Мнениеот delpi » 06 апр 2009 20:05
Нямах време а и желание да изчета всички мнения за да видя дали някъде се споменава за телевизионното предаване на мача Черно Море - Левски. Нямах желание защото е противно да чета за някакви дузпи, червени картони, уредените мачове на Лечков и т.н.
Пуснах тази тема за да Ви попитам какво Ви е мнението за телевизионното предаване на мача от Варна???
Не съм сигурен, но мисля, че 60-те и 70-те години е имало по-качествени предавания по ТВ. Сега сме 2009-та!!! Аз лично останах изумен. Не беше никакво удоволствие да наблюдавам качеството на прякото предаване на мача на любимия ми отбор. 10-тина пъти вместо картина от мача гледахме главата на някакъв фен, много пъти предаването прекъсваше, запознахме се с най-новия футболист в състава на Левски... скоро привлечения ..."Шакиб Минев"... без коментар нали? Чудя се за какво съществува тази така наречена национална телевизия???!!!???
Иначе за самия мач мнението ми е, че не останах толкова изненадан от слабата игра на Левски, колкото от посредствената игра на Черно море. Отвреме навреме гледам футбол от Б група и да Ви кажа там има доста по качествени отбори от този на прехвалените варненци. Биха се в гърдите колко голям отбор са а като им дойде Левски и се затвориха и за цял мач.... половин положение. И накрая да кажа, че съм неприятно изненадан от поведението на Кривия... от събота насам той няма място в моето синьо сърце!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...