ЦСКА - Сливнишки герой (контрола)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: ЦСКА - Сливнишки герой (контрола)

Мнениеот Avenger » 25 ное 2010 09:06

cska-1948 написа:Пичове обеснете ми къде гледахте мача или и вие като мен го следяхте чрез gong.bg

;)

в спортала ви бяха пуснали мача
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 25 ное 2010 16:33

Бях на мача с Сливнишки герой и бях потресен от вида да Армията. Явно Титан ни хвърлят прах в очите, че пролетта ще играем там. Трябва им магическа пръчица за да го направят. Терена, който беше един от най-добрите в България години наред сега е като блато. Червените седалки са избледнели, но само тези, които не са счупени. Пистата е разръфана на хиляди места, търкалят се боклуци. Мислех, че ще изчакат поне няколко години сьоръжението да стане опасно и да направят на негова място нещо друго, но както е тръгнало след зимата разрухата ще е пълна. Тогава някой ще надигне глас, че Армията е опасна за хората, грози парка и трябва да се разруши в името на столичани. Ще се извадят пари и мястото ще стане нов овеселителен център за милиони. Ето до тук ни докараха умните шефове от Титан, срещу тази разруха трябва да се протестира. Разберете отбор без стадион е обречен. Сигурен съм, че мачовете с Черноморец и Калиакра щяхме да ги вземем на Армията.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2010 19:31

Уникален терен!!Браво!!! :evil: :evil:
redpride-какъв протест бе- стига глупости!!!Отбора върви-трябва да се подкрепя!!Титан си взех апоука и редят умно след умно решение-въобще идилия!!! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2010 19:41

cska_90 написа:Уникален терен!!Браво!!! :evil: :evil:
redpride-какъв протест бе- стига глупости!!!Отбора върви-трябва да се подкрепя!!Титан си взех апоука и редят умно след умно решение-въобще идилия!!! :lol: :lol: :lol:

Още няма новини за новия собственик, кажи как вървят нещата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 ное 2010 19:47

redpride написа:Бях на мача с Сливнишки герой и бях потресен от вида да Армията. Явно Титан ни хвърлят прах в очите, че пролетта ще играем там. Трябва им магическа пръчица за да го направят. Терена, който беше един от най-добрите в България години наред сега е като блато. Червените седалки са избледнели, но само тези, които не са счупени. Пистата е разръфана на хиляди места, търкалят се боклуци. Мислех, че ще изчакат поне няколко години сьоръжението да стане опасно и да направят на негова място нещо друго, но както е тръгнало след зимата разрухата ще е пълна. Тогава някой ще надигне глас, че Армията е опасна за хората, грози парка и трябва да се разруши в името на столичани. Ще се извадят пари и мястото ще стане нов овеселителен център за милиони. Ето до тук ни докараха умните шефове от Титан, срещу тази разруха трябва да се протестира. Разберете отбор без стадион е обречен. Сигурен съм, че мачовете с Черноморец и Калиакра щяхме да ги вземем на Армията.

Аз ли бъркам, или имаше предписание от Столична община (комисията, която инспектира стадионите в София), че на БА не трябва да се провеждат спортни състезания, без значение дали са контролни или официални.Ако състоянието на козирката е наистина толкова тревожно, трябва ли да стане нещастен случай, за да се осъзнае това.Всъщност каква беше целта на тази контрола в края на сезона?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 02 фев 2011 13:05

Архив :arrow:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”