се измъкна от защитата при гола, точно като Торес. Преудоля вратаря добре, което е още един плюс. Завършващия удър не бе добър, но всеки има късмет по някога. В един момент показа, че умее да стреля и технично. Физиката му също е много впечатляваща. Като цяло много добър футболист със светло бъдеще в Ливърпул. Очаквам в следващите 10 мача поне 4-5 гола от него. Наречето го предчувствие, но си мисля, че Торес няма да ни липсва. Да не забравяме и Керъл, който е считан за талант и се очаква да излезе много добър играч. :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 фев 2011 21:31

6omba написа:Вчера на мача по нищо не отстъпваше на Торес. Дори смея да кажа че го превъзхожда в някой отношения. Техниката му е много добра и по-добра от тази Торес. Дава много добри и меки пасове, а не като Торес да се лакуми и да губи топката и подаването да е рядкост. По невероятен начин се измъкна от защитата при гола, точно като Торес. Преудоля вратаря добре, което е още един плюс. Завършващия удър не бе добър, но всеки има късмет по някога. В един момент показа, че умее да стреля и технично. Физиката му също е много впечатляваща. Като цяло много добър футболист със светло бъдеще в Ливърпул. Очаквам в следващите 10 мача поне 4-5 гола от него. Наречето го предчувствие, но си мисля, че Торес няма да ни липсва. Да не забравяме и Керъл, който е считан за талант и се очаква да излезе много добър играч. :)

Суарес е голям играч. На 4 или 5 пъти излизаше зад гърба на играчите на Стоук Сити и си отнемаше топката. Това Торес не го правеше особено през този сезон. На него не му пукаше, просто искаше топката на крак. А Суарес е отборен играч. И айде да спрем да говорим за Торес. ;)

6omba
Контакти:

Мнениеот 6omba » 03 фев 2011 21:43

Liverpool forever_95 написа:
6omba написа:Вчера на мача по нищо не отстъпваше на Торес. Дори смея да кажа че го превъзхожда в някой отношения. Техниката му е много добра и по-добра от тази Торес. Дава много добри и меки пасове, а не като Торес да се лакуми и да губи топката и подаването да е рядкост. По невероятен начин се измъкна от защитата при гола, точно като Торес. Преудоля вратаря добре, което е още един плюс. Завършващия удър не бе добър, но всеки има късмет по някога. В един момент показа, че умее да стреля и технично. Физиката му също е много впечатляваща. Като цяло много добър футболист със светло бъдеще в Ливърпул. Очаквам в следващите 10 мача поне 4-5 гола от него. Наречето го предчувствие, но си мисля, че Торес няма да ни липсва. Да не забравяме и Керъл, който е считан за талант и се очаква да излезе много добър играч. :)

Суарес е голям играч. На 4 или 5 пъти излизаше зад гърба на играчите на Стоук Сити и си отнемаше топката. Това Торес не го правеше особено през този сезон. На него не му пукаше, просто искаше топката на крак. А Суарес е отборен играч. И айде да спрем да говорим за Торес. ;)

Най-добре да спрем, но би трябвало да го сравним за да знаем загубите ако изобщо има такива. Иначе Суарес трябва да вкара едни 7-8 гола до края на сезона. Керъл трябва да направи своя дебют и тогава ще си кажа мнението за него, но имам чувството, че и той няма да излезе лош футболист. Реакцията на Анфилд, когато Суарез стана да се разгрява беше просто уникална. Не знам, но в другите агитки когато футболист вкара гол не е такава. :)

Върни се в “Архив”