cska-1948 написа:Пичове обеснете ми къде гледахте мача или и вие като мен го следяхте чрез gong.bg
в спортала ви бяха пуснали мача
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cska-1948 написа:Пичове обеснете ми къде гледахте мача или и вие като мен го следяхте чрез gong.bg
cska_90 написа:Уникален терен!!Браво!!!![]()
redpride-какъв протест бе- стига глупости!!!Отбора върви-трябва да се подкрепя!!Титан си взех апоука и редят умно след умно решение-въобще идилия!!!![]()
![]()
redpride написа:Бях на мача с Сливнишки герой и бях потресен от вида да Армията. Явно Титан ни хвърлят прах в очите, че пролетта ще играем там. Трябва им магическа пръчица за да го направят. Терена, който беше един от най-добрите в България години наред сега е като блато. Червените седалки са избледнели, но само тези, които не са счупени. Пистата е разръфана на хиляди места, търкалят се боклуци. Мислех, че ще изчакат поне няколко години сьоръжението да стане опасно и да направят на негова място нещо друго, но както е тръгнало след зимата разрухата ще е пълна. Тогава някой ще надигне глас, че Армията е опасна за хората, грози парка и трябва да се разруши в името на столичани. Ще се извадят пари и мястото ще стане нов овеселителен център за милиони. Ето до тук ни докараха умните шефове от Титан, срещу тази разруха трябва да се протестира. Разберете отбор без стадион е обречен. Сигурен съм, че мачовете с Черноморец и Калиакра щяхме да ги вземем на Армията.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта