Australian Open 2011-Официална тема!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Australian Open 2011-Официална тема!

Мнениеот Blue_Girl » 28 яну 2011 00:59

haha написа:
Madridist написа: При жените, моята любимка Ана Иванови вече отдавна се прибра в Сърбия

Тука бъркаш,Ана е в Австралия,днеска беше на мача на Джокович :)

Ама те да не са гаджета?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 яну 2011 01:36

Blue_Girl написа:Вики за 1 нещо не се съгласявам с теб и то е:
Казваш, че според теб, Роже е най-завършеният тенесист и от Рафа?
Мисля, че изпускаш 1 тънка подробност, която е:
Надал на колко години е и Федерер също!
Все пак това е от голямо значение, според мен.

Toва няма никакво значение! Таланта или го имаш, или го нямаш!

Ще дам пример с футбола, че е по-лесно! Меси е на 23 години..., избери си кой да е играч, на каквато и да е възраст по-голяма от неговата... е да не би да бъде толкова добър колкото аржентинеца?! Или пък Роналдиньо преди години, когато беше в най-добрата си форма... въпреки, че беше на 25-26 беше много по-добър от играчи на по 30-32, които имат много повече опит! Или пък CR. Ако изключим Меси, който и футболист да вземеш от сега действащите, на каквато и да е възраст, т.е. колкото и опит да има просто никога няма да бъде добър колкото португалеца! Същото е в тениса! ;)

Да, опита има значение, но самата техника... ти просто се раждаш с нея и от теб зависи дали ще я развиеш! Има тенисисти, които 100% тренират повече от Надал и Федерер, но просто няма как да станат по-добри от тях, защото нещо им липсва!
Е същото е и при Рафа и Роджър! Да испанеца има перфектната физика и в това отношение няма какво повече да се жалае от него, но опрът ли нещата чисто до техника... дори Надал да е безсмъртен и да има всичкото време на света пак няма да може да достигне нивото на техничност на швейцареца, защото не му е заложено в ДНК-то!!!

Аз да се скъсам да ходя на уроци по рисуване при най-добрите учители и пак няма да стана новият Пикасо! Или пък да ходя на уроци по пиано... и 30 години от живота си да посветя на това нещо и пак няма да се доближа дори на 10% от гениалността на Бетовен, Рахманинов и тн... Вземи кой да е български футболист, дай му 50 милиона евро заплата на година, прати го да се учи на техника от Марадона и Зидан и накрая той пак няма да бъде и на половина толкова добър, колкото е CR примерно!

В крайна сметка, когато Федерер беше на сегашната възраст на Надал той пак беше доста по-техничен, отколкото е испанеца в момента! ;)
Последна промяна от megan fox на 28 яну 2011 01:38, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 яну 2011 01:37

Blue_Girl написа:
haha написа:
Madridist написа: При жените, моята любимка Ана Иванови вече отдавна се прибра в Сърбия

Тука бъркаш,Ана е в Австралия,днеска беше на мача на Джокович :)

Ама те да не са гаджета?

Ми... преди се носеше слух, че ходи с Надал, даже имаше техни снимки как се натискат из Майорка. Преди това се знаеше, че ходи с Вердаско..., та явно си пада по тенисисти. В този ред на мисли колко му е да са се отнесли с Ноле, още повече, че са сънародници. ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 28 яну 2011 01:50

Защо пък трябва непременно да са гаджета... Ана може да е на трибуните просто защото са сънародници и приятели ;)

П.П. Иванович наскоро се раздели с дългогодишния си приятел под предлог, че искала да се съсредоточи в/у спортната си кариера :? Де да я знам дали пък не се е залюбила с Ноле :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 яну 2011 02:00

TodorT написа:Защо пък трябва непременно да са гаджета... Ана може да е на трибуните просто защото са сънародници и приятели ;)

П.П. Иванович наскоро се раздели с дългогодишния си приятел под предлог, че искала да се съсредоточи в/у спортната си кариера :? Де да я знам дали пък не се е залюбила с Ноле :lol:

Той тоз нейният приятел е баси рогоносеца...., имаше повече рога на главата от кралски елен! :lol: :lol: :lol:

Сега се поразрових в чичко Жужъл да потърся малко снимки от почивката й в Майорка с Рафа... харесвах ви 3

