Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vlade
Контакти:

Re: На вниманието на ръководството на ЛЕВСКИ!

Мнениеот vlade » 06 апр 2009 14:30

yasen , земете се щом го харесваш :D .., а честито 29то второ място и на теб

angelyankoff
Контакти:

Мнениеот angelyankoff » 06 апр 2009 14:32

уважаеми левскари мисля че вече разбрахте какво е то съдийска балтия,защото досега само ви подкрепяха а от сега нататък ще ви гледаме колко сте жалки и слаби !

R4nd
Контакти:

Re: Томислав Русев - за пореден път обективен

Мнениеот R4nd » 06 апр 2009 14:33

Палячовци, цяла вечер ритат безцелно топката и накрая им дават 2 дузпи и говорят, че Левски не играл. Единственото, с което си играете е съдята да ви вади от нещастието. Шампион ще видим накрая кой ще е.

Smart_za_govedata

Мнениеот Smart_za_govedata » 06 апр 2009 14:34

Асенка къде се изгуби,пиши, какво ще кажеш след прочита на моето мнение?Къде е конспирацията,А?Къде?Ориентираи се към някакъв друг спорт(или по добре да не е спорт)!Пишете без да мислите и после бягате,защото фактически си знаете истината,а тя боли и е по хубаво да бъде преиначена!Айде със здраве и ЧЕСТИТО второ място! :D :D :D

galder

Мнениеот galder » 06 апр 2009 14:35

Асинке_1914 дали чуждестранния съдия ще подмине суплекса срещу Стоян Ставрев на мача в Пловдвив срещу локото? А дали ще подминава с лека ръка лактите и своеволията на гонзо? В историята на БГ футбол Лефски-то са най-подпирания отбор, така че хайде недей драматизира толкова нещата заради последния кръг! Един път малко ви порежат после 3 пъти ви подпират яката :lol:

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 06 апр 2009 14:39

Фен съм на "Левски" , но не съм съгласен акцентът от слабата игра на тима през пролетта да бъде изместван към съдийството . Ако бяхме играли както трябва във Варна , щяхме да спечелим и без да плачем за дузпата срещу Гонзо . Така че Велев и Борето да се съсредоточат върху повишаване класата на тима , а не върху плач към съдийски решения !

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 06 апр 2009 14:55

evelinho написа:Ми предпочитам 111111110000000000 втори места ама поне да са честни ;) а не да нямам 1 мач в който да не ми е помогнал съдята или всички отбори да ми лягат и в същото време на живот и смърт срещу вечния съперник...

тук си АБСОЛЮТЛИ прав . Всичките ваши ІІ-ри места са напълно заслужени :D
Определено съдиите показаха отношение. По вашта реакция разбирам ,че съдиите са престанали да ви свирят дуспи на които вие сте свикнали. но то винаги има видоьв ден - одаван по форумите ви се обръща внимание , че сините момчета са свикнали винаги да им се свири в тяхна полза и когато не е така - почва един реввввв.
Ако не ми вярваш - Колко дуспи е изработил Гонзо за Рен и Риека - колко за Левски :P - ами останалите сини герои????
Ако имаше някой онепправдан отбор - то доскоро това беше Литекс.

R4nd
Контакти:

Кога ще се даде щанс на младите нападатели?

Мнениеот R4nd » 06 апр 2009 15:00

Мисля, че за всички нас е видно, че като цяло изпитваме големи затруднения в атака. Алекс Фергюсън даде прекрасен пример, и за тях беше важен мача и им трябваха точките, но той пусна 1 младо момче, което донесе успеха. Не е въпроса дали ще пуснем някой за 1 мач и ще ни донесе успех, но просто като не върви на някой този ден да се даде шанс на Табаков, Цачев да играят те, може пък на тях да им е ден. Не може като се вижда, че не отбелязваме да чакаме до края и да се молим да вкараме. Не всеки мач ще имаме 8+ положения за да вкараме 2. Накратко да подкрепим нападателите ни от школата!:)

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 06 апр 2009 15:00

evelinho написа:
vlade написа:а не да нямам 1 мач в който да не ми е помогнал съдята или всички отбори да ми лягат и в същото време на живот и смърт срещу вечния съперник... :shock: :roll: :lol:
evelinho , явно си малък и отскоро си фен на лефски .....

Да малък съм,но важното е че кура който те направи и влиза перфектно на майка ти ...

Някои хора си плачат за БАН :o Втората, дузпа беше напълно реална.....волно или ниволно игра с ръка в наказателното...първата неможах да я гледам.Щом шефът на съдиите казва, че е имало можем да се доверим.Няма смисъл сините да се вайкат, а да си играят, че наща програма става по-трудна нататък, а тяхната сега!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 06 апр 2009 15:03

Часът на възмездието наближава.Този които каза духаите супата,пръв ще я духа.

Върни се в “Архив”