fcb_bg написа:Това - фен тема, означава ли, че тук трябва да се пишат само розови работи за въпросния човек?

Трябва ли да съм от групата like-ъри?
Моята идея е да се пише всичко за него тук.Споровете които са ставали в други теми нека да са тук.Идеята е, в рамките на позволенето да се дискутира-"спори" ( както това го правим постоянно във какви ли не теми) Мауриньо-като човек,треньор,социален феномен, и т.н.
Има много хора които го обичат и такива които не.Тука е мястото да се пише и от двете групи. fcb_bg написа:И другото, което ми е интересно, е дали авторът е направил темата като привърженик на Реал Мадрид или като фен на Моуриньо?
Аз съм фен на и на Реал Мадрид и на Мауриньо.Това че в момента Мауриньо който много харесвам е треньор на любимия ми отбор,е просто щастливо стечение на обстовятелствата.Аз съм бил от "защитаващите" Мауриньо и преди да дойде в Реал Мадрид.Както и след престоя му в Мадрид за мен ще си остане номер 1.
В този смисъл е логичен въпроса
дали темата е за раздела във форума на Реал Мадирд? Аз мисля че няма лошо в момента да е в раздела на Реал Мадрид, а
ако прецените нямам нищо против да я преместим на във по общ раздел,за да не се чувстват на чуждо място критиците му,които обикновенно са фенове на Барселона

.