Твърде възможно е Томислав Русев да пише това от гледната точка на запалянко, а не като уважаван професионалист. Тогава е простено. Но ако не е, е жалко. Жалко, защото се принизява до посредствеността ,която лъха от повечето медии, от повечето професионалисти и т.н.
Какво толкова се случи??? Не свириха една дузпа и свириха други две. Едното било дузпа, другите две не били...
И какво от това??? Защо така по запалянковски??? Всеки ден дават мачове от европейските първенства и всеки ден се виждат фрапиращи грешки. Например на мача Ман. Юнайтед и А. Вила-страничния съдия вдигна поне 5 несъсществуващи засади. Днес трябваше да е мъртъв, ако беше в България.
И въобще настроенията срещу съдиите са силно преескпонирани.
Някой трябва да престане да сее омраза. И кой друг, освен Вас и хора като вас, г-н Русев ,е по-подходящ??? За жалост на вас не ви е позволено да бъдете запалянко, ако държите да бъдете този професионалист, когото познават хората. Клубните ви пристрастия все повече ви пречат в професионалните ви изяви, а не трябва да е така.
Обективно погледнато първмата дузпа на ЦСКА можеше и да не се свири, но остава преценката на съдията и как вижда ситуацията в момента. Има секунда да реши. Може би изгра грешният вариант, но никой не трябва да се сърди.
За втората смятам , че е неуместно въобще да се оспорва и вие го знаете много добре.
щкогато за Левски се свириха по двадесет и повече дузпи на сезон не апелирахте да се вземат мерки срещу съдиите , нали? С какво ситуацията сега е по-различна, ако гледате от професионална , а не от фенска гледна точка?
А една огромна лумпенизирана част с радост издига думите ви в култ и после се питате защо има безредици по стадионите , на улицата и т.н.
Намалете фенщината или по-точно я изкоренете-при вас е невъзможно да вирее.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гонзо изригна:Идва дербито и ще ги отнесем!!!
Боже ,боже. Гонзо си мисли ,че разбира от футбол ,като го направиха журналистите 2 пъти футболист на годината , а той тогава беше резерва в национала.Капитан бе Балъков , а също и кап. на Щутгарт. Обаче Гонзо номер едно. Това само тук може да стане.
-
- Контакти:
Re: След Сливен Миньор: Е ако сега кажете,че няма уговорка?!?!
Стига с тия дузпи бе!!! Вие левскарите като стане дума за дузпа и ви става нещо! Колко време ревахте за дузпата в дербито??? Колко снимков и видео материал намериха хората и доказаха, че имаше дузпа, но вие пак не бяхте съгласни! Няма смисъл да се връщаме назад и да вадим примери! Само ще ви кажа, че миналата година Ливърпул бяха добутани до полуфинал след като в двата мача с Арсенал съдийте първо неотсъдиха 100% дузпа за Арсенал и след това свириха измислена дузпа за Ливърпул в момент, в който Арсенал продължаваше!!! Айде стегнете се малко! Ако оня куц кон Йовов не беше оцелил гредата сега щеше да сте първи! Просто този weekend шанса беше на наша страна!
Re: Левски се оглежда за Велимир Иванович.
Симонович е с класи по-добър и е доказан Левскар.
- СИНИ МАШИНИ
- Контакти:
Re: Томислав Русев - журналист или запалянко?!
На който не му харесва...да чете Г.Атанасов.Той нали е журналист
?Положението е простичко.Всичко е въпрос на избор.Ако не ви харесва коментара на Томислав...минаваш на друга програма.Пазарна икономика.Това е!

- SLAVMASTER
- Контакти:
Re: След Сливен Миньор: Е ако сега кажете,че няма уговорка?!?!
за съжаление е вярно!!!!!!!!!нас ни боли и кой печели от цялата работа??????????-собствениците и някакви дето си мислят че са големи футболисти от уж шампиона на бългаия!!!!!!!!!!!
Re: БФС БИЛО НА ЛЕВСКИ,А ЦСКА НА КОГО Е!
Вярно е това. Ето тук си напълно прав. Ако феновете се обединят срещу фудболната мафия,повярвайте ми ще спасиме БГ футбола.
На приятеля с програмите и пазарната икономика ще кажа - някой разбрал ли е от кой точно клуб са Руми Нейкова,Данчо Йовчев,Веско Топалов,Матей Казийски,Мария Гроздева....Заради тези и още като тях съм крещял нашия си химн и съм развявал знамето от балкона.
Хардуерно съм си БГ и това е!!!Другото е ниска топка!
Дано си схванал!
Дано си схванал!
Re: Гонзо изригна:Идва дербито и ще ги отнесем!!!
Еее, не може да отречеш, че за вътрешното ни първенство е най-големият футболист и мъжкар.
rusil написа:На приятеля с програмите и пазарната икономика ще кажа - някой разбрал ли е от кой точно клуб са Руми Нейкова,Данчо Йовчев,Веско Топалов,Матей Казийски,Мария Гроздева....Заради тези и още като тях съм крещял нашия си химн и съм развявал знамето от балкона.
Дано си схванал!
браво братле--евала......абсолютно съгласен с теб---не бих го написал толкова добре
Пловдив-люлката на българските таланти