Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

DelPierro
Контакти:

Re: БФС БИЛО НА ЛЕВСКИ,А ЦСКА НА КОГО Е!

Мнениеот DelPierro » 06 апр 2009 21:35

mile_bg8 написа:Чудя се ,кои са по големи глупаци левскарите или чорбарите?

Евала брат, най-точния коментар! аз съм от цска , но ми писна да слушам кой какви дузпи получил или не! с/у гонзо нямаше никаква дузпа,а освен това той цял мач псуваше съдията и съперниците си, но все пак гонзи е 'най-великия' бг 'футболист' и е нормално нали???? първата дузпа за нас сущо беше измислена.....но пък с/т тошко янчев имаше чиста дузпа-бях на мача и видях с очите си как го спънаха!
Но това не са проблемите- левски-черно море- мега жалък мач, без грам футбол с него..... наистина жалка история
славия - цска малко повече футбол , но отново мега жалък мач! нз чие е бфс но си е бало майката!!!!!!

vinagi_4erveni
Контакти:

Мнениеот vinagi_4erveni » 06 апр 2009 21:39

za6to nqkoi fen na lefski ne sko4i na sadiata na ma4a im s 4erno more prez esenta ili mu4ite samo kato vi otarva. :D

[warning]Пиши на Кирилица![/warning]

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 06 апр 2009 21:50

Мафия,брадче,Мафия :(
Титаните нямат спирка ;)
В най скоро време Империята на Борат 6te се събере на Tайна вечеря в елитен Софийски ресторант на стари градски песни и чалга да направят план за отвръщането на удара :D :D :D
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

rusil
Контакти:

Томислав Русев - журналист или запалянко?!

Мнениеот rusil » 06 апр 2009 21:52

Привет,Томе!
Най-сетне се навих да ти драсна някой ред!Канил съм се 20 пъти и 19 съм се отказвал."Гонг" слушам заради теб.Добри момчета са останалите,но нямат харизмата,рефлекса,хумора,таланта и сърцето за тази работа.Имаш всичко,за да си велик журналист.Но имаш и нещо,което ти идва в повече!Пристрастен си,брат!Отърси се от това!Спомни си Мичмана!Жалко е да си само"син",когато можеш да бъдеш "трикольор".
Това беше за теб!
Сега едно предложение.Хайде да раздвижим малко това наше първенство.Да предложим на тия тикви от БФС да въведат кипърската система за определяне на шампиона - след редовните кръгове първите 4 отбора правят Шампионска група и играят помежду си по още 2 мача на раменено гостуване,като се зачитат досегашните точки и голове.Така ще е и по-справедливо и по-интересно и
по-комерсиално,ако щеш.И няма за една дузпа да се хващаме за пищовите!
Бъди здрав,успех!

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 06 апр 2009 21:58

В ТЕМАТА МИ никъде няма думичка за дузпите ви срещу славия просто попитах нещо много просто,вие почватеонова било дузпа онова не било питам те ТИ АКО СИ ПРЕЗИДЕНТ НА БФС КАЖИ МИ ЧЕСТНО ЩЕ ПОЗВОЛИШ ЛИ ДРУГ ДА СТАНЕ ШАМПИОН ЕТО ТОВА ПОПИТАХ ?
Левски завинаги в моето сърце.

plamak
Контакти:

Re: След Сливен Миньор: Е ако сега кажете,че няма уговорка?!?!

Мнениеот plamak » 06 апр 2009 21:58

Абе то бива, бива чорбаризъм ама чак толкова не бива. Тия с червените очила защо не виждат, че при два на един за тях имаше стопроцентова дузпа за Славия, а смешника в черно сфири измислен фал в нападение. В 73 мин. нарисуван червен картон на Иванов, смешника пак нищо не свири. Никой не твърди, че има безгрешни съдий, но да свириш такава дузпа, като първата е направо престъпление против футбола. Всички ние сме против тенденциозното свирене. Каубоя е новият Орманджиев и резултата е налице. Отсега нататък ще назовавам този отбор с името "Червен боклук- Съдийско знаме". Продажният кмет със своето отборче ще изпадне в Б група, защото това е възмездието. Също така рано или късно Съдийското знаме ще разбере колко боли съдията да ти отнеме победата.

Потребителски аватар
al_ex1

Re: Томислав Русев - журналист или запалянко?!

Мнениеот al_ex1 » 06 апр 2009 21:59

Добре написано!

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Re: Томислав Русев - журналист или запалянко?!

Мнениеот emkata » 06 апр 2009 22:04

а не може ли да няма направо първенство тогава няма да ти се налага да слушаш томислав
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
naskoni
Контакти:

Мнениеот naskoni » 06 апр 2009 22:06

Само левски и цска трябва винаги да са шампиони

Потребителски аватар
smash_the_reds

Левски се оглежда за Велимир Иванович.

Мнениеот smash_the_reds » 06 апр 2009 22:11

Затиснато от финнасовата криза, мениджърското звено на Левски търси как да вдигне от лятото класата на тима в...изпадащите от "А" група. "Сините" са набелязали плеймейкърът на Спартак (Вн) Велимир Иванович. Сърбинът бе наблюдаван на "Лаута" от емисар на "сините", който си записваше прилежно какви ги върши бившата звезда на Славия срещу Локо (Пд).
Интересно е, че Веле бе желан на "Герена" от бившият шеф на Левски Наско Сираков, но не кой и да е, а неговото прогеже Станимир Стоилов се противопостави на трансфера. От "Армията" също имаха интерес към Иванович, но Венци Стефанов отряза "червените" с довода: "Договорен е за Левски". Точно пропадналата сделка за Иванович е една от причините Венци и Наско Сираков да обтегнат сериозно отношенията си в последните три лета.

На мен Иванович ми харесва.Какво мислите за евентуален негов трансфер в Левски?
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”