haha написа:Madridist написа: При жените, моята любимка Ана Иванови вече отдавна се прибра в Сърбия
Тука бъркаш,Ана е в Австралия,днеска беше на мача на Джокович
Ама те да не са гаджета?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:Madridist написа: При жените, моята любимка Ана Иванови вече отдавна се прибра в Сърбия
Blue_Girl написа:Вики за 1 нещо не се съгласявам с теб и то е:
Казваш, че според теб, Роже е най-завършеният тенесист и от Рафа?
Мисля, че изпускаш 1 тънка подробност, която е:
Надал на колко години е и Федерер също!
Все пак това е от голямо значение, според мен.
Blue_Girl написа:haha написа:Madridist написа: При жените, моята любимка Ана Иванови вече отдавна се прибра в Сърбия
Ама те да не са гаджета?
TodorT написа:Защо пък трябва непременно да са гаджета... Ана може да е на трибуните просто защото са сънародници и приятели![]()
П.П. Иванович наскоро се раздели с дългогодишния си приятел под предлог, че искала да се съсредоточи в/у спортната си кариераДе да я знам дали пък не се е залюбила с Ноле
megan fox написа:TodorT написа:Защо пък трябва непременно да са гаджета... Ана може да е на трибуните просто защото са сънародници и приятели![]()
П.П. Иванович наскоро се раздели с дългогодишния си приятел под предлог, че искала да се съсредоточи в/у спортната си кариераДе да я знам дали пък не се е залюбила с Ноле
Той тоз нейният приятел е баси рогоносеца...., имаше повече рога на главата от кралски елен!![]()
![]()
![]()
Сега се поразрових в чичко Жужъл да потърся малко снимки от почивката й в Майорка с Рафа... харесвах ви 3
1 2 3
Та Скот Адам, или както там се казваше приятеля й (дългогодишният) със сигурност си я е поделял с Надал и Вердаско (сега проверих има и доста снимки на Ана с Фернандо) Ако искате ще ви кача няколко.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
megan fox написа:Blue_Girl написа:Вики за 1 нещо не се съгласявам с теб и то е:
Казваш, че според теб, Роже е най-завършеният тенесист и от Рафа?
Мисля, че изпускаш 1 тънка подробност, която е:
Надал на колко години е и Федерер също!
Все пак това е от голямо значение, според мен.
Toва няма никакво значение! Таланта или го имаш, или го нямаш!
Ще дам пример с футбола, че е по-лесно! Меси е на 23 години..., избери си кой да е играч, на каквато и да е възраст по-голяма от неговата... е да не би да бъде толкова добър колкото аржентинеца?! Или пък Роналдиньо преди години, когато беше в най-добрата си форма... въпреки, че беше на 25-26 беше много по-добър от играчи на по 30-32, които имат много повече опит! Или пък CR. Ако изключим Меси, който и футболист да вземеш от сега действащите, на каквато и да е възраст, т.е. колкото и опит да има просто никога няма да бъде добър колкото португалеца! Същото е в тениса!
Да, опита има значение, но самата техника... ти просто се раждаш с нея и от теб зависи дали ще я развиеш! Има тенисисти, които 100% тренират повече от Надал и Федерер, но просто няма как да станат по-добри от тях, защото нещо им липсва!
Е същото е и при Рафа и Роджър! Да испанеца има перфектната физика и в това отношение няма какво повече да се жалае от него, но опрът ли нещата чисто до техника... дори Надал да е безсмъртен и да има всичкото време на света пак няма да може да достигне нивото на техничност на швейцареца, защото не му е заложено в ДНК-то!!!
Аз да се скъсам да ходя на уроци по рисуване при най-добрите учители и пак няма да стана новият Пикасо! Или пък да ходя на уроци по пиано... и 30 години от живота си да посветя на това нещо и пак няма да се доближа дори на 10% от гениалността на Бетовен, Рахманинов и тн... Вземи кой да е български футболист, дай му 50 милиона евро заплата на година, прати го да се учи на техника от Марадона и Зидан и накрая той пак няма да бъде и на половина толкова добър, колкото е CR примерно!
В крайна сметка, когато Федерер беше на сегашната възраст на Надал той пак беше доста по-техничен, отколкото е испанеца в момента!
haha написа:Ана и Новак са приятели от деца,определено не са гаджета.Пък и Джокович си има приятелка,Йелена Ристич се казва
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта