Ливърпул потвърди официално информацията, че нападателят на тима Фернандо Торес е отправил писмено запитване към ръководството за трансфер. „Мърсисайдци” обаче са отхвърлили молбата от страна на испанския национал.
В официално изявление на сайта на клуба от снощи се казва: „Фернандо Торес подаде писмено искане за трансфер, което бе отхвърлено от Ливърпул”.
„Фернандо има дългосрочен договор с и клубът очаква от него да изпълни ангажимента си, който пое към Ливърпул и феновете на тима, когато подписа споразумението си”, се казва още в становището на клуба.
Тъпо, това не съм го очаквал от него, преди 2 седмици твърдеше това :
"Повече от всякога трябва да сме заедно, да живеем в реалността и да играем мач за мач. Също така да добавим колкото се може повече точки, да побеждаваме и да се утвърдим по-горе в класирането. Това е предизвикателство за всички ни, затова трябва и фенове да застанат зад нас", призова феновете Фернандо Торес.
"Нямам намерение да напускам Ливърпул и съзнанието ми е изцяло фокусирано върху представянето на отбора. Аз съм професионалист и винаги изпълнявам съвестно задълженията си", завърши испанскията реализатор.