Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Re: Мнението ви за картоните?

Мнениеот CSKAfan » 05 апр 2009 23:09

след головете нямаше нищо нередно от страна на данчо тодоров, на този от славия му вдигнаха картон защото излезе извън терена, при головете на цска нямаше такова нещо...
YNWA!

tprodanov
Контакти:

Re: Станишев, Първанов работници на Титан

Мнениеот tprodanov » 05 апр 2009 23:11

Честно да си кажа, темата е основна за всички живеещи тук и е значително по-смислена от несъществуващи дузпи.Всъщност, може би форума не е достатъчно умен, за тази тема, не мислиш ли?

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 05 апр 2009 23:14

Благодаря.Аз затова питам,защото ми се стори че и Тодоров от ЦСКА напусна терена пред резервната скамеика.
Изображение

bomber
Контакти:

Мнениеот bomber » 05 апр 2009 23:31

Мерси за подкрепата. От тая страна, с тая партия, чеп за зеле не става. Днес прецакват футбола, ама проблемът е много по-голям. Не ми се седи тук. Честна дума. Ама всичко ми е в България. Писна ми да ме ръководят абсолютни тъпанари. Като Станишев, като Гоце от Перник и т.н. Искам да ги обидя зверски, ама не върви във форума. Ще ме стопират. Колко до играта, биеш Славия фалшиво, биеш тоя и отя. Накрая идва Жиняк и Данчо я праща в тъч. Играеш служебно за влизане в Шампионската лига и пак го отнасяш. Никога ли няма да спечелят честните? Този сезон Левски играе според правилата. Сигурен съм! Тоалетната на Гоце, като малък е била отвън в двора, какво повече да добавя...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 апр 2009 23:40

Добре, прави сте, темата си е добра, въпроса ми към вас двамата е: какво правим?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: С най-смешната дузпа в историята, ЦСКА стъпи на върха

Мнениеот cska_90 » 05 апр 2009 23:47

Sleepwalker написа:
cska_90 написа:SLEEPWALKER,

Абе човек това са дребни закачки ,които допринасят за атмосферта-нищо др поне за мене.Ти като псуваш примерно наистина ли го мислиш или просто ей така.Иначе има неща с които НАПЪЛНО не съм съгласен-песента за гунди например-ей това вече е простотия - спор няма.А това ,че сте наречени говеда е просто за майтапа поне аз така го разбирам.Не влагам нищо в това,още повече ,че повечето ми приятели са от вашич ЛАГЕР ;) ;) ;) ;)

Не бе пич,не става дума за "прасета" и "говеда",това до някъде може да се тълкува и като закачка.Визирам толкова добре познатия рефрен "К*р за Левски оле оле оле", който се повтаряше доста често днес.Това ме издразни,че вместо феновете да си викат и да пеят пески за любимия отбор,да го подкрепят и да се кефят на играта,всяка втора дума е за Левски.Айде,вярно атмосферата на мача е с голям заряд,но по този начин ли трябва да се изразява любовта към отбора?Тъпо е някак,разбираш ли.
А за по-горния-кое му е тъпото на въпроса приятелю?Що да е изсмукан от пръстите?Да не би да си измислям?

Еми ддз,просто явно това се е превърнало в традиция.Да и аз го използвам,но както ти казах не влагам поне аз нищо,нито ви мразя нито нищо,напротив уважавам ви , защото без вас и (без нас де :) :) ) няма да е същотото
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 апр 2009 23:48

Гласуваме?

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 апр 2009 23:51

Аааа, ще извиняваш. този номер го опитвахме 20 години, то човек се лъже един път, на нас много ни стана.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 06 апр 2009 00:10

delqnski47 написа:Съдията е преценил!ТОВА Е!И да го коментираш,и да не го коментираш вече няма значение!

А когато виждаш, че съдията е продажно пълно многоготочие?... К'во да не псуваме ли???
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 06 апр 2009 00:16

mike28 написа:Аааа, ще извиняваш. този номер го опитвахме 20 години, то човек се лъже един път, на нас много ни стана.

Ми тогава бой, ебане и сръбска музика? Ама им харесва! Те за това живеят, мамицата им!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Архив”