Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
Re: Усетиха се...
Ааа ,малко са ,по добре ми звучат 100 000.А ако го изпочупят нашите ще има още наказания и пак ще трябва да се игра е на чужд терен.Познаи тогава кой ще даде на СЕЛЮНДЖЪР стадион.
- Canaries front
- Контакти:
това ще е доста тъпо ,да се изпочупи националния стадион заради Селския.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Re: Боби Димитров: Ботев е в будна кома
bobi prodaljava voinata s selskia dosega nikoi ne beshe go napadal taka smelo.bobi blagodarim ti za tova koeto pravish,zavinagi edin ot nas
Абе Майна кой ще ви пусне да чупите нац. стадион вие се помислихте за голяма работа. Ебати пубертетското мислене.
РЕСПЕКТ ЗА БОБИ 

STENLI написа:РЕСПЕКТ ЗА БОБИ
чак пък респект

а аз не се сещам за друг които деиства срещу д.х.
-
- Контакти:
То па един стадион... Бахти националния.. Пълен ташак е.
Ами явно с това дразни някои "ботевисти" тук - че единствен от бившите футболисти започна и продължава войната с мъстията от Крумово.Даже и Марин Бакалов се покри някъде,да не говорим че никой от другите не опитва да се включи поне.Браво на Боби!

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- bai Momchil
- Контакти:
galder написа:Абе Боби Димитров не яде ли бял хляб при Христолов? Само преди 3-4 месеца цоцаше по 3000 лв. заплата (без бонусите) и плейбойстваше из яките дискотеки, а сега реве и води дела срещу човека, който го сложи изпълнителен директор с нулевия му опит като такъв. Те и от Левски ги отпратиха поради некадърност като футболист, ама това вече е върха на тъпотията му. Мисля че и Б.Д. има голяма заслуга канарчетата да са в това положение в момента
Кво прави Боби в личният си живот си е негова работа. Ако иска ще ебе манекенки, ако иска ще се пляка с падрали, тва теб не те засяга. Колко пари е взимал също не е твоя работа. 3К за Технически Директор е супер мизерна заплата. Само за справка Насо взима 10 пъти повече в национала за подобен пост, така че аре у дивия.
Един човек показа, че му пука за отбора и води някакви конкретни действия и пак ще се намерят идиоти да го оплуят. Заради такива като теб на моменти си мисля, че си заслужаваме селският!!!