1 2 3

Та Скот Адам, или както там се казваше приятеля й (дългогодишният) със сигурност си я е поделял с Надал и Вердаско (сега проверих има и доста снимки на Ана с Фернандо ;) ) Ако искате ще ви кача няколко. :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 28 яну 2011 02:08

megan fox написа:
TodorT написа:Защо пък трябва непременно да са гаджета... Ана може да е на трибуните просто защото са сънародници и приятели ;)

Той тоз нейният приятел е баси рогоносеца...., имаше повече рога на главата от кралски елен! :lol: :lol: :lol:

Сега се поразрових в чичко Жужъл да потърся малко снимки от почивката й в Майорка с Рафа... харесвах ви 3

1 2 3

Та Скот Адам, или както там се казваше приятеля й (дългогодишният) със сигурност си я е поделял с Надал и Вердаско (сега проверих има и доста снимки на Ана с Фернандо ;) ) Ако искате ще ви кача няколко. :)

Тези снимки от кога са :roll: Щото знам, че Рафа си има приятелка от 2 год. сигурно :roll:

haha

Мнениеот haha » 28 яну 2011 02:15

Ана и Новак са приятели от деца,определено не са гаджета.Пък и Джокович си има приятелка,Йелена Ристич се казва ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Мария
Контакти:

Мнениеот Мария » 28 яну 2011 10:57

Очаквам с нетърпение да разбера съперника на Джокович във финала. При жените ми се струва, че Клайстерс ще вземе своето срещу На Ли. Въпреки, че китайката ме спечели като игра и представяне, почти съм убедена, че Ким ще си вземе своето.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 яну 2011 10:57

megan fox написа:
Blue_Girl написа:Вики за 1 нещо не се съгласявам с теб и то е:
Казваш, че според теб, Роже е най-завършеният тенесист и от Рафа?
Мисля, че изпускаш 1 тънка подробност, която е:
Надал на колко години е и Федерер също!
Все пак това е от голямо значение, според мен.

Toва няма никакво значение! Таланта или го имаш, или го нямаш!

Ще дам пример с футбола, че е по-лесно! Меси е на 23 години..., избери си кой да е играч, на каквато и да е възраст по-голяма от неговата... е да не би да бъде толкова добър колкото аржентинеца?! Или пък Роналдиньо преди години, когато беше в най-добрата си форма... въпреки, че беше на 25-26 беше много по-добър от играчи на по 30-32, които имат много повече опит! Или пък CR. Ако изключим Меси, който и футболист да вземеш от сега действащите, на каквато и да е възраст, т.е. колкото и опит да има просто никога няма да бъде добър колкото португалеца! Същото е в тениса! ;)

Да, опита има значение, но самата техника... ти просто се раждаш с нея и от теб зависи дали ще я развиеш! Има тенисисти, които 100% тренират повече от Надал и Федерер, но просто няма как да станат по-добри от тях, защото нещо им липсва!
Е същото е и при Рафа и Роджър! Да испанеца има перфектната физика и в това отношение няма какво повече да се жалае от него, но опрът ли нещата чисто до техника... дори Надал да е безсмъртен и да има всичкото време на света пак няма да може да достигне нивото на техничност на швейцареца, защото не му е заложено в ДНК-то!!!

Аз да се скъсам да ходя на уроци по рисуване при най-добрите учители и пак няма да стана новият Пикасо! Или пък да ходя на уроци по пиано... и 30 години от живота си да посветя на това нещо и пак няма да се доближа дори на 10% от гениалността на Бетовен, Рахманинов и тн... Вземи кой да е български футболист, дай му 50 милиона евро заплата на година, прати го да се учи на техника от Марадона и Зидан и накрая той пак няма да бъде и на половина толкова добър, колкото е CR примерно!

В крайна сметка, когато Федерер беше на сегашната възраст на Надал той пак беше доста по-техничен, отколкото е испанеца в момента! ;)

Стан моля ти се, не сравнявай футбола с тениса!
Просто и двата вида спорт са индивидуални.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Мария
Контакти:

Мнениеот Мария » 28 яну 2011 10:59

haha написа:Ана и Новак са приятели от деца,определено не са гаджета.Пък и Джокович си има приятелка,Йелена Ристич се казва ;)

Да, това е истината. Сръбските масмедии се опитаха да внесат някаква интрига в чисто приятелкските взаимоотношения между двамата. :)

Върни се в “Архив”