Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ ДУЗПИ! НЕ СА НИ ТЕ ВИНОВНИ!
Съгласен съм, че съдията не ни е виновен за мача с Черно море. Ясно е че ако Йовов беше вкарал, щяхме да си вземем мача, защото се видя, че този мач е само борба и един гол щеше да го реши. Но не съм съгласен, че сме трагични. Има играчи, които са в слаба форма - Да Коща, Христов, Хичо, Вагнер. Факт е, че имаме повод да критикуваме отбора и играчите. Но сега не е моментът за това. Предстоят ни два тежки мача, в които отбор и публика отново трябва да бъдат заедно. Затова нека подкрепим Кокала и момчетата, така, както подобава на синята публика, защото нито можем да сменим треньора, нито можем да докараме по-класни футболисти. Нашата работа е да бъдем на стадиона и да викаме за Левски.
Re: СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ ДУЗПИ! НЕ СА НИ ТЕ ВИНОВНИ!
Здравейте.Аз имам едно единствено питане към всички мислещи:Вие знаете ли шампионат в свтовен,та ако щете и в галактически мащаб,където от 450 мача на сезон съдиите не са свирили измислена дузпа,не са пуснали явна засада и прочие?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!?!?!?ПРЕСТАНЕТЕ с тази БЪЛГАРСКА ДРЕБНАВОСТ,ПРЕСТАНЕТЕ да мерите с двоен аршин...Евала на автора за мнението,защото когато на времето беше отменен автогола на легендата,малко чорбари се сещат да кажат,че Бербатов изпусна 3 ПЪТИ сам срещу вратаря...А на феновете на Левски,наистина не им отива след всичките съдииски аванти през годините,да се явяват сега ^радетели^ за справедливост..От вчерашния мач,аз не бих свирил нито една от двете дузпи,а парадоксалното е че тази срещу Янчев беше очевадна и не беше свирена...Сещам се и за първите няколко гола на Бербо за Манчестер,отново от явни засади..И за финал ще кажа,че не дузпите са важни.Важно е реферите да престанат да накъсват играта за залитане на даден футболист!Да започнат да декорират с картони всяко забавяне или разкарване на топката!Картони за всеки,който почне да лжи за щяло и нещяло,това е важното..Говорете като фенове,които обичат футбола,говорете си като ХОРА най-вече!!!Мамка му престанете да се държите като неандерталци,не разбирате ли че по този начин превръщате държавата и народа ни в такива?!На каква база искате промяна в родината ни,след като не можете да комуникирате по елементарен човешки начин един с друг?!
- plamen etov
- Контакти:
Re: На вниманието на ръководството на ЛЕВСКИ!
asinka_1914 написа:Поради очертавашата се тентенция, шампион да бъде добутан Цска, предлагам на г-н Батков в оставашите 10 мача да бъдат викани съдии от чужбина за мачовете на ЛЕВСКИ.Така ще бъдем сигурни, че поне нашите мачове няма да бъдат маниполирани.За мача с Локото мисля, че няма време значи остават 9.Сметката е проста 9 по 15000 евро прави 135000 евро, дано си заслужава. Имам гадното усещане,че първенството е предрешено.Доказа го последния кръг.Смятам,че на Бг съдии не може да се има довериеПредлагам, ако одобрите идеята ми, дори да трябва ние феновете да съберем въпростната сума.Поне ще сме спокойни,че нашите мачове не са опорочени,независимо от срещите на другия отбор.Сигурна съм,че нема да ни е трудно да съберем (феновете) тези пари.Ще съм благодарна ако получа отговор на това предложение.Все още има време за реакция.
Само така,а ако го направете от този кръг срещу нас ,и ние отЛоко ще помогнем

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
а не да нямам 1 мач в който да не ми е помогнал съдята или всички отбори да ми лягат и в същото време на живот и смърт срещу вечния съперник...
evelinho , явно си малък и отскоро си фен на лефски .....

