moksha написа:аз съм от "чорбата", но бих взел отношение - за христов - трябва да му се гласува повече доверие, сезона не му започна много добре и понесе доста хули, което се отрази и на играта му определено. иначе определено имате какво да изкарате от школата ви.. колкото до Манчестър - Уелбек игра в доста мачове от този сезон, така че той си трупа опит сериозен, а Мачеда си беше верно изненада за всички.
определено трябва да се дава повече шанс на младите и като бележат - да не го правят само в дубъла и никога да не помирисват официален мач. това трябва да се случва не само в левски, но и във всички останали наши отбори от елита. вместо да си развиваме нашите играчи - се дават грешни пари за анонимници като Жо, Тасевски (за мен той има 1 силен мач и после 5 мача дупка), Зе *уй, Гулагсон, Мороз и секви други смешковци довлечени по не ясни мениджърски игри..
Именно!Когато на собствениците на клубове им се набие в главата и проумеят,че доста по-евтино и далновидно е да развиват школите,тогава първенството и футболът ни като цяло ще тръгнат на горе.
Това се практикува единствено в малките и бедни отбори,които така или иначе нямат от де да извадят ресурс за купуване на чужденци и плащане на заплати.Ако и големите отбори тръгнат по този път,ехееее!