Ливърпул отказа 40 милиона паунда от Челси за Торес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sonor
Контакти:

Торес подал писмена молба за трансфер, но напразно

Мнениеот sonor » 29 яну 2011 10:36

Ливърпул потвърди официално информацията, че нападателят на тима Фернандо Торес е отправил писмено запитване към ръководството за трансфер. „Мърсисайдци” обаче са отхвърлили молбата от страна на испанския национал.

В официално изявление на сайта на клуба от снощи се казва: „Фернандо Торес подаде писмено искане за трансфер, което бе отхвърлено от Ливърпул”.

„Фернандо има дългосрочен договор с и клубът очаква от него да изпълни ангажимента си, който пое към Ливърпул и феновете на тима, когато подписа споразумението си”, се казва още в становището на клуба.

Тъпо, това не съм го очаквал от него, преди 2 седмици твърдеше това :

"Повече от всякога трябва да сме заедно, да живеем в реалността и да играем мач за мач. Също така да добавим колкото се може повече точки, да побеждаваме и да се утвърдим по-горе в класирането. Това е предизвикателство за всички ни, затова трябва и фенове да застанат зад нас", призова феновете Фернандо Торес.

"Нямам намерение да напускам Ливърпул и съзнанието ми е изцяло фокусирано върху представянето на отбора. Аз съм професионалист и винаги изпълнявам съвестно задълженията си", завърши испанскията реализатор.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Торес подал писмена молба за трансфер, но напразно

Мнениеот crap » 29 яну 2011 10:41

Днес Торес, утре Стиви Жи. :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 29 яну 2011 10:45

Това не мога да го повярвам, поредните спекулации. Медиите се чудят вече какви глупости да измислят, за да са в център на вниманието. Торес няма да напусне Ливърпул никога (поне така четох в едно негово изказване). Ако и той си тръгне, проблемите се задълбочават. Но аз лично не вярвам, че това може да стане. ;)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 яну 2011 10:47

Щом и официално изявление от сайта на клуба са спекулации и не вярваш ... :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 29 яну 2011 10:48

Ами има го в официалния сайт. До колкото знам днес Торес ще даде изявление пред официалната телевизия, но незнам в колко часа, така че може да очакваме подробности....

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 29 яну 2011 11:03

Аз съм просто съкрушен :cry:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 29 яну 2011 11:08

Ако гледаме моментна форма , Луис Суарез е пет пъти по за предпочитане....! ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 яну 2011 11:23

liv_fc написа:Ами има го в официалния сайт. До колкото знам днес Торес ще даде изявление пред официалната телевизия, но незнам в колко часа, така че може да очакваме подробности....

Е ако прави изявление сигурно там ще си покаже на къде са тръгнали нещата.Според мен шансовете да остане са си доста високи.

Потребителски аватар
Steve_G
Контакти:

Re: Ливърпул отказа 40 милиона паунда от Челси за Торес

Мнениеот Steve_G » 29 яну 2011 11:47

Доста се позачудих вчера след като подписахме със Суарес, но като че ли нещата си идват по местата.
Може би първият сериозен ход на The King - да смени централният нападател.
Аз лично с голямо удоволствие наблюдавам Хлапето с червената фланелка и топка в краката, но има и мачове ( повечето напоследък ) в които топката просто не стига до него. В този ред на мисли за какво ти е супер класен нападател, ако не можеш да го използваш. Ако наистина офертата от Челси е толко добра . . .
Само да се договорят да не излиза срещу нас след седмица, че и с Йоси ми беше странно да го гледам със синя фланелка, та камо ли Хлапето срещу L'pool :evil:
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул отказа 40 милиона паунда от Челси за Торес

Мнениеот wolf » 29 яну 2011 11:53

При оферта от 50млн паунда плюс Стъридж може да си отиде съвсем нормално, това са страшно много пари и ще ни позволят да се подсилим поне на 3 поста с много силни играчи. Никой не е по-голям от клуба и щом толкова иска нека си тръгне, нямаме нужда от играчи чиито мисли са насочени другаде..

Върни се в “Архив”