mom4eta jal me e za vas ia si spomnete ma4a s loko pd ma4a s liteks ma4a s 4erno more parvia polu sezon kakvi duspi vi daVAHA I KAKVI 4ERVENI KARTONI AMA NAISTINA E JALKO DA SI FEN NA LEVSKI 29 VTORI MESTA NO TAS GODINA MOJE I DA SMIATAME I TRETITE VI MESTA MI6KI GERENSKI DA VIGONABIA V GAZA VELEV 6TO NE DAVA6E INTERVUTA ONIA DN TA6ACI I NA SIRAKOV I NA MARI DA GO NA BIA IA ZAK ZA PATRONA NA VA6IA OTBOR VASIL LEVSKI KOLKO SRAM BERE TOS VELIK BALGARIN
Последна промяна от Darina на 06 апр 2009 14:24, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
Причина: Пиши на кирилица
vlade написа:а не да нямам 1 мач в който да не ми е помогнал съдята или всички отбори да ми лягат и в същото време на живот и смърт срещу вечния съперник...![]()
![]()
![]()
Да малък съм,но важното е че кура който те направи и влиза перфектно на майка ти ...
-
Асинка,Асинка какво ти разбира на теб главицата от футбол!Припомни си мача на ЦСКА със Сливен(по точно дузпата и ЧК),припомни си мача на лефски с Черно море в подуяне(двете дузпи,който само съдията ги видя и Чк за Черно Море),припомни си гола на Гонзю в Пловдив срещу локото в последната минута(с бодичек срещу вратаря,надявам се да разбереш думата,нали си мн веща в спорта),припомни си чистия гол на Котев за ЦСКА срещу Черно Море,отменен заради несъществуваща засада и тогава седни да цъкаш на компа за някакви си конспирации и тем подобни!Толкова сте жалки,че чак смърдите,ми то така е-Вечно да си втори не е хубаво!И за край,ако преброиш точките от тези мачове (по горе) и тази една с която сега водим,реално трябва да сме с 8 точки пред вас,но нали има конспирация КАК!
vlade написа:а не да нямам 1 мач в който да не ми е помогнал съдята или всички отбори да ми лягат и в същото време на живот и смърт срещу вечния съперник...![]()
![]()
![]()
vlade, това на снимката предполагам че си ти!

- jembajemba
- Контакти:
Мога да подпомогна идеята на феновете на втория по сила клуб в България(в момента доста по - назад) с 1:17 лева.

- plamen etov
- Контакти:
Re: КАКЪВ ЦИРК НА АРМИЯТА!!!!!!!!!!
emkata написа:МОЕТО МНЕНИЕ за мача е малко различно и ще кажа защо?Дузпи имаше и в двете ситуации след като гледах репортажа по канал 3,защото мач на цска аз никога не съм гледал през живота си,да не се отклонявам от темата.при първата ситуация топката няма никакъв шанс да бъде достигната от котев ,а онзи морец се спречква с него и кво следва.втората още по глупава и още по нарочно направена ,просто защото мача отиваше към хикс и човека от славия всемогъщия карлос поигра баскетбол .За мен това беше пълен и много грамотно изигран цирк,защото сега цяла БЪЛГАРИЯ СЕ ХВАЩА за тези дузпи венци реве като някакъв истерик,наказват онзи ангелов за два месеца и така до следващия кръг.А забравих съдията ли ?-за два месеца средно ша му се падат 8 наряда те са му платени предварително за това че ще почива предварително.Затова аз много мразя бг футбола ,но страшно много си обичам моя ЛЕВСКИ,ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ГО СЛЕДЯ ТОЗИ БГ ЦИРК.И НАКРАЯ ЛЕВСКИ литекс ,локо сф,черно море,цска айде и славия ша сложа идва лятото евротурнирите там няма циркове там има ..................................... болно ми е да го кажа.
ЛЕВСКИ ПАК ЩЕ Е ШАМПИОН ПОМНЕТЕ!
Емка брато ти надмина и Сашо Диков,който може само да ти диша прахъ

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.