Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синя окупация

Re: Зле сме много за съжаление!

Мнениеот Синя окупация » 05 апр 2009 12:10

Панчаревски момченца играели футбол с чисто нова топка.
Майката на едното попитала:
-Откъде тази топка?
-Намерихме я.
-Сигурни ли сте че е била загубена?
-Разбира се. Някакви хора я търсеха. :lol: :lol: :lol:
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 05 апр 2009 12:10

Балъков или Ясен Петров са перфектните варианти за треньор на Левски! Просто всичко ни е объркано с това ръководство! А за чужденец не искам и да чуя, стига с тези чужденци!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 05 апр 2009 12:16

Вие Велев го сменяте след всеки мач. А Левски при него не играе лошо, само прекалено бавно и мързеливо. Не знам дали той е виновен обаче, не е толкова лесно да накараш бразилци и араби да тичат. Или Гонзо и Йовов. Или Бистрон. А селекцията не я е правил той.
Последна промяна от защо на 05 апр 2009 12:24, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 05 апр 2009 12:23

yasen написа:Балъков или Ясен Петров са перфектните варианти за треньор на Левски! Просто всичко ни е объркано с това ръководство! А за чужденец не искам и да чуя, стига с тези чужденци!

айде стига и с Балъков и с Ясен Петров и двамата до тук са провал като тренери.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 05 апр 2009 12:33

Ако се играе честно до края на първенството,особенно мачовете между водещите отбори,мисля,че всичко ще си дойде по местата.Не му е сега времето за смяна на треньора,в никакъв случай,прекалено късно е за това вече,така че да си стягат опинците нашите и да играят на 100% и каквото сабя покаже(и нападателите най вече)....

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 05 апр 2009 12:47

Аз лично нямам нищо против Кокала - Левскар си е човека - екстра. Ако разбираше поне малко от футбол нямаше да е зле. Като не ще батков да плаща няма да намери треньор. Трябваше отдавна да се разбере, че само с късмет не става

blue_ power1
Контакти:

Re: Кой е по по най -Бижутера ?

Мнениеот blue_ power1 » 05 апр 2009 13:12

Той ще вкара на цскато,иначе третия му пропуск от клипа е върха(с/у Удинезе),той е най-уникалния :)

blue_ power1
Контакти:

Re: Кой е по по най -Бижутера ?

Мнениеот blue_ power1 » 05 апр 2009 13:14

Попкорн,ти сериозно ли мислиш,че вашето отборче е по-добро :?: :?: :?:

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Христо Йофоф - Бижутера

Мнениеот a boy named goo » 05 апр 2009 13:20

sandri4ka_1914 написа:Доста преувеличихте думите ми.
Не съм съгласна с писането на феновете на ц**** в нашият форум, както и обратното. Това си е моето лично мнение. Всеки отбор си има форум, който предоставя възможността на неговите фенове от всяка географска точка да обсъждат проблемите, успехите, и всичко останало относно собственият си клуб. Аз съм привърженик на Левски и влизам само във форума на моят отбор.
И каква е ползата от грозния гол? Същата като от красивият пропуск! Защото ще дойде добре сработен отбор с красива игра и тогава грозния гол въобще ... ;)
Извинявам се ако засягам някой с мнението си, отново.

Не си засегнала никого, не се притеснявай. Съгласен съм се теб, че е най-добре всеки да си пише във форума на отбора на когото симпатизира, работата е там обаче, че голяма част от феновете биха искали от позлобеят малко, не е много правилно и редно, но това положението, има го навсякаде. Пък и специално аз не намирам нищо лошо, стига не се преминава границата на добрия тон.
Между другото за мен ползата от грозният гол е това, че той печели мачове и точки, докато за красивия пропуск не. ;) :)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 05 апр 2009 13:21

:roll: Бала не е провал и това ще си проличи наистина в скоро време :P
но е време в Левски да се върне Георги Василев-това е човекът който където и да отиде научава футболистите на най важното в модерният футбол"тактика" :idea:
публична тайна е че Мъри наследи отбор научен да играе правилно плюс добри футболисти
точно това липсва на отбора сега-тактическа грамотност,лично мое мнение е че Левски сега има по добри футболисти от онзи тим но трябва човек който да им намери място на терена и да им начертае игрово поведение защото само с индивидоалност няма да стане :!:
- сега мнозина няма да се съгласят с мен но нека си сложим ръка на сърцето и да видим истината,за последните години Левски има два периода на възход и двата тръгват от Георги Василев :P
You`re My Wicked Live

Върни се в “Архив”