Australian Open 2011-Официална тема!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Australian Open 2011-Официална тема!
Тоя Мъри е такъв нещастник,че чак не ми се говори...Най-надцененият тенисист в историята.Само на късмет стигна до финала.Тоя няма психика и едва ли ще спечели титла от шлема,докато Надал и Федерер играят,а и след това...
Абсолютно се съгласявам с хората над мен. Но да почнем по ред на номерата. Първо за Мъри. Имаше уникалната възможност да спечели ГШ без да играе в турнира нито срещу Федерер, нито срещу Надал и пак не успя да го направи.И честно да си призная, не вярвам някога да успее да спечели ГШ,ако не си оправи психиката. Днес беше доста изнервен, изключително много грешки,постоянни реплики към съдии и публиката. Няма как да стане само с талант. Джокович, мен лично не ме впечатли с нищо, игра си своята игра и заслужено спечели. Честито на феновете му, те може да са само доволни и от нищо не трябва да се срамуват. Иначе,не само на много от нас ни се стори слаб финалът, не знам дали забелязахте,но още преди да почне награждаването,дадохда доста хора да си тръгват. Все пак,днес да се получи слаб мач, вината е единствено в Мъри. А като си спомня,преди две години,какъв мач направиха тук Надал и Федерер. И накрая да завърша с нещото,което беше по-слабо дори от Мъри днес-коментаторите на двубоя. Толкова глупости не бях слушал отдавна. Още с почването на мача имаше реплика от вида- "Въпреки,че много хора определят финалът като "втора ръка", все пак и от скрапта се печелят пари". После спомена,че Джокович след като усмирил зеления скакалец от другата страна на корта, успя да смачка и един с ракетата си. После сравни измъчената физиономия на Мъри с "каторжник". След това една висока топка се е превърнала във "втори изкуствен спътник на Земята". Имаше и как 80% от топката били върху линията, а "останалите 5" вътре в полето(интересно останалите 15 % къде са отишли). И разбира се, най-голямата глупост,която чух днес - "Тревното покритие на Уимбълдън не ставало за добър и хубав тенис" 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Като спомена това за тревата,чувал съм,че Сафин казал,че тревата не е за тенис,а за кравите да я пасат 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Айде да му е честита титлата на Ноле... за съжаление слаб мач се получи
И двамата тенисисти са ми неприятни, но исках повече да спечели Мъри... Да, ама с тази слаба игра и психика не става... Мачът ме изнерви доста... просто стилът на двамата ми убиваше желанието да гледам финала
Защита, защита и мощни удари от дъното на корта... направо се чудя дали имат техн. способности за други удари
и най-лошото е, че това са млади тенисисти и това е бъдещето в тениса в следващите няколко години... а от този стил губи играта 

haha написа:megan fox написа:Айде да му е честито на Джокович!
До следващата титла от ГШ пак ще почака 3 години!![]()
![]()
![]()
Не знаех,че Ролан Гарос 2011 е изместен да се играе след 3 години
Мислиш, че Ноле ще успее да открадне титлата на Ролан Гарос от Надал?! Едва ли!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
-
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Тоя Мъри е такъв нещастник,че чак не ми се говори...Най-надцененият тенисист в историята.Само на късмет стигна до финала.Тоя няма психика и едва ли ще спечели титла от шлема,докато Надал и Федерер играят,а и след това...
Съгласна съм с теб!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Madridist написа:Абсолютно се съгласявам с хората над мен. Но да почнем по ред на номерата. Първо за Мъри. Имаше уникалната възможност да спечели ГШ без да играе в турнира нито срещу Федерер, нито срещу Надал и пак не успя да го направи.И честно да си призная, не вярвам някога да успее да спечели ГШ,ако не си оправи психиката. Днес беше доста изнервен, изключително много грешки,постоянни реплики към съдии и публиката. Няма как да стане само с талант. Джокович, мен лично не ме впечатли с нищо, игра си своята игра и заслужено спечели. Честито на феновете му, те може да са само доволни и от нищо не трябва да се срамуват. Иначе,не само на много от нас ни се стори слаб финалът, не знам дали забелязахте,но още преди да почне награждаването,дадохда доста хора да си тръгват. Все пак,днес да се получи слаб мач, вината е единствено в Мъри. А като си спомня,преди две години,какъв мач направиха тук Надал и Федерер. И накрая да завърша с нещото,което беше по-слабо дори от Мъри днес-коментаторите на двубоя. Толкова глупости не бях слушал отдавна. Още с почването на мача имаше реплика от вида- "Въпреки,че много хора определят финалът като "втора ръка", все пак и от скрапта се печелят пари". После спомена,че Джокович след като усмирил зеления скакалец от другата страна на корта, успя да смачка и един с ракетата си. После сравни измъчената физиономия на Мъри с "каторжник". След това една висока топка се е превърнала във "втори изкуствен спътник на Земята". Имаше и как 80% от топката били върху линията, а "останалите 5" вътре в полето(интересно останалите 15 % къде са отишли). И разбира се, най-голямата глупост,която чух днес - "Тревното покритие на Уимбълдън не ставало за добър и хубав тенис"
И мен тази реплика за тревата на Уимбълдън ме втрещи!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Не съм доволна от крайното развитие на турнира, но няма идеални неща !
Моята нова фаворитка - На Ли загуби логично от Клайстерс. Не успя да надскочи себе си. Аз обаче очаквам много силни игри от нея тази година !
При мъжете, Джокович очаквано победи Мъри ! Този тенисист непрекъснато прогресира, но все нещо не му достига за да се мери с най големите - Федерер и Надал !

При мъжете, Джокович очаквано победи Мъри ! Този тенисист непрекъснато прогресира, но все нещо не му достига за да се мери с най големите - Федерер и Надал !
megan fox написа:Мислиш, че Ноле ще успее да открадне титлата на Ролан Гарос от Надал?! Едва ли!
Не,ама и не мисля,че ще чака още 3 години за нова титла от ГШ

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:megan fox написа:Мислиш, че Ноле ще успее да открадне титлата на Ролан Гарос от Надал?! Едва ли!
Не,ама и не мисля,че ще чака още 3 години за нова титла от ГШ
Миии м/у досегашните му 2 мейджър титли минаха точно 3 години. Предвид доминацията на Федерер и Надал... едва ли Ноле ще има кой знае колко шансове за мейджър титла! Още повече, че Ролан Гарос е турнира на Надал, а Уимбълдън е турнира на Федерер..., остава US Open, ама да има чак толкова късмет и да спечели при другият турнир на твърда настилка... много силно се съмнявам!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]